Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 07 lis 2013, 22:48
Dva usamljena junaka ... [You must be registered and logged in to see this image.] .. u borbi protiv korumpiranih službenika i mafije.... [You must be registered and logged in to see this image.] Da li će uspeti?
Da li ste primetile "vetar u šiškicama" našeg Mahirka u poslednjoj sceni ? [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 07 lis 2013, 22:59
Ništa nama ne promakne ... i jedva čekamo HD ...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 07 lis 2013, 23:20
Adančice možda ću da se izblamiram , ali , da li si mislila da stvarno trebam smanjiti slike? Pitam jer ponedeljkom na forumu sporije ubacujem slike i malo sporije otvara stranice...
Ja ubacujem slike sa Google+ naloga. Tako mi je najbrže.
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 07 lis 2013, 23:31
Ne znam što se dogodilo i zašto se dogodilo, ali zaista je tvoja slika sa dvogledom raširila forum.
Ja sam je ponovno uploadirala i sad je sve OK. Znači da je bila prevelika. Inače , forum automatski smanji. Zašto nije sada , ne znam.
Pokušaj opet neku, pa ćemo vidjeti .
Što mi ne možemo, drugi neka ne proba ... team work ..
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 07 lis 2013, 23:37
na objašnjenju. I dok još uvek nisam našla HD snimak mogu ove dve : levo i desno uvce
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 čet 17 lis 2013, 22:03
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 21 lis 2013, 21:35
Gledala od 9 sati....Izgleda usamljena....
Susret starih prijatelja (lep pogled...) [You must be registered and logged in to see this image.]
Nakon što je Jasin razgovarao s Feride i optužio Turguta, Feride se seća nekih dijaloga sa Turgutom i Serom...Ta spodoba se pojavljuje u njenoj kancelariji i ponovo spominje Mahira...Feride u šoku...Odlazi u Turguotovu kancelariju i traži spise-dokaze. Pronalazi i uzima ključ od auta. U autu pronalazi neki medaljon-orden... [You must be registered and logged in to see this image.] i svesku sa zabeleškama... [You must be registered and logged in to see this image.] Pronalazi neki dokaz i zadovoljno se smeška. Šta li piše? Sledi napeta scena-da li će je Turgut otkriti-ali sve je OK.
Mahir nailazi u momentu kad Bulent udari njegovu sestru. Naš junak samo jednom ošamari nevaljalog zeta. Nosi sestru u bolnicu. Razgovara s advokatom. Ostavlja je majci i njemu na čuvanje i odlazi na zadatak ... [You must be registered and logged in to see this image.] Dolazi u posetu ocu. [You must be registered and logged in to see this image.] Govori mu o Turgutovoj nameštaljci. Nazif je zabrinut... [You must be registered and logged in to see this image.] Nedždet i Ajten u idiličnoj porodičnoj sceni...Ajten Mahirov igrač istražuje ... [You must be registered and logged in to see this image.] Nazifov prijatelj, krimos, izlazi iz zavora. Nazif mu poklanja cipele koje je izradio. Ipak nije Turgut sa druge strane žice već Baharin ubica... [You must be registered and logged in to see this image.]
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 21 lis 2013, 23:15
Ubica spominje Turguta ...ali da li je otkrio nešto važno? Mahir dolazi kod Turguta u stan... [You must be registered and logged in to see this image.] ...na vratima ga dočekuje služavka... [You must be registered and logged in to see this image.] ...odustaje od susreta.
Dolazi kod Jasina .. ali tu je i Feride... [You must be registered and logged in to see this image.] Kako „milo“ gleda svoju ljubav na trio-sastanku... [You must be registered and logged in to see this image.] ...viče na Jasina... [You must be registered and logged in to see this image.] ...Totalno ignoriše Feride-kao da ne postoji. Izjuri napolje i pokušava zaustaviti taxi-neuspešno.. [You must be registered and logged in to see this image.] Feride je besna. Odlazi autom a Jasin prima Mahirove ispade besa.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Feride istražuje...Umilno priča sa Serom... [You must be registered and logged in to see this image.]
Jasin i policija pripremaju klopku... Nisu uspeli ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Mahir je kod sestre u bolnici. [You must be registered and logged in to see this image.] Kako je samo teši... Sad da li je trudna ili je izgubila bebu? Ne znam...Mami donosi kolače... Kakav junak mekog srca...(Malo mi je muka od ovog lika ali možda Turci i Turkinje padaju na takve junake...)
Feride i njen verenik dolaze u posetu kod Sere i Turguta... Feride prati Turguta i čuje razgovor sa služavkom koja ga možda obaveštava da je kod njega bio Mahir ili o nečem drugom razgovaraju... Kakva „ljubav“ Feride i verenika!!! Razlaz isperd Turgutove zgrade...
Mahir saznaje da akcija nije uspela...
Šef krimosa , koji je izašao iz zatvora besni...možda je saznao za Nedždetove akcije...
Feride dolazi na sastanak s Jasinom i samo se njemu obraća... [You must be registered and logged in to see this image.] ...Mahir i Feride ... totalni stranci...
Da li Mahir svojim ponašanjem želi da zaštiti Feride, tj. da je izbaci iz akcije znajući koliko je opasna?
Feride mu je sve sasula u lice... [You must be registered and logged in to see this image.]
...Izazvala suze u Mahirovim okama... [You must be registered and logged in to see this image.]
... saopštila im nešto šo je saznala o Turgutu... Kada joj se Mahir obratio, ona ga je prekinula i rekla onaj deo iz trejlera... [You must be registered and logged in to see this image.]
Uloge zamenjene...Njih dvoje daleki...
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 28 lis 2013, 20:54
43. epizoda
Sad ne znam da li da stavim ovde ili u slike..... :amra5: ali Mahir je ponovo kod oca u zatvoru...
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 28 lis 2013, 21:17
Baš su slatki bili u njihovom kafiću. Prvi put sami. Oči u oči... Mahir na početku grub ... [You must be registered and logged in to see this image.]
ali kasnije ne zna gde da pogleda... [You must be registered and logged in to see this image.]
Feride ga gleda s ljubavlju ali to pokušava da sakrije... Jedna od retkih dobro osmišljenih, uverljivih scena... [You must be registered and logged in to see this image.]
Dure se, svađaju...ali u suštini vole ... Mahir detinjasto okreće leđa... [You must be registered and logged in to see this image.]
...Mileno je pogleda.... [You must be registered and logged in to see this image.]
Feride: Ne gestikulirajte rukama (persiranje!) Mahir : Feride! (zaboravio je na persiranje!)
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 sri 30 lis 2013, 22:24
Ovaj razgovor iz 42. epizode objašnjava Mahirove postupke, tj. odbijanje poslovne saradnje s Feride, kao i njene razloge zbog čega pomaže Mahiru (Ima i onaj najvažniji razlog, ali nije rečen :didi8: )