_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 21:53
Evo fotki sa sprovoda na koje je sigurno mislila Bes ni ( )
Lijepo se vidi kako Cansu u masi , gdje svi gledaju naprijed, pogledava natrag , prema .. nekud ... a onda se okerene i sagne glavu, kad vidi da je snimaju , zakloni je rukom..
Što više gledam tog lika, bojim se da naš Kendžo stvarno nije Cansuin tip. [/quot
pa ne e dvorski shut zatoa, toa od sekogas mi bilo interesen fenomen koga kje vidam ubava devojka so takov smknat tip, jas seushte mislam deka ne e nejzin tip, nemojte da me ubiete, ne znam zosto no se si mislam deka oni ne se nisto povekje od prijateli i mislam deka mnogu povekje im znaci prijatelstvoto od bilo shto drugo, mozebi i gresam. No koga gi posmatram vaka pogotovo ako bile zaedno vo Barcelona, ne gledam pricina da se krijat, zatoa i go mislam ova.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 22:05
Cansu gleda unazad na 2:10
Adančice, bes ni je analizirala i sliku koju je postavila u spoiler a za koju se ne zna gde je snimana. Može biti da je prijatelj s druge strane objektiva a ne fan. Buljila sam u sto, čaše, boce od pića, stvari ... nisam ništa zaključila ... osim da su vidljiva tri kompleta ...ili se Kenan premestio ili je ipak sa druge strane stola takođe bilo dvoje?
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 12 stu 2013, 22:17; ukupno mijenjano 2 put/a.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 22:12
Da, Maki i tu ... točno sam jednako razmišljala , kao i Bes ni ...
Kike, kako reče Tessičićićica, ljubimo i mi tebe i Njuškicu !!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 22:27
Maki je napisao/la:
Adančice, bes ni je analizirala i sliku koju je postavila u spoiler a za koju se ne zna gde je snimana. Može biti da je prijatelj s druge strane objektiva a ne fan. Buljila sam u sto, čaše, boce od pića, stvari ... nisam ništa zaključila ... osim da su vidljiva tri kompleta ...ili se Kenan premestio ili je ipak sa druge strane stola takođe bilo dvoje?
Gledala si čaše, stol, stolnjak ..a jesi gledala .. je li bez ili su malo narasle ??? Možda bi po tome mogli zaključiti nešto ??
PSssst!! Kao da su malo porasle , majica je otvorena, ne skriva .. to se poklapa i sa Bajramom i sa Barcelonom... tad se je otprilike prestao pokrivati !!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 23:09
Adančice, gde si ti videla dlake?! Jesam li ja to . Pokušala sam zaključiti da li je Cansu s njima - dlake stvarno nisam gledala hony2 - ali dobro si locirala vreme snimanja : po dlakama!!!!
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; uto 12 stu 2013, 23:11; ukupno mijenjano 1 put.
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 23:10
Ljubi vas i ovaj Kenan..
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 7 KI uto 12 stu 2013, 23:13
Maki je napisao/la:
Adančice, gde si ti videla dlake?! Jesam li ja to . Pokušala sam zaključiti da li je Cansu s njima - dlake stvarno nisam gledala hony2 - ali dobro si locirala vreme snimanja : po dlakama!!!!
Još su kratke, nejačke, tek počele rasti, ali se vide... takve su bile na fotkama iz Bale.. već je otvarao šuljicu ...