Ovaj Kenan je puko ko kokica,sto bi rekli na onom forumu Jos cete plakati za Ozge i njenim barbikama
...pa mlađe je slađe!!! ...zar ne????
Jel to trik pitanje?:didi7:
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 7 KI sri 25 ruj 2013, 23:09
dolcevita026 je napisao/la:
honeybunny je napisao/la:
dolcevita026 je napisao/la:
Ovaj Kenan je puko ko kokica,sto bi rekli na onom forumu Jos cete plakati za Ozge i njenim barbikama
...pa mlađe je slađe!!! ...zar ne????
Jel to trik pitanje?:didi7:
...ma nije... ...čovjek može birati...pa ako mu se nudi...:didi7:
...šalim se... ...nema šanse da je s tom djevojčicom...
...ako je...onda oni dileri koji se šmucaju pod njegovim prozorom prodaju zaista nešto žestoko!!!!
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 26 ruj 2013, 16:14
...ako je...onda oni dileri koji se šmucaju pod njegovim prozorom prodaju zaista nešto žestoko!!!!
U kakvu se nevolju uvalio naš Bebe...? Treba li pomoć? Još da ga navuku...samog nezaštićenog...Devojke, objasnite im!
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 26 ruj 2013, 19:41
Zna li neko šta piše o Kenanu u novom broju Tv novele?
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 26 ruj 2013, 22:20
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 26 ruj 2013, 22:47
...nema šanse da je s tom djevojčicom...
... ma da... samo još ova fali...
Dileri pod prozorom?
Ostanite i vi pod prozorom, ako je poklekao pred njima... onda treba samo da čekate :didi7:
(I HATA++ ... što se ne javljate? Treba li da osijedim više nego što već jesam? )
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI čet 26 ruj 2013, 23:15
I do not understand- about what Diller You say and What about the windows ... After all, this girl all cleared up - it all came up with she and nothing has been... or I missed something
suradnica Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 19.07.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 29 ruj 2013, 11:55
Kako mi je žalosno da se čovjek takvog izgleda uopće dovodi u kontekst s tim djevojčicama...,Pa nigdje prave žene,lavice, da se Istanbul trese...zlatno pravilo,o ukusima se ne raspravlja...ja bih ga prekršila i s njim spojila barem nekoliko mrak žena...ne mora ih ženiti ,ali barem da ga ne vuku po toj dječurliji
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Ali zašto plješću?Pa prvi put vidim takvo ponašanje na dženazi
_________________ "Gledaš me...gledam te.Dok se gledamo nešto se čudno događa.Možda završavamo nešto što nam je preostalo iz nekog od prethodnih života."
Bes ni, njih dvoje tako blizu a tako daleko... Malo morbidno što na to pomišljam ovim povodom....
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 29 ruj 2013, 21:40
Ne znam kako vama, ali meni Kenan izgleda jako loše i iscrpljeno. Mislim da ga je ujakova smrt jako pogodila. Bili su jako povezani i bliski. Također, cijela sahrana mi je izgledala kaotično. Kao da se pola njih skupilo da vide zvijezde koje će doći na sahranu, a ne zbog samog Tuncela. I ti silni fotoaparati i kamere ...katastrofa. Pomalo nedostojanstveno. Jadan Tuncel. Baš mi ga je žao. :lutijena:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Laguna Ezelovac
Broj postova : 79 Join date : 21.07.2013
Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 29 ruj 2013, 22:21
Tessa je napisao/la:
Ne znam kako vama, ali meni Kenan izgleda jako loše i iscrpljeno. Mislim da ga je ujakova smrt jako pogodila. Bili su jako povezani i bliski. Također, cijela sahrana mi je izgledala kaotično. Kao da se pola njih skupilo da vide zvijezde koje će doći na sahranu, a ne zbog samog Tuncela. I ti silni fotoaparati i kamere ...katastrofa. Pomalo nedostojanstveno. Jadan Tuncel. Baš mi ga je žao. :lutijena:
I meni je tako izgledalo.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI ned 29 ruj 2013, 22:38
Koji košmar od sprovoda... nosili su ga jako dugo ( oprostite mi, ako se ne razumijem u običaje ) ...po toj vrućini i jedva kroz tu groznu gužvu. Dobro kaže Tessičićićica...
U jednom trenutku Jablan nam je sav , potpuno mokar...
Zaista izgleda iscrpljeno i pogođeno . Čini mi se, Tunzel mu je bio ono što i Omeru Dair ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 30 ruj 2013, 00:42
Gledam snimak... i pokušavam da ukapiram razlog ovog aplauza ali ... Ipak će biti da je to nekakav običaj. Šta god drugo da je - ne čini mi se kao normalno i opravdano ... Čudno... Veoma.
A ovaj narod... Ni mjesta da im naprave da pronesu lijes. Strašno. Neka što ga nosiše ovoliko nego su se još i rvali s narodom. Oprostite na izrazu - ali izgledaju kao stoka, a ne ljudi... Grozno. U pravu je Tessičica, nekako nedostojanstveno sve... I šta radi lik na 04:42 s laptopom?? Nije valjda uključio skype??
Kako se samo guraju da svi bar na kratko nose lijes. Zar se to radi na ovakav način?? Kenan nije odmicao...