| Novosti 8 KI | |
|
+15The Queen honeybunny samani melodija Pesimisticna S.N.O.B1 ASTERVANDER Amra Kenan :) Tessa Re Alone bes ni adan kikule81 Istanbul 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:08 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Da, piše da je današnja sa seta.
Nadajmo se da je kod KI stanje 'redovno' i da nema bojazni ni od čega. On radi svoj posao, advokat(i) valjda svoj...
Taman rabota tolkava gramada od covek da se plasi :) .... ova e za da go drzat vo kondicija, malku stres, malku adrenalin i na kraj nikomu nishto on sepak ke bide herojot i kralot vo Cihangir .....definitivno nash sultan e Yoh, imali smo mi bolje metode ako mu je nedostajao malku stres, malku adrenalin ,za da go drzat vo kondicija !!! Nebi bilo nikomu nishto , i on sigurno sepak ke bide herojot i kralot vo Cihangir !! I to naš !!! I sultan od kikirikija !!! :kikiriki: Preživjeli su oni koji su vjerovali!!! yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 20 sij 2014, 20:14; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:10 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:18 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 20:23 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Adančice, nemoj sad prebjeći tamo na temu gdje smo Suradnica i ja...i onog "oblizeka" čeka slična kazna ako ne i veća..... [You must be registered and logged in to see this image.]
Nema šanse. Ja ću mu nosit kolačiće u bajbok, ako treba, prije nego prebjeć!!
Nikad ga se neću odreć !!! Ni ako je radio nešto teže (i gore) od konzumiranja, ni ako mu se dokaže krivnja? Svaka ti čast! Misliš, dilao ??
To mi je zaista teško povjerovati i misliti o tome !!! I meni je teško povjerovati da je dilao. Ne mislim na to nego da je omogućavao drugima da konzumiraju u njegovom prostoru...To nosi višu kaznu, a ovih 5-15 godina mi nikako ne djeluje kao kazna za konzumiranje. Naravno, nije kriv dok mu se ne dokaže. I ja tako mislim, samo se malo šalim... Pitala sam što ako mu se dokaže jer to pitam i sebe tj što ću ja onda misliti o njemu (sigurno ništa dobrog). Pri tome ne mislim na konzumaciju nego organiziranje konzumacije, možda dobavljanje nekom drugom i tako to... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 22:17 | |
| Jesam li dobro shvatila da je presuda za 15 dana? Ne znam, droga i on mi jednostavno ne idu zajedno, pa se ja ipak nadam za njega povoljnom rješenju. Iako, osobno ću biti jako razočarana ako se dokaže da je konzumirao (dilanje niti ne uzimam u obzir). _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 8 KI pon 20 sij 2014, 22:44 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Jesam li dobro shvatila da je presuda za 15 dana?
Ne znam, droga i on mi jednostavno ne idu zajedno, pa se ja ipak nadam za njega povoljnom rješenju. Iako, osobno ću biti jako razočarana ako se dokaže da je konzumirao (dilanje niti ne uzimam u obzir). Ma gle Tessičićice...konzumirao je sigurno.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Maki Ezelovac
Broj postova : 1848 Join date : 25.11.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 00:38 | |
| Ne mogu da verujem . Ponovo priča o :kikiriki: ... Mislila sam da je to zaboravljena stvar. Pogotovo nakon emisije i lepih reči o premijeru... _________________ Prevarimo taj nemilosrdni svijet i budimo jednom zajedno...budimo jednom jedna obitelj...Eysan, Omer i Can.
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 11:01 | |
| Ja cim dodjem sa puta nadjme nele lose informacije o Bebe-u. Pa sta je sad ovo? Pa zar nismo zavrsili ovu pricu o drogi? Dakle, taj covjek stvarno nema mira u zadnje vrijeme. Samo se smenjuju dobra pa losa vijest. Da njega nema ne znam o cemu bi pisali turski novinari. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 16:03 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ne znam, droga i on mi jednostavno ne idu zajedno, pa se ja ipak nadam za njega povoljnom rješenju. Iako, osobno ću biti jako razočarana ako se dokaže da je konzumirao (dilanje niti ne uzimam u obzir). Tessičice, ovako sam našla na netu: Mahkeme iddianamenin kabul ya da reddine ilişkin kararını 15 gün içerisinde açıklayacak. İddianame mahkemece kabul edilirse ünlü isimler önümüzdeki günlerde sanık olarak hakim karşısına çıkacak. (GT kaže:) Prihvaćanje ili odbacivanje optužnice na sudu u roku od 15 dana da objasni svoju odluku. Optužnica poznata imena u narednim danima, ako sud prihvati kao okrivljenik će se pojaviti pred sucem. Dakle, Tužilaštvo ima 15 dana da iznese dokaze nakon čega će se tačno znati ko je optužen ko nije. Nakon toga slijedi suđenje. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 18:25 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ne znam, droga i on mi jednostavno ne idu zajedno, pa se ja ipak nadam za njega povoljnom rješenju. Iako, osobno ću biti jako razočarana ako se dokaže da je konzumirao (dilanje niti ne uzimam u obzir). Tessičice, ovako sam našla na netu:
Mahkeme iddianamenin kabul ya da reddine ilişkin kararını 15 gün içerisinde açıklayacak. İddianame mahkemece kabul edilirse ünlü isimler önümüzdeki günlerde sanık olarak hakim karşısına çıkacak.
(GT kaže:) Prihvaćanje ili odbacivanje optužnice na sudu u roku od 15 dana da objasni svoju odluku. Optužnica poznata imena u narednim danima, ako sud prihvati kao okrivljenik će se pojaviti pred sucem.
Dakle, Tužilaštvo ima 15 dana da iznese dokaze nakon čega će se tačno znati ko je optužen ko nije. Nakon toga slijedi suđenje. Eto kako se kockice još slažu! Možda naša Maza neće niti biti optužen! A bio je i dobar dečko sve ovo vrijeme! Jedino mu zamjeram što se nije brijao! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 18:44 | |
| - adan je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ne znam, droga i on mi jednostavno ne idu zajedno, pa se ja ipak nadam za njega povoljnom rješenju. Iako, osobno ću biti jako razočarana ako se dokaže da je konzumirao (dilanje niti ne uzimam u obzir). Tessičice, ovako sam našla na netu:
Mahkeme iddianamenin kabul ya da reddine ilişkin kararını 15 gün içerisinde açıklayacak. İddianame mahkemece kabul edilirse ünlü isimler önümüzdeki günlerde sanık olarak hakim karşısına çıkacak.
(GT kaže:) Prihvaćanje ili odbacivanje optužnice na sudu u roku od 15 dana da objasni svoju odluku. Optužnica poznata imena u narednim danima, ako sud prihvati kao okrivljenik će se pojaviti pred sucem.
Dakle, Tužilaštvo ima 15 dana da iznese dokaze nakon čega će se tačno znati ko je optužen ko nije. Nakon toga slijedi suđenje. Eto kako se kockice još slažu!
Možda naša Maza neće niti biti optužen! A bio je i dobar dečko sve ovo vrijeme! Jedino mu zamjeram što se nije brijao! 5 mj. zatvora za nebrijanje... Zatvorski čuvar...Adančica... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 19:54 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 20:13 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 21:25 | |
| Amra, Povećavam kaznu na osam meseci za nebrijanje i zuricu, s molbom da i j neko vreme budem zatvorski noćni čuvar. Dnevnu smenu prepuštam drugim dobrovoljkama. Videli smo šta se sve može u Turskim zatvorima, noćni izlasci, prenoćište, ...... Živio nam naš Bebe, naša harizma Neka on snimi dobar moderan film, sa puno scena koje podižu adrenalim, koje će nam držati pažnju dok budemo gledali. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 21:49 | |
| - melodija je napisao/la:
- Amra,
Povećavam kaznu na osam meseci za nebrijanje i zuricu, s molbom da i j neko vreme budem zatvorski noćni čuvar. Dnevnu smenu prepuštam drugim dobrovoljkama. Videli smo šta se sve može u Turskim zatvorima, noćni izlasci, prenoćište, ......
Živio nam naš Bebe, naša harizma
Neka on snimi dobar moderan film, sa puno scena koje podižu adrenalim, koje će nam držati pažnju dok budemo gledali. Pa, draga Melodija, to ćeš morati pitati Adančicu. Postoji šansa da se umori od "noćnog čuvanja" ali čisto sumnjam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 22:04 | |
| Nema odmora dok traje obnova!!! ( Pišem sa moba, nisam doma pa nema adekvatnog smajlića )
Nemojte sumnjati u moje namjehre!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI uto 21 sij 2014, 22:37 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 13:13 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 13:29 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 18:58 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 19:18 | |
| Thank you Bes ni. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 19:39 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 22:07 | |
| - bes ni je napisao/la:
- Kenan at today set
[img][You must be registered and logged in to see this link.] I didn't know Berg smoked. I suppose he's also having a smoke in this pic. Interesting. HATA girls, this would prove that it was really him standing by the window and smoking. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 22:15 | |
| - Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- Kenan at today set
[img][You must be registered and logged in to see this link.] I didn't know Berg smoked. I suppose he's also having a smoke in this pic. Interesting. HATA girls, this would prove that it was really him standing by the window and smoking. Na ovoj sličkici ima ruke u đepovima, ali to ne znači da ga sad nije ugasio ! Ali, onaj okret i onaj pogled s gu ....leđa, posebno poznato držanje ruke ( lakta) i dalje me drži u uvjerenju: vidjela sam Micu Macu. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 8 KI čet 23 sij 2014, 22:26 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- Kenan at today set
[img][You must be registered and logged in to see this link.] I didn't know Berg smoked. I suppose he's also having a smoke in this pic. Interesting. HATA girls, this would prove that it was really him standing by the window and smoking. Na ovoj sličkici ima ruke u đepovima, ali to ne znači da ga sad nije ugasio !
Ali, onaj okret i onaj pogled s gu ....leđa, posebno poznato držanje ruke ( lakta) i dalje me drži u uvjerenju: vidjela sam Micu Macu. Jesi, jesi i ja sam uvjerena da jesi... Vidi ti Bes ni kako nas je dobro upratila ... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 8 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 8 KI | |
|