| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:12 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Pazi, grli Murata, Burcin, nju ne.....simptomatično...Da je prijateljstvo u pitanju i ona bi dobila ovakav širok zagrljaj....
I ja to mislim Isto tako bi izašao zajedno s njima iz hotela. Po slikama imam osećaj da se ponaša pomalo izgubljeno ( kao Ozge na početku veze s njim kad nije znala šta treba da uradi :didi7: :didi7: :didi7:), ne voli što su novinari tu. Cansu vlada situacijom :didi7: Ma što god bio razlog njihovog susreta ja sam presrećna što ih vidim zajedno ... i ja sam večiti romantik... mislim da razlog nije proslava nekog događaja :ree2: povod može ali... Nešto lepo je na vidiku
Tako je Reeee , ništa poslovni .... Ulan su se trudili ne se približiti jedno drugom , preočito. I to me tjera da se ne držim rezervirano, kako bi htjela... Dobro zapažanje, kao jadnanebila, pogubljen, klipše iza nje .. Obožavam ih. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:13 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ovdje se jasno vidi da se nakon pozz s Kenanom, Burcin i Murat vraćaju u auto, u kojem Cansu već sjedi a Kenan odlazi kući. Cure, ovo je ispred stana njegovog je l' da ?
[You must be registered and logged in to see this link.] E da, ovo da ... ovo je ispred stana ... od kud ova fotka, do sad je nisam vidjela ? Došli su iz drugog pravca, pa je izašao nasuprot. Zato mi se danas učinilo čudnim. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 stu 2013, 20:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:16 | |
- Ovdje se jasno vidi da se nakon pozz s Kenanom, Burcin i Murat vraćaju u auto, u kojem Cansu već sjedi a Kenan odlazi kući. Cure, ovo je ispred stana njegovog je l' da ?
[You must be registered and logged in to see this image.] da da da kaj nego ped zgrada :) | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:17 | |
[You must be registered and logged in to see this image.] Je, ispred stana je...Adančice vidiš da je ispred stana, samo su došli s desne strane pa ga iskrcali preko puta. Evo, on krenuo prema svom stablu za održavanje ravnoteže....:didi7: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:22 | |
| Sa Burčin i Muratom je ipak prisniji, zato je i pozdrav takav. Sa Cansu se vjerovatno pozdravio u autu. Ruka par riječi i to je to. Ne vidim da je realno da se bacaju jedno drugom oko vrata. Mislim... mi očekujemo... ali rano je još... U svakom slučaju raduje ovaj prizor... Baš raduje! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:31 | |
| Pa svjesni su oni da bi taj zagrljaj još više potpalio novinare zato ga nije ni bilo . | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:33 | |
| Ne mogu vjerovati, ne mogu vjerovati. Sjedili su satima zajedno .. ne u velikom društvu, u intimnom društvu zajedničkih prijatelja , koji im sigurno žele dobro. Cansu se učestalo druži sa B&M , hodaju po pirovima, samo nedostaje Bebe. Do sada su C&K odavali dojam , kao da se ne poznaju, kao da se ne pozdravljaju. Sada znamo da su taj dio prevazišli . Samo moraju biti pametni . I voliti se. Jednostavno. Neka se samo sjete kroz kakve veze su prolazili zadnje dvije godine. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:42 | |
| Ma i da je samo prijateljska večera, sretan sam jer su napokon skupa, dakle, nisu ljuti jedno na drugo i više nema potrebe da se izbjegavaju (ne znam ni što je do sad bilo ) | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:52 | |
| Uska mu je ulicica... :didi7: Ja sam mislila to siroookoo.. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:59 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Uska mu je ulicica... :didi7: Ja sam mislila to siroookoo..
Nema široookoo na Cihangiru. Samo uzbrdooooo .... Jesi kada bila u Istanbulu? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:06 | |
| Da sam bila vec bih ja njega ulovila.. hihihii :didi7: | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:06 | |
| Ne znam zašto, ali čini mi se da ih je Tuncelov odlazak zbližio (kako god to zvučalo). Moguće da su tamo razmijenili par rečenica... Ako je Burčin bila tu moglo je biti rečeno: dajte da se vidimo negdje... Neko je to inicirao. Njih dvoje nisu sigurno. Sačekalo se da prođe malo, možda namjerno a možda i zbog obaveza... Mislim da je ovo njihov prvi ovakav susret još od onda. Kad se sjedi negdje pet sati znači da se imalo šta za ispričati. Ipak je prošlo dosta vremena. Kako god veliki napredak! Za njega. za Burčin i Murata _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:15 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:23 | |
| Turci na tw već pišu o vjenčanju | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:32 | |
| Yoh, ta euforija ne čini dobro , nikako.. Trebaju ih pustiti na miru, da prošetaju prelijepim Bebekom, pričaju satima, večeraju u malom balik restoranu u Rumeli Kavagi ( usput , zove se Kahraman [You must be registered and logged in to see this link.] ... javas, javas ... Zanimljivo, kako se navija za tu vezu.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:40 | |
| Neka su oni bili skupa. Ovo je stvarno prijatno vikend iznenađenje. Još koji susret i valjda će shvatiti oboje da trebaju jednostavno da se VOLE. Pusti novinare, paparace i ostalo, nisu oni život. Istina to pravi pritisak, ali ne treba zbog njih propuštati život i lepe stvari tog života, oni će svakao nešto pisati. Novinari kao znaju šta su oni planirali? Otkud znamo da on može posle razlaza nije otišao kod nje, ako su to želeli ili obrnuto, i to je moguće (baš bi volela da je tako bilo). Neka oni nastave samo napred, pametno i u njihovu korist. Ja ne vidim da je ičim zabranjeno da se oni vole, da budu par. A nije ni greh, nego je to poželjno, oni su pravi spoj po svemu, mnogo lepo pristaju jedno drugom. U ime njihove ljubavi, može jedno i | |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:42 | |
- Turci na tw već pišu o vjenčanju
Joj samo da ne pišu previše, opet ih nećemo vidjeti skupa par godina :lutijena: Da mi je netko ovo rekao prije par dana, tjedana ne bi vjerovala. | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 21:50 | |
| KO zna bude sreće pa novinari i naslute venčanje. Možda ipak jedng dana, što je pre moguće, osvane ISTINITA vest: KI i CD uplovili u bračnu vezu. O Bože jedini neka ovo i postane STVARNOST, neka uzalud ne gube vreme, brzo prođe život. | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 22:08 | |
| Ma joj kako ne volim kad se krene pretjerivati. Ljudi izašli na večeru i provod i odmah ih žene....ma daj.... Eto, tako je vjerojatno i u njihovoj domovini i onda nije ni čudno kad ih taj pritisak smara.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 22:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ma joj kako ne volim kad se krene pretjerivati. Ljudi izašli na večeru i provod i odmah ih žene....ma daj....
Eto, tako je vjerojatno i u njihovoj domovini i onda nije ni čudno kad ih taj pritisak smara.... I meni ide na živce to pretjerivanje. Pobogu, ne mogu niti izaći na večeru bez da ih se ženi. Ja u tome vidim razlog zašto se oni uvijek drže distancirano. Vjerojatno već imaju traume i strah ih je kako će se interpretirati svaki njihov korak. Iako, ja bih npr. na Kenanaovom mjestu malo zagrlila Cansu, pa neka onda pričaju što hoće. Onako, baš u inat. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 23:38 | |
| Sad sam procitala da je bio snimak u jednoj emisiji..nadam se da ce vec sutra izaci na yt.. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 23:41 | |
| ovdje se spominju neki tajni sastanci ?? ko može dešifrovat [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 23:54 | |
- ovdje se spominju neki tajni sastanci ?? ko može dešifrovat
[You must be registered and logged in to see this link.] GT katastrofa: Cansu dere Cem Yilmaz, Zeynep Beşerler'den Kenan İmirzalioğlu'da počelo za novu ljubav nakon razdvajanja između dva? Magazin Prema medijima, kao bomba pada, volim njihov razgovarao s Kenan İmirzalıoğlu Cansu dere, posljednji pijačni dan proveli zajedno. Erenkoy duo obišao oko željezničke stanice autom, biti priznat i dere taktı.İmirzalıoğlu hat oni žele zadržati svoju tajnu ljubav za sada predlaže. Skrovita mjesta na kojima se često susreću govore predgrađu binarni İmirzalıoğlu'nun zadnje nedjelje imao koristi turneji. U nastojanju da se priznaju dvostruko, zagušen promet, okolno područje bilo reagira građanima u demonstracijama u ljubavi. -pijačni dan...11.11. proveli zajedno .... šta oni slave Martinje? -tajna ljubav? ...sastaju se po predgrađima tj manje eksponiranijim mjestima...? -nisu željeli demonstrirati ljubav da ne vide građani?...oni u njegovom kvartu teško da bi primjetili...novinari već da, ali građani....čudna svita oko ulice...:didi7: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 23:55 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 00:04 | |
| Mislim da je ovaj članak ( nema datuma ?) reciklaža.. o davnim danima... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 7 KI | |
|