Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:10
I u Vijestima su objavili da tužilac traži 5 do 15 godina
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:22
bes ni je napisao/la:
but I do not know if he remained under suspicion, why was released in August without bail and allowed to leave the country
...difference between requested penalties from 5 to 15 years imprisonment is actually a difference in the offense that they committed. It's not the same if you're just ˝using˝ the narcotics or if you bred and sold ... I think that the group leaders and organizers were certain detention and bail, as well as the confiscation of passports ... and not for the others...
...he was released...but he was still under suspicion...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:28
[quote="Re Alone"]
I u Vijestima su objavili da tužilac traži 5 do 15 godina
Da no sudot ne mora da ja prifati taa preporaka... mislam deka tatkan go imase istiot problem i eve kako sudot odlucil vo negoviot slucaj ova e od 27.12.2013 godina.....sepak ima resenie za se......
Singer Tarkan's alleged drug use up to 2 years imprisonment was adjudicated by the trial. The court, on charges of possession for the purpose of Tarkan drug use treatment and decided to impose probation. 1 year 21 days Tarkan should go to a hospital, it will be tried again if disrupted. TOBB agricultural heritage of the children of former President Fuat Heritage, the case was sentenced to 6 years and 3 months. Istanbul 3 In the case of 17 defendants in the Assize Court Kublai Sharp, Murat Erdogan, Mehmet Sener and Samir Selman Fir Large cocaine, sell, supply each 6 years and 3 months in prison for the crimes it was decided to.
Re Alone Moderator
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:33
Ni malo mi se ovo ne sviđa!!!
Pa kako je moguće da od 53 privedenih KI bude u grupi od 9 za koje se (nakon istrage) traži tako velika kazna???????????
U toj grupi je i Eray Özbal, a njega se dobro sjećamo [You must be registered and logged in to see this link.]
Nego, da ne požurujemo sa zaključcima. Nadam se da će uskoro biti više informacija. Znaćemo... samo treba čekati. Valjda se, ovog puta, pravovremeno pojavi i njegov advokat da nešto kaže. Makar i to da ne vjerujemo medijskim objavama dok on nešto ne saopšti...
I u pravu ste Kike, Honey... Tužilac može da traži i 346513475 godina. Ne mora da znači da će tako i biti. I vjerujem da neće!!! Mene samo brine šta je to za šta ga optužuju - a povlači toliku kaznu.
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; pon 20 sij 2014, 18:57; ukupno mijenjano 1 put.
Istraga je završena. Obuhvatila je 53 osobe koje su se sumnjičile za posjedovanje, prodaju, konzumiranje ili šta već..
Za KI i još osam osoba tužilac traži kazne od 5 do 15 godina zatvora????
U ovih osam su: Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Gökçe Özyol, Eray Özbal, Ersin Korkut, Mehmet Erdem, Koray Candemir.
Zbog nedostatka dokaza povučene su optužnice (između ostalih) za Berrak Tüzünataç i Burçin Terzioğlu.
Yoh, koliko nas ima večeras ...
Sram ga bilo !!! " Ne volim ga više " !! Baš se osramotio !!!
Je li ovo gotovo, samo čekaju izricanje raspona kazne ili još postoji šansa da nemaju dovoljno dokaza ?
Sram ga bilo, sad ćemo morati istanbulske zatvore obilaziti kao turističke znamenitosti. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ne daj se Bebe , uz tebe sam do posljednjeg slova!!! yes
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 20 sij 2014, 18:49; ukupno mijenjano 2 put/a.
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:42
Re Alone je napisao/la:
Pa kako je moguće da od 53 privedenih KI bude u grupi od 9 za koje se (nakon istrage) traži tako velika kazna???????????
U toj grupi je i Eray Özbal, a njega se dobro sjećamo [You must be registered and logged in to see this link.]
Nego, da ne požurujemo sa zaključcima. Nadam se da će uskoro biti više informacija. Znaćemo... samo treba čekati. Valjda se, ovog puta, pravovremeno pojavi i njegov advokat da nešto kaže. Makar i to da ne vjerujemo medijskim objavama dok on nešto ne saopšti...
I u pravu ste Kike, Honey... Tužilac može da traži i 346513475 godina. Ne mora da znači da će tako i biti. I vjerujem se da neće!!! Mene samo brine šta je to za šta ga optužuju - a povlači toliku kaznu.
Znaci koga se raboti za vakvi dela pretpostavuvam deka Krivicniot zakon prepisuva kazna od 5 do 15 godini, no ne mora da e taka, sekogas postojat olesnitelni okolnosti, dali e najdena droga kaj nego, dali e prethodno osuduvan i da ne nabrojuvam, sepak on e dobar decko, zatoa jas sum optimist, edinstveno mi e zal shto kako shto kazav prethodno agonijata prodolziva, povtorno ke bega od javnosta, povtorno moze da go snema na podolgo vreme, povtorno depresija, mnogu raboti koi veke gi vidovme, a toa voopsto ne go posakuvam i iskreno veruvam deka ke izleze kako pobednik od ovaa kriza ako mozam taka da ja narecam.....
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:48
kikule81 je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:
I u pravu ste Kike, Honey... Tužilac može da traži i 346513475 godina. Ne mora da znači da će tako i biti. I vjerujem se da neće!!! Mene samo brine šta je to za šta ga optužuju - a povlači toliku kaznu.
Znaci koga se raboti za vakvi dela pretpostavuvam deka Krivicniot zakon prepisuva kazna od 5 do 15 godini, no ne mora da e taka, sekogas postojat olesnitelni okolnosti, dali e najdena droga kaj nego, dali e prethodno osuduvan i da ne nabrojuvam, sepak on e dobar decko, zatoa jas sum optimist, edinstveno mi e zal shto kako shto kazav prethodno agonijata prodolziva, povtorno ke bega od javnosta, povtorno moze da go snema na podolgo vreme, povtorno depresija, mnogu raboti koi veke gi vidovme, a toa voopsto ne go posakuvam i iskreno veruvam deka ke izleze kako pobednik od ovaa kriza ako mozam taka da ja narecam.....
Obožavam te !!!
To je pravi fan !!!
Jesam li ti kazala da te obožavam!!!
Vjerujem u njega , da se dogodilo , našao se u krivo vrijeme i na krivom mjestu, u krivom društvu i da nije takav !!!
Zapravo, nitko od ekipe sa kojom se učestalo druži ( Riza, Sarp i ostali) nije upleten. Negdje se zaletio, gdje nije trebalo i gdje inače ne zalazi baš.
Prolazi svoju krizu, prolazi svoje loše trenutke, ali ja sam sigurna da će njemu opet zasjati [You must be registered and logged in to see this image.] na prozorčiću!!!
Zadnja promjena: adan; pon 20 sij 2014, 18:53; ukupno mijenjano 2 put/a.
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 18:50
adan je napisao/la:
kikule81 je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:
Obožavam te !!!
To je pravi fan !!!
Jesam li ti kazala da te obožavam!!! Vjerujem u njega , da se dogodilo , našao se u krivo vrijeme i na krivom mjestu, u krivom društvu i da nije takav !!!
Zapravo, nitko od ekipe sa kojom se učestalo druži ( Riza, Sarp i ostali) nije upleten. Negdje se zaletio, gdje nije trebalo i gdje inače ne zalazi baš.
Prolazi svoju krizu, prolazi svoje loše trenutke, ali ja sam sigurna da će njemu opet zasjati [You must be registered and logged in to see this image.] na prozorčiću!!!
obostrano e :)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:10
Re Alone je napisao/la:
I u pravu ste Kike, Honey... Tužilac može da traži i 346513475 godina. Ne mora da znači da će tako i biti. I vjerujem da neće!!! Mene samo brine šta je to za šta ga optužuju - a povlači toliku kaznu.
Naravno da ne treba požurivati sa zaključcima i odmah ga staviti iza rešetaka, i to na 15 godina.
Jedino ako .. mislim.. ako se može ... ..
Može tužilac tražiti 5134599140 godina, ali može biti i oslobođen! Nebi bilo prvi put ! Vjerujem da će se sve riješiti dobro!
Mene brine to što ga sada nećemo vidjeti danima, mjesecima...
A možda je najava štrajka bila smo kamuflaža zašto neće snimati neko vrijeme?
Zadnja promjena: adan; pon 20 sij 2014, 19:15; ukupno mijenjano 1 put.
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:15
ke izleze pobednik od ovaa bitka, jas sum ubedena......znaci mozebi saka da se napie, no deka e narkoman ne e 100% i nikoj ne moze da me ubedi vo toa .....
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:18
Uh, ova me vest u vezi Jablana baš ražalosti.
Opet verujem da će izađi kao pobednik. Istina mnogo će se ''pomučiti'' dok sve ovo ne bude okončano.
Samo da nam ne zapadne u depresiju i ne prestane snimati.
Ja sam još uvek optimista da će on biti oslobođen. Nezavisno na ishod, podržavam ga i kao čoveka i kao glumca.
I od svega je najvažnije da on to ipak ne koristi, da nije u to upetljan (tako mislim).
Možda se samo našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.
Ne daj se Bebe, junak si Ti, i ovo ćeš pobediti.
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:18
kikule81 je napisao/la:
ke izleze pobednik od ovaa bitka, jas sum ubedena......znaci mozebi saka da se napie, no deka e narkoman ne e 100% i nikoj ne moze da me ubedi vo toa .....
Ja se u to ime mogu odmah napiti !!!
Upravo taj njegov " neizgled " je ono što me drži u uvjerenju, kako će se pokazati da nije onako kako se stavlja na njegova pleća junačka !!
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:23
Re Alone je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Ben James...James Bond.
I to kakav.
Sav uglancan, friško manikiran, namirišan, češka se iza uha.
A prilazi mu plavuša, rasna, a on joj se smješka, sve sa onim rupicamakojejanisamvidjelanikodjednogprimjerkadosada , poluzatvorenih okica, iako zna da ona to ne voli.
Tebi se Ree stvarno mašta razradila....Mislim da bi se i njemu dopalo...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
ova e 100% pred da doznae shto mu smestil obvinitelot ...... go neriraat ova lice pa nema smisla bre
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:27
Offff be..mene uvek saceka losa vest kad se vracam sa puta! Vise nigde ne idem. Nabrzaka sam sve iscitala i slazem se sa vama, to ne moze biti on, nije on takav. I naravno ne verujem nicemu dok barem njegov advokat ne kaze nesto..valjda smo navikli na novinare..
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:30
melodija je napisao/la:
Uh, ova me vest u vezi Jablana baš ražalosti.
Opet verujem da će izađi kao pobednik. Istina mnogo će se ''pomučiti'' dok sve ovo ne bude okončano.
Samo da nam ne zapadne u depresiju i ne prestane snimati.
Ja sam još uvek optimista da će on biti oslobođen. Nezavisno na ishod, podržavam ga i kao čoveka i kao glumca.
I od svega je najvažnije da on to ipak ne koristi, da nije u to upetljan (tako mislim).
Možda se samo našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu.
Ne daj se Bebe, junak si Ti, i ovo ćeš pobediti.
Melodija, mislim da ćemo prije mi (vi) u depresiju nego on...
Adančice, nemoj sad prebjeći tamo na temu gdje smo Suradnica i ja...i onog "oblizeka" čeka slična kazna ako ne i veća.....
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Re Alone Moderator
Nema šanse. Ja ću mu nosit kolačiće u bajbok, ako treba, prije nego prebjeć!!
Nikad ga se neću odreć !!!
Ni ako je radio nešto teže (i gore) od konzumiranja, ni ako mu se dokaže krivnja? Svaka ti čast!
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 19:58
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Adančice, nemoj sad prebjeći tamo na temu gdje smo Suradnica i ja...i onog "oblizeka" čeka slična kazna ako ne i veća.....
Nadajmo se da je kod KI stanje 'redovno' i da nema bojazni ni od čega. On radi svoj posao, advokat(i) valjda svoj...
Taman rabota tolkava gramada od covek da se plasi :) .... ova e za da go drzat vo kondicija, malku stres, malku adrenalin i na kraj nikomu nishto on sepak ke bide herojot i kralot vo Cihangir .....definitivno nash sultan e
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:04
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Nema šanse. Ja ću mu nosit kolačiće u bajbok, ako treba, prije nego prebjeć!!
Nikad ga se neću odreć !!!
Ni ako je radio nešto teže (i gore) od konzumiranja, ni ako mu se dokaže krivnja? Svaka ti čast!
Misliš, dilao ??
To mi je zaista teško povjerovati i misliti o tome !!!
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:05
Kenan :) je napisao/la:
Evo i ja sam uz vas dve
nego..nesto razmisljam..mozda mu se svete zbog protesta u Gezi parku..
ne ne ne veruvam deka e toa ako bese poradi Gezi Engin Altin Duzyitan bese postojano vo prvite redovi, bashka toa Kenan se pojavi na emisija za poddrska na Erdogan taka da nikoj ne se sveti, a i ne veruvam deka ke go osudat, ednostavno postoi somnevanje, znaci sudot ima pravo da ja povtori istraznata postapka i slicno, moze da gi zeme dokazite vo predvid, moze da konstatira deka tie dokazi ne se dovolni i slicno, ke vidime, no ima i drugi slucai shto zavrsile poinaku, nema sansa da zavrsi vo zatvor .....