| Fotografije 7 KI | |
|
+16S.N.O.B1 suradnica samani bes ni ASTERVANDER melodija Kenan :) dianakara1970 Tessa Maki Laguna Re Alone Amra kikule81 honeybunny adan 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI ned 23 vel 2014, 20:48 | |
| - honeybunny je napisao/la:
- ...evo jedne s njemu mrskog Twittera...
...viđena????? [You must be registered and logged in to see this link.] Ne, nije viđena. Nego je neviđena !!! Ezelu narasli brhkovi!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 12:13 | |
| - adan je napisao/la:
- honeybunny je napisao/la:
- ...evo jedne s njemu mrskog Twittera...
...viđena????? [You must be registered and logged in to see this link.] Ne, nije viđena. Nego je neviđena !!!
Ezelu narasli brhkovi!! Na žalost. A ja jedva čekala da završi Karadayi pa da se konačno obrije i bude ponovo onaj lijepi Bebe. Ako je točno da planiraju treću sezonu ja ću ostariti dok se on obrije. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 17:00 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Na žalost. A ja jedva čekala da završi Karadayi pa da se konačno obrije i bude ponovo onaj lijepi Bebe. Ako je točno da planiraju treću sezonu ja ću ostariti dok se on obrije.
Kad smo već kod toga, evo i novosti. Iako su scenaristice prve a potom i Berg, objavile da idu u treću sezonu, danas je na Twiteru scenaristica osvanulo eylemmmc @canpolatozkok Mahir'siz Karadayı olur mu hiç... Bez Mahira nema Karadayi ... Nego što su mislile ??!!! Bebe ne vidi smisla nastavka ovog projekta? Bori za bolje uvjete rada ? Brkovi su mu dosadili???!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 18:56 | |
| - adan je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- Na žalost. A ja jedva čekala da završi Karadayi pa da se konačno obrije i bude ponovo onaj lijepi Bebe. Ako je točno da planiraju treću sezonu ja ću ostariti dok se on obrije.
Kad smo već kod toga, evo i novosti.
Iako su scenaristice prve a potom i Berg, objavile da idu u treću sezonu, danas je na Twiteru scenaristica osvanulo
eylemmmc @canpolatozkok
Mahir'siz Karadayı olur mu hiç...
Bez Mahira nema Karadayi ...
Nego što su mislile ??!!!
Bebe ne vidi smisla nastavka ovog projekta? Bori za bolje uvjete rada ?
Brkovi su mu dosadili???!!! Mora da su brkovi u pitanju. Ma znala sam ja da on ne priča jedno, a radi drugo. Vjerujem da bi i pristao na 3. sezonu ukoliko bi se poboljšali uvjeti rada, ali ako ovako ostane - yok. Bravo Bebe! _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 19:03 | |
| ja se stvarno nadam da od te 3 sez. nema ništa al' što bi se oglašavale i scenaristice i sama Berguzar potvrdivši vijest ,ako Kenan nije dao zeleno svjetlo ? Ili oni planiraju ubit Mahira , ili dovest novog glumca ?! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 19:41 | |
| Berg je najprije nijekala. Slijedeći dan su scenaristice potvrdile. Onda je Berg potvrdila..
Jedino, ako se ovaj twit ne može tumačiti kao čuđenje : pa nema Karadayi bez KI, a na silne upite je li Bebe potpisao ili ne. I to ima smisla.
Iako 3.sezona zaista nema smisla. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 20:25 | |
| - adan je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
Kad smo već kod toga, evo i novosti.
Iako su scenaristice prve a potom i Berg, objavile da idu u treću sezonu, danas je na Twiteru scenaristica osvanulo
eylemmmc @canpolatozkok
Mahir'siz Karadayı olur mu hiç...
Bez Mahira nema Karadayi ...
Nego što su mislile ??!!!
Bebe ne vidi smisla nastavka ovog projekta? Bori za bolje uvjete rada ?
Brkovi su mu dosadili???!!! Eh, konačno... Khm, khm...(eto, ni to dugo nismo napisale)...Možda, samo možda nam se vrati u dobromm izdanju, a ne kao sad...kad mi je i Baris šarmantniji od njega... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 20:27 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- ja se stvarno nadam da od te 3 sez. nema ništa al' što bi se oglašavale i scenaristice i sama Berguzar potvrdivši vijest ,ako Kenan nije dao zeleno svjetlo ? Ili oni planiraju ubit Mahira , ili dovest novog glumca ?!
Ma daj! Šta je to moguće u turskoj seriji? Oni kad ubiju, onda dokrajče....namrtvo! Eto vidi, Ezela i Eysan, Ferihu i Bihter...ima još al nisam gledala... Edit: osim što sad čekam da ukokaju Yamana ili Miru... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 21:00 | |
| Dok ne nađemo bez potpisa ili bar kulturno potpisanu... Isti tu-tu. Isti stari drajver. Drago mi je. Isti yakisikli. Maza. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI pon 24 vel 2014, 22:38 | |
| Ne brinite, Ken ce biti u trecoj sezoni.. | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 25 vel 2014, 00:21 | |
| VEČERAS MI JE BIO POSEBNO YAKIŠIKLI! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 25 vel 2014, 22:46 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 25 vel 2014, 23:04 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI uto 25 vel 2014, 23:49 | |
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sri 26 vel 2014, 00:21 | |
| Možda nam Mahir u trećoj sezoni bude bez brkova. Yakisikli, koa Ezel :amra5: Zamislim, Mahir malo promeni izgled (mislim bude bez brkova) ako sa porodicom beži van Turske. | |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI sri 26 vel 2014, 23:26 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 00:30 | |
| U moru već viđenih, ja se ove ne sjećam [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 02:30 | |
| ...nova...s jučerašnje tekme Lige prvaka!!!!!! [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: ...još jedna... [You must be registered and logged in to see this image.]...pitam se kome se sviđa taj ljubavičasti šal... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 06:56 | |
| mene mi se dopagja, mozebi zosto mi e edna od omilenite boi :) :) :).....pa i vaka so okalki :) bobar e dobar :) | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 17:46 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 22:34 | |
| šal, zulufi i ova Elvis zurka... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 22:39 | |
| Meni se sviđa šal, jakna ali zurka i brkovi _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 22:40 | |
| - Maki je napisao/la:
- Meni se sviđa šal, jakna ali zurka i brkovi
S brkovima sam se izgleda pomirila kad sam ih zaboravila navesti kao grdu stvar... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 22:41 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI čet 27 vel 2014, 23:53 | |
| - melodija je napisao/la:
- Lep je, lep.
I meni, i meni. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 7 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 7 KI | |
|