| Karadayi - epizoda po epizoda 3 | |
|
+10Amra Leona Re Alone kikule81 Tessa bes ni Snupika Kenan :) honeybunny Maki 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 19:31 | |
| Tuka sum :) | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 20:40 | |
| Slatki su...
Ova mala Belgin mi je sve simpatičnija. Hoće li ona na kraju biti pozitivac-gubitnik? Mislim da će ona ubiti Mehmet Saima _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 20:42 | |
| Je li zanimljivo? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 20:59 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 22:39 | |
| Možda Mehmet Saim dođe??? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 22:46 | |
| - adan je napisao/la:
Možda Mehmet Saim dođe??? I ja se nadam..mada,odavno nismo imali neku tragediju.. Možda ne bude Feride..nego neko drugi.. Al' čini mi se da to gledamo tek u sledećoj ep.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 22:59 | |
| I ne sviđa mi se ovo kako su ih dugo pustili u ljubavi, sreći i medenom mjesecu. Sad je vrijeme da ih malo razdvoje... zato se bojim, hoće li netko stići na vrijeme? Moj scenario: dolazi najprije Mehmet Saim , a zatim i Mahirmirko.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 23:03 | |
| - adan je napisao/la:
- I ne sviđa mi se ovo kako su ih dugo pustili u ljubavi, sreći i medenom mjesecu.
Sad je vrijeme da ih malo razdvoje... zato se bojim, hoće li netko stići na vrijeme?
Moj scenario: dolazi najprije Mehmet Saim , a zatim i Mahirmirko.... Što i kod vas na smjenu...malo sreća...malo nesreća? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 29 pro 2014, 23:40 | |
| - Amra je napisao/la:
Što i kod vas na smjenu...malo sreća...malo nesreća? Hoće nas malo, vozat na karoce, toplo hladno. Kako reče Leonica, dugo nije bilo tragedije, a znamo kako Turci to vole. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 19:52 | |
| Prijavak... Kako je ono završil? Aha...spremaju se pucat, a Ferid eu kući sama. Mahirmirko je skužio što se događa... Epizoda, čini mi se : "Mahirova pravda" _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 sij 2015, 20:00; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 19:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Prijavak...
Znam da ti ništa ne znači ali ja sam te spazila... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 20:39 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 20:44 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 05 sij 2015, 20:54; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 20:45 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 21:33 | |
| Leonice, iz koje je ovo epizode? Večeras? Tek će biti? Onda ću nastaviti gledati... Ovo do sada, sve nešto Mahirmirko kao Robin Hood. Što ti kažeš, Kike? Jedino , u usporedbi sa RH, Mahirmirko je _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 21:45 | |
| - adan je napisao/la:
- Leonice, iz koje je ovo epizode? Večeras? Tek će biti?
Onda ću nastaviti gledati... Ovo do sada, sve nešto
Mahirmirko kao Robin Hood.
Što ti kažeš, Kike?
Jedino , u usporedbi sa RH, Mahirmirko je Iz večerašnje ep. su fotke..tako kažu.. :didi8: A jeste, preteruju, brate, sa Mahirovim herojstvom..sve živo spašava..došle na red i noćne dame.. Širi teritoriju..nikako da to malo ubrzaju..smaraju.. I nazebe čovek na onoj vejavici..sav se raskopč'o, k'o narodni heroj.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 21:58 | |
| Ufff, koji namigavalac.... , opraštam im ovaj davež. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 22:29 | |
| Ista "kahraman" boljka u svim turskim serijama... Sve neki junaci, spašavaju sve živo, samo sebe nikako da spase od muke... I kod mene u MC isti slučaj... Ovaj vaš kahraman je bar "spasio" Feride, onaj naš još nije "spasio" svoju... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 22:38 | |
| Dakle, brojim [You must be registered and logged in to see this image.]4 karadayi: prvi je pao ,ostali će do svibnja, redom, svaki mjesec jedan. U svibnju pada Necdet. U lipnju je red na Mehmet Saima. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 23:02 | |
| - adan je napisao/la:
- Dakle, brojim [You must be registered and logged in to see this image.]
4 karadayi: prvi je pao ,ostali će do svibnja, redom, svaki mjesec jedan. U svibnju pada Necdet. U lipnju je red na Mehmet Saima. Belgin..šta misliš? _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 23:11 | |
| Mislim da će joj dati spas. Još nije izravno upucala nikog, ima traumu iz djetinjstva vrijednu opravdanja, mislim da će po već viđenom šablonu, Belgin dobiti šansu.
S tim da od nje očekujem veliku pomoć Mahirmirku, u ključnom momentu.
Jedino, ako njoj dadu čast da ubije Mehmet Saima, što se meni čini nekako dobrim rješenjem, onda niti ona neće preživjetI? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 23:20 | |
| Plaši me završetak 92. epke. Šta se desi, da Belgin neće namestiti ubitstvo Mahiru. Postaje opasna, zaljubljuje se, može svašta da učini vrag. Ili se može desiti i to da na kraju Belgin ubije MS i izda Mahira Feridi da je to po njegovom nalogu (da bi ga rastavila od nje) a Feride na kraju sudi svom Mahiru/junaku. Na to me upućuje završetak druge sezone:adan Ko zna kakav scenarij do tada smisle, ali realno malo preteruju sa Mahirovim junaštvom, mada ga volim gledati takvog.:amra5: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 05 sij 2015, 23:26 | |
| Po nekoj logici, Feride ne bi mogla suditi suđenje ubojici svoga oca. Niti bi ,kao bivša zaručnica, mogla suditi Mahirmirku.
Tako bi trebalo biti, ali to su 70-desete u Turskoj.
Onaj trailer, sa kraja 2.sezone, ja skoro niti ne očekujem , kao takav u samom scenariju. Mislim da je samo služio kao najava 3.sezone... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 uto 06 sij 2015, 18:00 | |
| - adan je napisao/la:
- Leonice, iz koje je ovo epizode? Večeras? Tek će biti?
Onda ću nastaviti gledati... Ovo do sada, sve nešto
Mahirmirko kao Robin Hood.
Što ti kažeš, Kike?
Jedino , u usporedbi sa RH, Mahirmirko je Eve ja i Kike, vcera od telefon me mrzese da pisuvam. Potpolno se soglasuvam, a i jas istoto vcera go komentirav, preteruvaat malku nikoj ne e nepobedliv, no toa e toa.No mi se dopadna ovaa epizoda imase interesni momenti :) | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 pon 12 sij 2015, 19:46 | |
| prijava | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Karadayi - epizoda po epizoda 3 | |
| |
|