| Novosti 7 KI | |
|
+20sambth biljanap dolcevita026 avalon amelie The Queen Snupika Laguna Re Alone Tessa samani melodija Maki honeybunny ASTERVANDER bes ni Kenan :) S.N.O.B1 adan Amra kikule81 24 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 10:59 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 11:06 | |
| - adan je napisao/la:
- Možda je trebala ostati kod njega, pa kad su vidjeli novinare, bez pozdrava sjela i otišla?
Samo da novinari ne pokvare, treba im mir... dur, dur... na znam no i dvajcata se javni licnosti i da ima neshto ne gledam pricina da se krijat, spored mene ova e vekje glupiranje....(da ne bidam pogreshno razbrana mislam deka glupiranje e nivnoto ignoriranje na mediumite) vtoro mislam dea Murat i Burcin se obiduvaat da gi spojat, no mislam deka trebale toa da go napravat na po diskreten nacin, na primer na nekoe drugo mesto daleku od ocite na javnosta...... | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 12:53 | |
| Sad citam na jednom forumu..neki kazu da ovde izgleda kao da Murat brise suze..hmm [You must be registered and logged in to see this image.]Inace..svi su slatki..Kenan U jednu ruku mi je drago ako su (mozda) opet zajedno..a u drugu...sramota me da priznam.. little sam jealous... | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 14:26 | |
| Ček , ček... drvca jako sliče, ali ovo nije ispred stana ! Gdje je ova ograda ? Ovo nije ta ulica! Sigurno nije.
HATA, pogledajmo ... zar ne?
Mislim da nije bilo izlaženja iz auta i pozdravljanja. Ovo su snimke ukrcaja. Zato izgleda kao da je Cansu izlazila iz auta!! Negdje su ga iskrcali, ima 5 minuta pješaka, a ne da ga voze samo dio i tu ih opet fotkali!!
Pozdrav je pao prije ukrcaja.
A na fotkama, u autu Cansu nasmijana...
A dok hodaju, kao pasić za njom !! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 11 stu 2013, 14:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 14:34 | |
| Ja cekam snimak..bice ga, sigurno..bas da vidim njihove face..jedva cekam :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 14:40 | |
| I ja, i ja !!
Jer mi se čini da njegovo tijelo odiše pokunjenošću ! A ona gorda, čista kroči naprvo !
Večeras ću napisati molitvu... netko će prevesti ...
Go, Cansu, go... i tebi treba netko tko ti ... dobro stoji!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 16:14 | |
| - adan je napisao/la:
- Ček , ček... drvca jako sliče, ali ovo nije ispred stana !
Gdje je ova ograda ? Ovo nije ta ulica! Sigurno nije.
Mislim da nije bilo izlaženja iz auta i pozdravljanja. Ovo su snimke ukrcaja. Zato izgleda kao da je Cansu izlazila iz auta!! Negdje su ga iskrcali, ima 5 minuta pješaka, a ne da ga voze samo dio i tu ih opet fotkali!!
A dok hodaju, kao pasić za njom !! Pasic Kendza Znala sam da ces pasti u trans kad budes videla slike,a sad juris na teorije zavere hony2 A ko zna mozda i ne ostane samo na teorijama,vreme je da Cansu savata nesto pristojno :didi7: | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 16:24 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 16:52 | |
| - dolcevita026 je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Ček , ček... drvca jako sliče, ali ovo nije ispred stana !
Gdje je ova ograda ? Ovo nije ta ulica! Sigurno nije.
A dok hodaju, kao pasić za njom !! Pasic Kendza Znala sam da ces pasti u trans kad budes videla slike,a sad juris na teorije zavere hony2 A ko zna mozda i ne ostane samo na teorijama,vreme je da Cansu savata nesto pristojno :didi7: Pa da , kao ćuko , kuca poslušna, psić mali pokorni ... Ali ... nema teorije zavjere .. samo registriram činjenicu ... Novinari malo vole izmišljati ! Baš oni znaju što su planirali ! Nije važno, mene su razveselili , ovako , samim tim što su se pet ( 5 ) sati družili. To nije bila poslovna večera . Ovo hodanje, naprasno odvojeni, nije vam čudno ? Pa večerali su pet (5) sati zajedno, čemu bi trebalo biti čudno da hodaju jedno uz drugo. Toliko namjerno se udaljavaju ... aha, evo teorije zavjere !!! Ništa mi neće ovaj dan pokvariti. A za boldano skidam kapu. Znam da ga baš ne obožavaš ( kao mi ) . Čuti ovo iz tvojih usta , ima svoju težinu . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 16:58 | |
| - Maki je napisao/la:
Ovo je Adančica sinoć napisala
- Adan je napisao/la:
- Da nam ne slijedi kakav šok ?
Tako je bilo nešto u zraku, slutnja ... .. kad vam kažem .. ja imam strašnu intuiciju ... ...možeš malu djecu strašiti s njom ... ... veliki su svi na vrijeme kidnuli ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
dolcevita026 Ezelovac
Broj postova : 453 Join date : 04.07.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 17:22 | |
| - adan je napisao/la:
Pa da , kao ćuko , kuca poslušna, psić mali pokorni ...
Ali ... nema teorije zavjere .. samo registriram činjenicu ...
Novinari malo vole izmišljati ! Baš oni znaju što su planirali !
Nije važno, mene su razveselili , ovako , samim tim što su se pet ( 5 ) sati družili. To nije bila poslovna večera .
Ovo hodanje, naprasno odvojeni, nije vam čudno ? Pa večerali su pet (5) sati zajedno, čemu bi trebalo biti čudno da hodaju jedno uz drugo. Toliko namjerno se udaljavaju ... aha, evo teorije zavjere !!!
Ništa mi neće ovaj dan pokvariti.
A za boldano skidam kapu. Znam da ga baš ne obožavaš ( kao mi ) . Čuti ovo iz tvojih usta , ima svoju težinu .
Sta da ti kazem,zivim u strahu od nekog novog Cema Bolje Kendza nego neki gremlin | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 17:36 | |
| Pa da ... obožavamo ga, ali bi ga dale Cansu ... i nikom drugom ... ... ne ponovilo se ovo [You must be registered and logged in to see this link.]ili ovo :treees: [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 17:50 | |
| ja se evo naadam sa se društvo okupilo da proslavi nove projekte (Murat,Cansu) i nagrade (Kenan) | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 18:17 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- ja se evo naadam sa se društvo okupilo da proslavi nove projekte (Murat,Cansu) i nagrade (Kenan)
Jas go delam tvoeto mislenje :), ova e staro, dobro, provereno drushtvo, a i shampanjskoto e znak ze proslava, znaeme deka Murat pocnuva nov proekt, za Cansu ne mi e tolku mnogu poznato, a i kenan ima povod za slavje :) | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 18:55 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:02 | |
| Baš su lijepi i drago mi je što se ponovno druže, iako sam ja uvjerena da se oni druže češće, ali dalje od očiju javnosti. :ree2:
Cansu mi izgleda odlično. Kenanu bih skinula te crvene hlače... i da ne bude zabune...obukla bih ga u neki moderniji kroj :didi7: . Krajnje je vrijeme da ih se riješi. Grozne su.
Ja sam pomislila da je Burcin možda trudna pa slave ili je Bebe imao zadatak nagovoriti Cansu da prihvati novu ulogu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:17 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Baš su lijepi i drago mi je što se ponovno druže, iako sam ja uvjerena da se oni druže češće, ali dalje od očiju javnosti. :ree2:
Cansu mi izgleda odlično. Kenanu bih skinula te crvene hlače... i da ne bude zabune...obukla bih ga u neki moderniji kroj :didi7: . Krajnje je vrijeme da ih se riješi. Grozne su.
Ja sam pomislila da je Burcin možda trudna pa slave ili je Bebe imao zadatak nagovoriti Cansu da prihvati novu ulogu. Kakav šok! Pozitivan! Najzad! Sjedjeli skupa nekoliko sati, izašli kao da se ne znaju a onda sjeli u isti auto. Možda se izgrlio s Burčin i Muratom jer oni prvi izlaze... a Cansu ostaje... Kako god... drago mi je da su obnovili kontakt. I što je ovo privatni izlazak, ne poslovni. Gledaćemo mi njih još skupa yes _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:30 | |
| Pazi, grli Murata, Burcin, nju ne.....simptomatično...Da je prijateljstvo u pitanju i ona bi dobila ovakav širok zagrljaj.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:40 | |
| Cekamo snimke..tad ce nam sve biti jasno... :didi8: | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:57 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 19:59 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- A cija su ovo kola?
Cansuina | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pazi, grli Murata, Burcin, nju ne.....simptomatično...Da je prijateljstvo u pitanju i ona bi dobila ovakav širok zagrljaj....
I ja to mislim Isto tako bi izašao zajedno s njima iz hotela. Po slikama imam osećaj da se ponaša pomalo izgubljeno ( kao Ozge na početku veze s njim kad nije znala šta treba da uradi :didi7: :didi7: :didi7:), ne voli što su novinari tu. Cansu vlada situacijom :didi7: Ma što god bio razlog njihovog susreta ja sam presrećna što ih vidim zajedno ... i ja sam večiti romantik... mislim da razlog nije proslava nekog događaja :ree2: povod može ali... Nešto lepo je na vidiku Amričak, ružan dan je iza tebe . Nadam se da mokra figura i emocionalni stres nisu uticali na poslovna očekivanja pa da i mi u hotelu "ezel.forumcroatian" proslavimo poslovni uspeh-uz šampanjac, naravno _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 11 stu 2013, 20:05; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:04 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pazi, grli Murata, Burcin, nju ne.....simptomatično...Da je prijateljstvo u pitanju i ona bi dobila ovakav širok zagrljaj....
Ali je ipak sjeo u njen auto. Odlično. Obnovljen kontakt. Super! _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:06 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 7 KI pon 11 stu 2013, 20:11 | |
| Ovdje se jasno vidi da se nakon pozz s Kenanom, Burcin i Murat vraćaju u auto, u kojem Cansu već sjedi a Kenan odlazi kući. Cure, ovo je ispred stana njegovog je l' da ? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 7 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 7 KI | |
|