| Fotografije 7 KI | |
|
+16S.N.O.B1 suradnica samani bes ni ASTERVANDER melodija Kenan :) dianakara1970 Tessa Maki Laguna Re Alone Amra kikule81 honeybunny adan 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 21 stu 2013, 00:07 | |
| - adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Evo još jedna , samo je malo ozbiljniji
[You must be registered and logged in to see this link.] jesmo imali ovu?
Na FB piše : Ankara (10/2013) [You must be registered and logged in to see this link.]
(svadba? mokra košulja...) Daa, izgleda da je sa pira ... aha: Kakav mu je bio ukus u zadnje vrijeme tko zna!? Možda je i uspjela. To što se vratio ništa ne znači. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 21 stu 2013, 20:47 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 21 stu 2013, 22:58 | |
| uf...uf.. | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 21 stu 2013, 23:31 | |
| Adančice Od Ezel-Kenana ne mogu da se oporavim _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 21 stu 2013, 23:54 | |
| Maki ... ja se ni ne trudim.... dapače!! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:19 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:22 | |
| - Maki je napisao/la:
- ...šta kažete na ovu :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] A vidi nje...te su ti iz mojeg albuma...ispod mog jastuka.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:27 | |
| - Amra je napisao/la:
- Maki je napisao/la:
- ...šta kažete na ovu :ree2:
[You must be registered and logged in to see this link.] A vidi nje...te su ti iz mojeg albuma...ispod mog jastuka.... A, ne-ne... Sve delimo ! Dogovoreno Iako mi je mnogo sladak u toj seriji ne mogu da odvojim vreme i pogledam je (mislim na sve scene s njim ) Al , sam zato zadnju apsolvirala! Ubaci i ti neku iz tih vremena kojih se s nostalgijom sećamo :kenan1: _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:29 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:32 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 00:35 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pet 22 stu 2013, 23:02 | |
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sub 23 stu 2013, 22:48 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sub 23 stu 2013, 22:57 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sub 23 stu 2013, 23:15 | |
| Prijavak [You must be registered and logged in to see this image.]Imam i ispričnicu za izostanak, ako Pesimistična procijeni da ova gore nije dostatna . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Pesimisticna Ezelovac
Broj postova : 88 Join date : 29.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sub 23 stu 2013, 23:23 | |
| Adan draga nakon ove ne treba ispričnica [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 00:10 | |
| Yoh, za tu skromnost, evo ti poklončić - bpmbončić [You must be registered and logged in to see this image.]Ispričnicu čuvam za crne dane... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 00:41 | |
| Yoh, kakva je ovo žilica ... pravi mamac za žilicaljupce ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 14:13 | |
| Nešto sam se mislila... i povadila nekoliko ( mutnjikavih) fotkica, iz jednog od zadnjih videa... Ima se novi sat, jako smo yakisikli, vrlo susretljiv sa novinarom, zrači se " onim nečim, ma kako se zvalo" ... [You must be registered and logged in to see this image.]Ali , što sam zamijetila, gledajući ove sličkice? Najprije , jedan sivi šal, koji mu ulan dobro stoji ... I onda se sjetim, u zadnje vrijeme, sve više i sve češće sive kombinacije , šalovi, bragešice, jaknice , siva svih nijansi, a sve ukomponirano sa crnim šuljicama .. ... ne ukazuje li to na nečije savjete ? ... mrčilo ... kad vam kažem, ..i onda krenu asocijacije , sa tim nijansama sive ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 14:36 | |
| - adan je napisao/la:
- Nešto sam se mislila... i povadila nekoliko ( mutnjikavih) fotkica, iz jednog od zadnjih videa...
Ima se novi sat, jako smo yakisikli, vrlo susretljiv sa novinarom, zrači se " onim nečim, ma kako se zvalo" ...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Ali , što sam zamijetila, gledajući ove sličkice? Najprije , jedan sivi šal, koji mu ulan dobro stoji ... I onda se sjetim, u zadnje vrijeme, sve više i sve češće sive kombinacije , šalovi, bragešice, jaknice , siva svih nijansi, a sve ukomponirano sa crnim šuljicama .. ... ne ukazuje li to na nečije savjete ? ... mrčilo ... kad vam kažem, ..i onda krenu asocijacije , sa tim nijansama sive ... Kasniš draga moja. Kasniš. Jel se sjećaš što sam pisala kad sam počela čitati "50 nijansi sive"? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 14:49 | |
| - adan je napisao/la:
-
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kako je leeeeep.. (2 i 3 slika ) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 15:22 | |
| - Amra je napisao/la:
Kasniš draga moja. Kasniš. Jel se sjećaš što sam pisala kad sam počela čitati "50 nijansi sive"? Pa da ... sad se sjećam, začudno .. ni tvoj lik nije bio plavušan .. već neki čudan, crn čovjek .. I imao je opipljiv lik, materijalizirao se... na balkonu ... sa cigaretom ... ?? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 15:45 | |
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 16:34 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 24 stu 2013, 17:01 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- :)
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Kako slatkoooooo........:ree2: :ree2: :ree2: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 7 KI | |
|