| Novosti 2 CD | |
|
+16harmonyohh_ yasemina Laguna Kenan :) Maki kikule81 Re Alone The Queen melodija bes ni honeybunny dolcevita026 Amra Tessa adan S.N.O.B1 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 00:38 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 00:40 | |
| Bolje te našla, canim. Divan ti je avatar. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 00:42 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Bolje te našla, canim.
Divan ti je avatar. Hvala! I tvoj! Samo, moj baš nije trajan...vidjet ćeš već... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 00:44 | |
| - Amra je napisao/la:
- Hvala! I tvoj!
Samo, moj baš nije trajan...vidjet ćeš već... Nema veze, verujem da je svaki top. A, moj avatar je obezbedjen samo za ove moje. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 06:43 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.], ezel&eysan !!! Rado ćemo te vidjeti i na drugim temama, ali mi je posebno drago da si se pojavila baš na ovoj. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 12:07 | |
| - adan je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.], ezel&eysan !!!
Rado ćemo te vidjeti i na drugim temama, ali mi je posebno drago da si se pojavila baš na ovoj.
Adan, hvala. :didi8: Tek se uhodavam, ali se nadam lepom druženju. Cansu mi je stvarno omiljena. I da pohvailm ovaj forum, svidja mi se što je baš samo za nas Ezelovce. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 15:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 15:26 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 18:02 | |
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 02 vel 2015, 18:07 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ponekad curkama kritiziram Bebea pa sam uvijek malo u strahu...
Al da sam vaša...jesam...takvom sam se uvijek i osjećala. Zato sam ovdje već...koliko? Skoro tri godine... Pa, kritikuješ ga zato što ga voliš. :D Valjda ću i ja da doguram toliku brojku. Nego, gde nam je Cansu? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD uto 03 vel 2015, 19:42 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 2 CD uto 03 vel 2015, 23:20 | |
| Ko zna , možda u Istanbulu, možda je negde sa društvom odlepršala, a sigurno je na jutarnjem trčanju . [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sri 04 vel 2015, 20:20 | |
| A, baš mi nedostaje... _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 05 vel 2015, 00:32 | |
| | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 05 vel 2015, 23:12 | |
| - miba je napisao/la:
- Evo da ti ne nedostaje Cansu
[You must be registered and logged in to see this link.] Hvala, predivna mi je tu. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD čet 05 vel 2015, 23:13 | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 02:24 | |
| Jel' oni opet nju sa Sarpom spajaju? [You must be registered and logged in to see this link.]A, Engin? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 12:30 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Jel' oni opet nju sa Sarpom spajaju?
[You must be registered and logged in to see this link.]
A, Engin? Ne mogu da verujem da Cansu spajaju sa Sarpom . Cansu i Sarp su dugogodišnji prijatelji, zar ne mogu to da shvate ovi "žutaći" . Što se tiče Engina, nikako ne verujem da je sa Cansu , jer njega spajaju i sa Nur. To je jedno društvo koje se intenzivno druži. Što mene nerviraju takvi "tračevi". | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 14:47 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 16:53 | |
| - adan je napisao/la:
- miba je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
A, Engin? Ne mogu da verujem da Cansu spajaju sa Sarpom . Cansu i Sarp su dugogodišnji prijatelji, zar ne mogu to da shvate ovi "žutaći" .
Što se tiče Engina, nikako ne verujem da je sa Cansu , jer njega spajaju i sa Nur. To je jedno društvo koje se intenzivno druži. Što mene nerviraju takvi "tračevi". Kad može Jablan sa Sinem, zašto nebi Sarp sa Cansu??? Adančice, ne mogu da shvatim ovo spajanje Sarpa i Cansu, to je za mene nezamislivo Oni su tako divni drugari, . A što se tiče Jablana i Sinem, . to mi je takođe nezamislivo, jer je on za mene nešto posebno, trebalo bi da mu :amra5: iskoči pa da spozna sebe. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 17:23 | |
| Engin je demantovao vezu s Nur rekavši da je gleda kao sestru rođenu. | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 17:40 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Engin je demantovao vezu s Nur rekavši da je gleda kao sestru rođenu.
Da, tačno je da je Engin demantovao vezu sa Nur, jer ne znači ako se druže i igraju u seriji "Hayat Yolunda" da su u vezi. Zaista me to užasava , šta se piše . | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 17:56 | |
| | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 18:08 | |
| Ja ne bih imao ništa protiv da se Sarp i ona spoje, super bi par bili, al' to je prosto nemoguće. Njihovo priajteljstvo je predivno i ništa više od toga ne može i neće biti. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 18:16 | |
| - miba je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- miba je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
A, Engin? Ne mogu da verujem da Cansu spajaju sa Sarpom . Cansu i Sarp su dugogodišnji prijatelji, zar ne mogu to da shvate ovi "žutaći" .
Što se tiče Engina, nikako ne verujem da je sa Cansu , jer njega spajaju i sa Nur. To je jedno društvo koje se intenzivno druži. Što mene nerviraju takvi "tračevi". Kad može Jablan sa Sinem, zašto nebi Sarp sa Cansu??? Adančice, ne mogu da shvatim ovo spajanje Sarpa i Cansu, to je za mene nezamislivo Oni su tako divni drugari, .
A što se tiče Jablana i Sinem, . to mi je takođe nezamislivo, jer je on za mene nešto posebno, trebalo bi da mu :amra5: iskoči pa da spozna sebe. , sad si me pošteno nasmijala, a nesvjesna potpuno. Ako mu :amra5: iskoči, spoznat ćemo ga mi... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 CD | |
| |
|
| |
| Novosti 2 CD | |
|