| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 00:44 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 00:50 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 00:52 | |
| ...pa kako ti je samo promaklo???? ...ja sam ostala na početku serije... ...čekam HD verziju... ...i bolju sliku... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 00:53 | |
| Ufffff.. kad zašteka net , baš kad ne treba... tako mi jedino može promaknuti... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 01:00 | |
| - adan je napisao/la:
Ufffff.. kad zašteka net , baš kad ne treba... tako mi jedino može promaknuti... ...to ti je diverzija... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 15:13 | |
| ...čini mi se da ove fotke nismo vidjeli... ...fotke su sa vjenčanja Oktaya Kaynarce 02.07.2012... ...vjenčanje na koje je došao sam...i na kojem je bila Zeynep... ...vjenčanje na kojem je izgledao zapuštenije nego ikad... ...faza puštanja brka... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 16:01 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...čini mi se da ove fotke nismo vidjeli... ...fotke su sa vjenčanja Oktaya Kaynarce 02.07.2012... ...vjenčanje na koje je došao sam...i na kojem je bila Zeynep... ...vjenčanje na kojem je izgledao zapuštenije nego ikad... ...faza puštanja brka...
[You must be registered and logged in to see this link.]
... Honeyčice... kako si ovo samo iskopala? ... Raspašoj... ... [You must be registered and logged in to see this image.] ...sam, naravno, onajebilazapodoma ... uživa... veseljko ... pa kako se ne bi malo i popio.... .... nemojte me krivo shvatiti, ali ja volim da on nije onako ..uštogljen... ..a opet je na finjaka .... Psssst!!! Teška faza rasta brkova, bojim se da ih neće ljetos obrijati , upravo iz toga razloga..ako su 2.7. bili ovako nejački...17.8. u rodnom selu su bili poprilični...ah... Bebe nam je neodoljiv, sve ovako zbrčkan... ...došla sam do zaključka, nije njegova faca, nego tijelo... ..tijelo je to koje obara... mot, pokret, gard... ...uz osmijeh , rupicekojenisamvidjelakodnijednogprimjerka, žilice... ... ...opet sam došla u krug...opet sve... ...Njuškica..ili je i meni došao takav dan? Mala, ali se vidi "to" ... Enlarge...reduce... enlarge..reduce... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 22:06 | |
| Vidim ja....bilo je jučer veselo...sve veselo..... Adančica sve u krug.... Honey...mutnjikavo... Ma nemaš tu što misliti.....jel tijelo, ili rupice ili žilice......sve ti je to komplet....karizma.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 22:35 | |
| - adan je napisao/la:
... Honeyčice... kako si ovo samo iskopala? ...
...umjesto učenja.. ...šetnja po netu... ...i eto ti rezultata... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 23:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 23:32 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 23:36 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 22 svi 2013, 23:47 | |
| - Amra je napisao/la:
- Medaljon....riječ je o medaljonu....
...i špagici....
[You must be registered and logged in to see this image.] O čemu ...kakav medaljončić... špagica... ... ja vidim samo Muškića.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 23 svi 2013, 00:13 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 23 svi 2013, 01:30 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 23 svi 2013, 21:18 | |
| Sa - mi... sa - mi .... .... sa - mi .... sa - mi .... Imamo puno posla... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI čet 23 svi 2013, 21:32 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 11:15 | |
| nemojte me ubiti, ali ja se slažem s: 1. bira slične uloge, ajd za početak karijere, ali nakon Ezela, Uzun Hikaye i Karadayi je jako loš izbor. Jedino je opravdanje da nema što birati jer je ponuda loša, što vjerujem da je istina 2. prema posljednjem ekscesu, ne zna se nositi sa slavom, ali dobro neka taj eksces bude iznimka, ne ponovilo se 3. sve skupa + izgled nakon Ezela mene razočarao. Bit će da sam previše očekivala...idealizirala, ah...tko mi kriv...jedva čekam da obrije brkove, ali ako misle snmati i drugu sezonu onda još godinu dana ništa.... :lutijena: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 13:07 | |
| A sad ćemo te... Prije nego smo te ubili, složila bi se : uloge po kvaliteti sigurno nisu podjednake. Ezel se neće ponoviti. Možda je lik mislio na podjednak tip uloge: dobri dečko iz susjedstva, po potrebi malo buntovan sa izletima u akciju, zbog potrebe za napetošću ( maštogodtoznačilo ) Napio se Bebe, balalajka! Muška ( srećom nismo to vidjeli do jednom) ! Trenutak opuštanja, slabosti.. tko zna.. premali uzorak za donijeti sud.. Ja bi rekla, njegovo kukurikanje po novinarima , dok je bio u vezi su veći primjer lošeg nošenja sa slavom...ali, sudeći po njegovom odnosu sa istima nakon prekida , uzrok tome nije bila slava, već nešto što smo slutili i tada. Zadnjih mjeseci prozbori, nasmiješi se, pusti da ga fotkaju i ode u noć...svjestan svoje slave. Ovo objavljivanje fotki u pijanstvu, ne služi mu na čast (?), ali ne ni novinarima... I, što ćemo sad ? Tebe smo koknuli , a mi večeras opet _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 16:25 | |
| čuj, koknula me :aha4: ja i jesam mislila na uloge sličnih likova a što se tiče, pijanstva, morao bi PUNO više paziti na ponašanje u javnosti, on ponekad zaboravlja da samo čekaju gdje će ga uhvatiti i ako nije apsolutno siguran da ga neće slikati, tek se onda može opustiti. Međutim, očito je veseljak, voli popiti u društvu pa kočnice popuste. To je najmanje što mu zamjeram, nije mu lako biti stalno na meti, ali za te novce.... više me je razočarao ulogama, a pogotovo izgledom, ja nemam malo godina, ali on mi liči na stričeka. Od onakvog komada | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 20:07 | |
| - The Queen je napisao/la:
- čuj, koknula me :aha4:
ja i jesam mislila na uloge sličnih likova a što se tiče, pijanstva, morao bi PUNO više paziti na ponašanje u javnosti, on ponekad zaboravlja da samo čekaju gdje će ga uhvatiti i ako nije apsolutno siguran da ga neće slikati, tek se onda može opustiti. Međutim, očito je veseljak, voli popiti u društvu pa kočnice popuste.
To je najmanje što mu zamjeram, nije mu lako biti stalno na meti, ali za te novce.... više me je razočarao ulogama, a pogotovo izgledom, ja nemam malo godina, ali on mi liči na stričeka.
Od onakvog komada Slažem se. Koji je komad bio! I opet..............uffffff...... A opet.......nemam ni ja malo godina ali u tih mojih godina ja ne vidjeh takvog komada pa ni sličnog.....ljepšeg sigurno da.....ali ovaj ima nešto posebno. Mogu ga tuć kritikama na račun izgleda ali mora mu se priznati da ima bljesaka kad i dalje izgleda za . Točno, nije više onaj komad od kog bi ti klecale noge (vjerojatno) ali bi se i dalje mogla naježiti (vjerojatno). Eto.....šejtan.... A eto i dokaza da je čiča, starček, striček i dalje komad....malo manje ali.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 21:39 | |
| Bome, meni i još uvijek klecaju koljena pri pomisli na njega. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 22:31 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Bome, meni i još uvijek klecaju koljena pri pomisli na njega.
Bome da..još kako.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 23:05 | |
| Bohme da sam htjela postat istu fotku ..samo samoga... .. da se vidi kakav je ... I opet... čarapice.... ... meni su i one sexy ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 24 svi 2013, 23:20 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 6KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 6KI | |
|