Ohhhh .. čupko.. bit će, plesalo se, znojilo se, popustio gel kojim kroti Mahirmirkove loknice ( mislim da mu se ne sviđaju !) ...
A meni uopće ne izgleda ljut .. ne znam .. da ozbiljan, ali pogledajte usta, nema te ljutnje ... malo pogled, oštar , mrk..ali su usta mekana .. prije bih rekla, možda čašica viška i zauzimanje garda , kako se to nebi primjetilo ... zna da si ne smije dozvoliti ...
Šuljica ? Odiše , odiše .. ....
Bio je na nekakvoj fešti ?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 28 lis 2013, 16:40
adan je napisao/la:
Ohhhh .. čupko.. bit će, plesalo se, znojilo se, popustio gel kojim kroti Mahirmirkove loknice ( mislim da mu se ne sviđaju !) ...
A meni uopće ne izgleda ljut .. ne znam .. da ozbiljan, ali pogledajte usta, nema te ljutnje ... malo pogled, oštar , mrk..ali su usta mekana .. prije bih rekla, možda čašica viška i zauzimanje garda , kako se to nebi primjetilo ... zna da si ne smije dozvoliti ...
...navodno nekakvi svatovi...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Ljubim te u taj tvoj avatar! Sve se slazem!!!
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 28 lis 2013, 20:48
Kenan, za sliku ! Crveni nosić i suviše skoncentrisan pogled...U pravu si Adančice! Trudi se da prikrije... Ali nama ne smeta Mi ga i takvog volimo ! Pa kad još košuljicu raskopča... (još da nema brkova i ove frizurice koja otkriva sve višlje čelo )
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 28 lis 2013, 23:40
Samo vratiti zuricu na Ezelovu i obrijati brkove, da zablista u punom sjaju i šarmu. Ali i pored toga on je nesvjest1: i
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 29 lis 2013, 13:17
Konecno nasmean :), sekja cest na zenava kolku brzo zborese, kako samo go sapamtila tekstot :) A kenan
Da, stvarno u jučerašnjoj epizodi je pričala, pričala i pričala... Ovaj osmeh i zagrljaj je sigurno zbog toga što je scena snimana samo jednom :didi7:
kikule81 je napisao/la:
a eve malku od svadbarskite :) i ne e tolku lut, kolkui sto e ispoten nashiot veseljak, omilen vo familijata kako sto mi isgleda, a ima i zosto bogami nesvjest1 nesvjest1 nesvjest1 [You must be registered and logged in to see this image.]
Kenan, malo pa malo , pa svadba... A njegova? (Kuc, kuc kuc - da ne čuje zlo) A baš je svadbarski tip-voli da peva, pleše, (popije)... Da li se naš Bebe oznojio pa se i medaljon vidi? Ili se meni zamaglilo ?
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 29 lis 2013, 22:22
Makice, mokar je ko miš. Kako se taj čovjek znoji. :amra4:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 00:43
Stvarno mnogo se znoji, vidi se i u Karadayi. Zar danas nije moguće ako ne rešiti bar ublažiti taj problem.
Ne verujem baš da mu to ne smeta.
A i zuricu bi bar malo mogao drugačije urediti (malo na ezeleovu), ne mora i van serije imati Mahirov lok iz 70-tih.
Ali opet je i takav sladak
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 13:35
eve video od svadbata :)
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 13:43
eve uste edno :)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 16:56
Kike, hvala na snimkama.
On je meni urnebesno smješan dok pleše taj ples.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 19:14
Kike, neverovatna si! [You must be registered and logged in to see this image.]
Obozavam ga..kako on igra..pravi veseljak...
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 19:52
:ree2: :ree2: :ree2:
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 30 lis 2013, 19:57
Hvala Kenan, Kike i hvala onima koji su podelili tu dragocenost na netu kako igra :didi7: ruke gore a ostatak tela totalno ukočen. Popio malo više, garant Ili voli da uživa i veseli se :didi7: dok većina stoji, gleda i snima... Šou je Kenan kad ispruži ruke i šake u svoj njihovoj veličini - kao avion kad poleće...Podijum i svatovska veselja su mesta na kojima se otvori i iz njega izlazi neki drugačiji Kenan - veseljak... Interesantan je Bebe u tom raspoloženju : smeje se, voli, grli, ljubi sve oko sebe Da mi je biti tamo, pa makar me onako brkat i znojan zagrlio i poljubio A znoji se i briše rukama... dobri ljudi dodaju salvete... Kad nagazi nekoga, onako ogroman, izvinjava se - kulturan u svakoj prilici...