| Fotografije 6KI | |
|
+17yasemina sambth dianakara1970 Leona The Queen S.N.O.B1 avalon amelie bes ni samani melodija kikule81 Maki Tessa biljanap honeybunny adan Amra 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 26 lip 2013, 22:56 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sri 26 lip 2013, 22:57 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
Po kupacem znam da je veoma stara fotka.. Odlično zapažanje ... još nema rožica ... vrt nije procvjetao ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 28 lip 2013, 20:38 | |
| ...jesmo li vidjele ovu???? [You must be registered and logged in to see this image.]...Antalya awards... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 28 lip 2013, 20:43 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...jesmo li vidjele ovu????
...Antalya awards...
:ree2: | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pet 28 lip 2013, 21:52 | |
| - honeybunny je napisao/la:
...jesmo li vidjele ovu????
[You must be registered and logged in to see this link.]
...Antalya awards...
Nismoooo.... yakisikli ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI sub 29 lip 2013, 22:05 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 00:06 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 00:12 | |
| Voli se fotkati sa dječicom .... PSssst!!! Pa da , voli se fotkati sa djecom ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 00:14 | |
| koga ljubi , vejrovatno opet neku novu jednokratnu misicu ili šta su već, samo ga izgela takve nažalost privlače | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 00:22 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 10:18 | |
| Neviđeno, da me ovako , kao da ga vidim prvi put ... [You must be registered and logged in to see this image.]_________________________________________________ Nemojte mi se smijati, ali mene je nekako nasmiješila vijest, kako će Maryem Uzerli glumiti u Karadayi... Moji snovi će uvijek ostati jednaki ... neću kazati neispunjeni, jer se u životu nikad ne zna , i čovjek dok se nada , ima šansu da ih ostvari ... Ali .. nije prvi put , kako sam pomislila, a sad se stvara i prilika ... meni su Jablan i Meryem jako zamislivi, dapače, štoviše čak ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 15:55 | |
| Hmm, hmm....moglo bi ići Adančice, moglo bi....Nije mi neka ljepotica ali djeluje mi spontano, vatreno, prirodno ...........i nije dijete... Mogu ih zamisliti.... Ali, je li ona dobro? Mislim, oni natpisi da je na liječenju u Njemačkoj, da je "pukla"....Ne znam što je točno ali navodno ju nisu isplatili u potpunosti za ulogu Hurem. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 16:13 | |
| - Amra je napisao/la:
- Hmm, hmm....moglo bi ići Adančice, moglo bi....Nije mi neka ljepotica ali djeluje mi spontano, vatreno, prirodno ...........i nije dijete...
Mogu ih zamisliti.... Ali, je li ona dobro? Mislim, oni natpisi da je na liječenju u Njemačkoj, da je "pukla"....Ne znam što je točno ali navodno ju nisu isplatili u potpunosti za ulogu Hurem. Upravo to ... djeluje veselo, nasmijano, vatreno , impulsivno iskreno ... Meni je ljepuškasta .. komad je žene... djeluje odraslo .. Svašta su pisali za zdravlje .. to ne znam, što je istina .. Navodno je tražila veći honorar za Hurem, kad je shvatila koliko je "važna " i prihvaćena ... čini mi se, nisu joj dali već mijenjaju glumicu ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 16:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 17:03 | |
| - adan je napisao/la:
Nemojte mi se smijati, ali mene je nekako nasmiješila vijest, kako će Maryem Uzerli glumiti u Karadayi...
Moji snovi će uvijek ostati jednaki ... neću kazati neispunjeni, jer se u životu nikad ne zna , i čovjek dok se nada , ima šansu da ih ostvari ...
Ali .. nije prvi put , kako sam pomislila, a sad se stvara i prilika ... meni su Jablan i Meryem jako zamislivi, dapače, štoviše čak ...
[You must be registered and logged in to see this link.]
So, you she is pleasant as a partner on the film | |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 19:18 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 21:06 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Hmm, hmm....moglo bi ići Adančice, moglo bi....Nije mi neka ljepotica ali djeluje mi spontano, vatreno, prirodno ...........i nije dijete...
Mogu ih zamisliti.... Ali, je li ona dobro? Mislim, oni natpisi da je na liječenju u Njemačkoj, da je "pukla"....Ne znam što je točno ali navodno ju nisu isplatili u potpunosti za ulogu Hurem. Upravo to ... djeluje veselo, nasmijano, vatreno , impulsivno iskreno ... Meni je ljepuškasta .. komad je žene... djeluje odraslo ..
Svašta su pisali za zdravlje .. to ne znam, što je istina ..
Navodno je tražila veći honorar za Hurem, kad je shvatila koliko je "važna " i prihvaćena ... čini mi se, nisu joj dali već mijenjaju glumicu ... I meni se ona sviđa. Slatka je i vesela. Doduše, nisam gledala Suleymana pa ne znam kako glumi. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 22:08 | |
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 22:09 | |
| _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 23:33 | |
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 23:46 | |
| Ni mene ne mi se dopagja :-) no od drugi pricini me potseka na edna licnost koja ne ja podnesuvam .....inaku devojkata si e ok I vesela e I ima tolku zarazen osmeh ma da mislam deka ova se se spekulacii, da pocekame do sredinata na avgust sigurno se ke bide poznato.....ne znam dali ona potvrdila od pricina sto navodno se povlece od snimanje tokmu poradi psihika iscrpenost I deka i treba mir | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI ned 30 lip 2013, 23:53 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 01 srp 2013, 00:26 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 01 srp 2013, 00:35 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 6KI pon 01 srp 2013, 00:37 | |
| - Amra je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Uffff ... Amričak, sad pred .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |