Ni ja dok ju nisam iskopala....al moram priznati da je baš transparentna..... :amra4:
I nisam ju čuvala ispod kušina...da se ne bi mislilo da skrivam......danas naletila....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:34
A ti si trebala u forenzičare...pa kako takve sitnice zamijetiš? Baš bih voljela zaviriti.....ispod majce.... ...da vidim što krije..... .....ispod....
A žilice na ruci... ...odozgora..... ...prema dolje..... ...nije mi dobro.....vode!!!!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:35
Adančice, skeniraš kroz odeću... Neverovatna si Ja sam tražila i tražila...
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:40
Možda je cura imala poseban razlog da pali prskalicu.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:43
.... ako ima hipoglikemiju, u šta nikako ne vjerujem, možda je na tom ''medaljonu ili dukatu'' na kožici oko vrata neki znak da je u pitanju takva osoba, jer sam negdje pročitala da takve osobe trebaju nositi karticu ili neki drugi znak da bi se u slučaju ''krize'' moglo to znati zbog brze i ispravne intervencije (baš se nalupah) ........
..... ma naš je Jablan jak i zdrav kao dren, sve je više i više , pitam se kao mu Turkinje odole, trebaju ga stalno da
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:48
Pa evo, taj se medaljonček vidi i na drugoj sličici što je Honey postala...usred tapisona....
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:50
Bravo curke za detaljna zapažanja.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:51
Melodija, oni svi (makar u serijama) nose nekakve priveske na kožici. Baš ću sutra da proguglam koji im je fazon to sa privescima...
Na onoj Amrinoj, sa letovanja imam osećaj kao da će sad da izbaci jezik - za kolekciju
_________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
Zadnja promjena: Maki; pon 20 svi 2013, 23:54; ukupno mijenjano 1 put.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:53
...zgodno...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:54
Maki je napisao/la:
Melodija, oni svi (makar u serijama) nose nekve priveske na kožici. Baš ću sutra da proguglam koji im je fazon to sa privescima...
Na letovanju nije nosio . Imam osećaj kao da će sad da izbaci jezik - za kolekciju
Jest nosio i na ljetovanju....ovisno s kojim gaćama u kombinaciji... (pogledaj drugu Honeyčići...čićinu sličicu na prethodnoj str).
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:54
melodija je napisao/la:
.... ako ima hipoglikemiju, u šta nikako ne vjerujem, možda je na tom ''medaljonu ili dukatu'' na kožici oko vrata neki znak da je u pitanju takva osoba, jer sam negdje pročitala da takve osobe trebaju nositi karticu ili neki drugi znak da bi se u slučaju ''krize'' moglo to znati zbog brze i ispravne intervencije (baš se nalupah) ........
..... ma naš je Jablan jak i zdrav kao dren, sve je više i više , pitam se kao mu Turkinje odole, trebaju ga stalno da
Ja mislim da one njemu ne odoljevaju...
I da, sav nam je jak izdrav ... samo su mu nogice malo nejačke.... ….[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
melodija Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:56
Maki, ja sam primjetila na fotkama van serija da onoko vrata nosi tu kožicu, šta li je već, da imto nije neka ''amajlija protiv uroka''
... a jezik za kolekciju, može
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:58
Amra je napisao/la:
Jest nosio i na ljetovanju....ovisno s kojim gaćama u kombinaciji... (pogledaj drugu Honeyčići...čićinu sličicu na prethodnoj str).
A različite su???? I taj model se kupovao na kg
Honeyčići...čićinu sličicu
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:00
melodija je napisao/la:
Maki, ja sam primjetila na fotkama van serija da onoko vrata nosi tu kožicu, šta li je već, da imto nije neka ''amajlija protiv uroka''
... a jezik za kolekciju, može
Sad mi nešto palo na pamet KAKO JE SREĆNA TA AMAJLIJA ZA SREĆU DA SE MOTA PO NJEGOVOM VRATU...GUBI U NJEGOVOM TEPIHU!!!
Citat :
Adan
I da, sav nam je jak izdrav ... samo su mu nogice malo nejačke.... ….
Imaš li neku ideju kako da prevaziđe taj problem ?
Zadnja promjena: Maki; uto 21 svi 2013, 00:05; ukupno mijenjano 1 put.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:03
adan je napisao/la:
melodija je napisao/la:
Ja mislim da one njemu ne odoljevaju...
I da, sav nam je jak izdrav ... samo su mu nogice malo nejačke.... ….[You must be registered and logged in to see this image.]
I tako ga sve te koje mu ne odoljevaju žele oboriti (ili ga obaraju) u horizontalu pa onda nogice nisu prevažne.....osim....hm....kad malo razamislim....
melodija Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:04
... baš je popularna kupovina na kilogram, zna se šta je isplativo, a lovu treba zaštekati za druge stvari, biznis itd..........
.... ne znam kakve su im to ''bermude'' za kupanje i sunčanje (kako izgledaju osunčani, malo belo, malo osunčana, pa šta ti volja) još malo pa duge gaće
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:05
... sretni srećonoša....
Mislim, ipak kako se radi o istoj kožici sa privjeskom..moguće je skida kad pliva... idem vidit fotke iz Grčke, kad izađe iz mora..
I još nešto...
[You must be registered and logged in to see this image.]... Amričak, dolazi ovamo !!!!
Ja ti uopće ne vjerujem u tu priču... " uopće je nisam čuvala pod kušinom" .. kao Joan Colins u reklami....
... priznaj....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Maki Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:09
melodija je napisao/la:
.... ne znam kakve su im to ''bermude'' za kupanje i sunčanje (kako izgledaju osunčani, malo belo, malo osunčana, pa šta ti volja) još malo pa duge gaće
Kako li izgleda ? Malo crn, malo beo.. Kao eurokrem :amra5: Sladak za smazati
Uf...Ah... (kako li ono već ide?) pomislila sam kako bih reagovla kada bih
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 6KI uto 21 svi 2013, 00:09
...ali taj privjesak...medaljon...što god... ...nije ništa novo...
...nosio je to i 2011... ...čak i u Ezelu...još me je zbunjivalo...jer sam mislila da na njemu nosi Eysanin prsten... ...samo...tada ga je nosio na zlatnom lančiću...
Ovo ti je vjerojatno jedan od vrednijih eksponata!!! Nisam čuvala ispod kušina ili bilo gdje drugdje.....pronašla slučajno....na tajnom mjestu!