The previous night a ceremony was marked by the elegance of Karadayı Among women shone Berguzar Korel , among men - Kenan Imirzalyoglu . They were " the most stylish " this evening . For 18 years worldwide edition GQ holds a ceremony , " Man of the Year ". At this year the ceremony, which held in Istanbul Hotel Four seasons, had marked elegance. Star series ATV Karadayi Kenan Imirzalyoglu received the award for actor of the year .
Decolletage race
Kenan Imirzalioglu as the star of the night stood out for its elegance, lead of ceremony Burcu Esmersoy and beautiful actress Beren Saat - neckline, Berguzar Korel - striking elegance, Yilmaz Erdogan - negligence. Red dress with a plunging neckline on leading and with flashy jewelry was too bright Star of Karadayi Kenan Imirzalioglu , who for a long time been the face of the KIP , in a tuxedo was irresistible Footballer Didier Drogba was doubly happy - the day his team Galatasaray won to Juventus , and in the evening he became 'Athlete of the Year' Judge of Karadayi Berguzar Korel was dressed in a burgundy outfit edegantny and as usual, was very stylish All surprised foo too open dress Beren Saat - with respect to the day Kenan Dogulu actress preferred a more modest costumes. Yesterday she was without her fiance and too open neckline and all eyes riveted , cause cardiac arrest (heartstopping.) Men at the party were all in tuxedos, but Erdogan ( director of the year ) and his sporty style provoked criticism from some
A ko je od njih osvojio mercedes kao nagradu, zna li se to.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 13 pro 2013, 19:02
Tessa je napisao/la:
The Queen je napisao/la:
Tessa, ko pčelice su bile vrijedne, baš su zaslužile
Baš su kao pčelice. Skuham im finog vinčeka da ih razveseli kao što je mene jučer.
A ja im u tvoje vinčeko dodam vrećicu čaja od borovnice, malo meda i šećera....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Ovakav fotosession nije fer prema ovim ostalim...ajde, Drogba je pojava sam tak al Kenan je Kenan....
Majko moja, tamo na onim štengama kako izgleda...ko milion dolara! (inače sam hladna na njegovu pojavu al evo...s vremena na vrijeme me razgali... )
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 13 pro 2013, 22:37
Amra je napisao/la:
Tessa je napisao/la:
The Queen je napisao/la:
Tessa, ko pčelice su bile vrijedne, baš su zaslužile
Baš su kao pčelice. Skuham im finog vinčeka da ih razveseli kao što je mene jučer.
A ja im u tvoje vinčeko dodam vrećicu čaja od borovnice, malo meda i šećera....
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI pet 13 pro 2013, 23:54
melodija je napisao/la:
Mercedes? Zar nije bila Insignia ?
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 14 pro 2013, 00:10
adan je napisao/la:
melodija je napisao/la:
Mercedes? Zar nije bila Insignia ?
Je.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI sub 14 pro 2013, 12:48
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade