| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 19 svi 2013, 23:19 | |
| A evo i puzzlica za jednogodišnajke.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 19 svi 2013, 23:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- Kolekcija ti se brzo širi.....
Kad ga voli pokazivat... ..kao da izaziva.... - Amra je napisao/la:
- A na svakoj sličici ova dlačica svjetlija od ostalih mi bode oči. Najradije bih uzela pincetu i iščupala mu ju!
[You must be registered and logged in to see this link.] A ja bi se zadržala malo duže.... .. na bijelima... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 19 svi 2013, 23:24 | |
| Pa i ja sam htjela dodat da ne znam di bi stala kad bih počela al sam se bojala da me ne proglasite sadisticom! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 19 svi 2013, 23:45 | |
| - avalon amelie je napisao/la:
Dugo gledam ove vaše slikice sa brkovima i moram reći da mi se nikako ne sviđaju. Brate mili, ne valja im oblik. Nekako su cik-cak. Kako da ima EKG liniju ispod nosa. Jesu li ovi tako namjerno pušteni? Je li to neki trend? Mislim ja se u brkove razumijem nula bodova...
Ne, nije trend... takva mu je prirodna linija...cik-cak... ali, vjeruj, puno bolji izbor od dva loša, nego oni u Uzun Hikaye filmu... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 19 svi 2013, 23:49 | |
| Da, tamo su mu izravnali EKG linije pa je ispao kao neki čiča..... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 16:29 | |
| - Amra je napisao/la:
- A na svakoj sličici ova dlačica svjetlija od ostalih mi bode oči. Najradije bih uzela pincetu i iščupala mu ju!
[You must be registered and logged in to see this link.] svašta bi mu mi radile... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
avalon amelie Zaslužni član
Broj postova : 37 Join date : 08.01.2013
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 16:57 | |
| - adan je napisao/la:
- avalon amelie je napisao/la:
Dugo gledam ove vaše slikice sa brkovima i moram reći da mi se nikako ne sviđaju. Brate mili, ne valja im oblik. Nekako su cik-cak. Kako da ima EKG liniju ispod nosa. Jesu li ovi tako namjerno pušteni? Je li to neki trend? Mislim ja se u brkove razumijem nula bodova...
Ne, nije trend... takva mu je prirodna linija...cik-cak... ali, vjeruj, puno bolji izbor od dva loša, nego oni u Uzun Hikaye filmu... OK, a kome ću vjerovati ako tebi neću, draga adan. Ipak, si ti Uzun Hikaye gledala na licu mjesta, odnosno u gradu gdje naše grešne misli lete.... Ipak, čudna mu je ta prirodna linija brkova, ali kad je od njega prooolaziiiiii 100 % !!! | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 17:19 | |
| - avalon amelie je napisao/la:
OK, a kome ću vjerovati ako tebi neću, draga adan. Ipak, si ti Uzun Hikaye gledala na licu mjesta, odnosno u gradu gdje naše grešne misli lete....
Ipak, čudna mu je ta prirodna linija brkova, ali kad je od njega prooolaziiiiii 100 % !!! Oh..lijepih li dana i trenutaka... ... hvala ti što si me potsjetila.... Ali...mi bi njemu i tu liniju sredile....laganini ... više ne bi mogao bez nas, nakon toga.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 17:51 | |
| - Maki je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] svašta bi mu mi radile... ...svašta bi mu radila... ...ali ne i čupkala sijede... ...meni je to jako slatko na frajerima... ...daje im dozu šarma... ...a on ga ima... i bez toga...i više nego dovoljno... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 18:27 | |
| In short examined in the magnifying glass ... and a touch of gray in his beard a lot of | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 19:32 | |
| - bes ni je napisao/la:
- In short examined in the magnifying glass ... and a touch of gray in his beard a lot of
We use all possible means ... nothing can happen that we do not see!!! ....... a touch of gray in his beard is very ........ufffff.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 19:35 | |
| ... Yes !! Verry, verry uffff!!!! ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 21:05 | |
|
Hej, kad završi Karadayi, nešto ću vam pokazati... još smo nešto saznale... yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 21:09 | |
| - adan je napisao/la:
Hej, kad završi Karadayi, nešto ću vam pokazati... još smo nešto saznale... yes Kako znaš potpaliti vatricu...al neka, neka, strpljivo ćemo čekati... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 21:11 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 21:14 | |
| | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 22:16 | |
| i ja čekam ZAVRŠILOOOO _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 22:46 | |
| go cekame otkritieto na vecerta | |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 22:54 | |
| _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 22:55 | |
| Adančice....hoćemo ići spavati ili da čekamo? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:07 | |
| Adančiceeeee, hoće li iznenađenje???? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:09 | |
| - Amra je napisao/la:
- Dok čekamo.....
[You must be registered and logged in to see this link.] Ovu bome nisam vidjela. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 20 svi 2013, 23:11 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Hipoglikemija...mora se nešto gricnuti... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 6KI | |
| |
|
| |