Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 12:37
Amra je napisao/la:
A vidi ti nje! Za Amričak ništa? A u ime prošlih vremena? Ezel? Meni je baš dobro ovako neutralno po pitanju KI ali to ne znači da ne volim proučiti koju dobru iz ezelovskog doba ili iz RL. Ovo iz Karadayi mi je Çok fazla...ko omanji zmaj s tom vatrom iz nosnica....volem umjerenost, šta mogu.
Special edition ... za Amričak...
Foto sextion .. ( ovo ti je velika čast, izravno ispod kušina )
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 14:31
Vay, Vay, Vay...strašna si.... Znam kolika je to žrtva bila. Dala si mi svoju lizalicu... Baklava u Istanbulu. [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 17:08
Vidim, moram se sama častit kad već nitko drugi neće.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 18:54
Tessičićice...evo ti jedna od mene....stara ali dobra... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 19:24
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 20:05
Joj, video s ovog sveučilišta. E, tu mi je bio najhot...bez premca...da se naježiš...
Tessa Moderator
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 23:51
Ajme, koja slika za mene. Vidite, upire prstom u mene.
Tessa Moderator
Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 06 sij 2014, 23:52
Amra je napisao/la:
Tessičićice...evo ti jedna od mene....stara ali dobra... [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Dohra, dobhra. Najljepši je u toj fazi. Hvala.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 07 sij 2014, 12:54
Tessa je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Tessičićice...evo ti jedna od mene....stara ali dobra... [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Dohra, dobhra. Najljepši je u toj fazi. Hvala.
Iako je za Tessu , uzimam je i ja... Uf, prelep je na toj slici
P.S. nemam pojma šta priča na snimku sa Univerziteta ali se smejem zajedno s njim
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 07 sij 2014, 19:19
Ja se ni ne smijem. Samo zanijemim od čuda....
Tessa Moderator
Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 07 sij 2014, 23:47
Stvarno je bio extra pri tom posjetu sveučilištu.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 07 sij 2014, 23:50
Samo nemojte više taj filmić stavljati...nakon njega smo par dana kao da smo konzumirale :kikiriki:
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 7 KI sri 08 sij 2014, 21:03