Krasna fotka. Baš me uhvati nostalgija. Finu smo kavicu tamo pile.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Backstage sri 20 kol 2014, 00:16
Hmmm, a ja razmišljam bih li do tamo išla ili ne...mislim i mene nostalgija ali treba to sve stići... Vidiš, vidiš, kad bi čovjek znao kad snimaju pa da naletim...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Backstage sri 20 kol 2014, 00:23
Amra je napisao/la:
Hmmm, a ja razmišljam bih li do tamo išla ili ne...mislim i mene nostalgija ali treba to sve stići... Vidiš, vidiš, kad bi čovjek znao kad snimaju pa da naletim...
Mi ćemo ti biti logistika. Glasam da ideš.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Karadayi - Backstage sub 23 kol 2014, 00:46
lknur sa direktorom fotografije na intimnoj večeri. . Zanimljivo.
Naslov: Re: Karadayi - Backstage ned 24 kol 2014, 21:07
Safije sigurno poginula.
sbnmdllgl @sebnemdilligil · 9h
karadayı ailesi iyi çekimler....hüzününüz bol olsun ........mezarlıktaysanız .....öpüyorum hepinizi :)
family Karadayi good shots .... If you get plenty of sadness ........ If you are in the cemetery ..... I kiss you all
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Karadayi - Backstage ned 24 kol 2014, 21:25
U pauzi između dvije sezone u svim serijama netko je skončao... ...novi angažmani...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Backstage ned 24 kol 2014, 22:19
Naslov: Re: Karadayi - Backstage uto 26 kol 2014, 22:47
Ovo gore je snimano kod Suleymaniye...
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Backstage sri 27 kol 2014, 00:04
Nije? A baš mi one rešetke na otvorima izgledaju kao na zidu koji okružuje cami. [You must be registered and logged in to see this image.]
adan Admin
Naslov: Re: Karadayi - Backstage sri 27 kol 2014, 21:53