| Novosti 2 CD | |
|
+16harmonyohh_ yasemina Laguna Kenan :) Maki kikule81 Re Alone The Queen melodija bes ni honeybunny dolcevita026 Amra Tessa adan S.N.O.B1 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 18:17 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Ja ne bih imao ništa protiv da se Sarp i ona spoje, super bi par bili, al' to je prosto nemoguće. Njihovo priajteljstvo je predivno i ništa više od toga ne može i neće biti.
Kada realno pogledam meni ne bi Sarp i Cansu bili par iz mojih snova, no ukusi su različiti, i o njima ne treba diskutovati. Ali što svi zajedno znamo da bi to zaista bilo nemoguće, jer su oni zaista veliki prijatelji. Prijateljstvo je nekada značajnije i važnije od neke tamo btw. veze. _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 18:27 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 18:54 | |
| Za ovu trenutnu zimsku idilu, naša kraljica Cansu [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 19:10 | |
| - miba je napisao/la:
- Za ovu trenutnu zimsku idilu, naša kraljica Cansu
[You must be registered and logged in to see this link.] Miba, odlično! Za kraljicu samo najlepše. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| |
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pet 06 vel 2015, 23:49 | |
| Slažem se. I ova druga je jako lepa, baš si nadarena. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 00:11 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Slažem se.
I ova druga je jako lepa, baš si nadarena. Drago mi je da ti se dopada, ova je malo drugačija iz srednjeg veka, meni je kao Firuze bila fantastična. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 00:15 | |
| Nisam je tamo gledala, sem kad peva, svira i igra. Ali ti verujem, a meni je bila prelepa. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 00:31 | |
- Nisam je tamo gledala, sem kad peva, svira i igra.
Ali ti verujem, a meni je bila prelepa. Gledala sam je, meni je bila odlična . Kada se Firuze pojavila pred Sulejmanom, pa kada je zaigrala, zaista je bila fantastična i na kraju sulan baci svilenu maramu, što znači da je nju izabrao za svoju novu miljenicu . [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
Zadnja promjena: miba; sub 07 vel 2015, 00:48; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 00:39 | |
| - miba je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Nisam je tamo gledala, sem kad peva, svira i igra.
Ali ti verujem, a meni je bila prelepa. Gledala sam je, meni je bila odlična. Kada se Firuze pojavila pred Sulejmanom, pa kada je zaigrala, moram to da pronađem, zaista je bila fantastična. Drago mi je da to čujem, jer je Cansu stvarno odlična glumica. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 01:06 | |
| Snobiću, dišeš li? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
miba Ezelovac
| |
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 14:38 | |
| - miba je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Snobiću, dišeš li?
Adan, kad god gledam ovu scenu gde Firuze igra, to je za mene izuzetno. Cansu je meni u ovim scenama bila fantastična, još samo da je muzika, događaj i oduševljenje bi bilo jođ upečatljivije. Jako je lepo odigrala tu scenu i izvela ovaj ples! Mada, ništa manje od nje nisam ni očekivala! Meni je jako lepa scena kad svira harfu i peva, divno je to uradila. A, danas sam je (bar na kratko) gledala kao neponovljivu queen Eysan... :e&ey: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 16:03 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 16:36 | |
- :
[You must be registered and logged in to see this link.] Dragi S.N.O.B1, da li ti možeš da veruješ u ovu priču . Ne znam, ona meni ne "pije vodu" . Toliko godina su oni prijatelji [You must be registered and logged in to see this image.], znam da može da se desi ljubav između prijatelja, ali ona u Pragu nije bila sama sa njim, bili su i drugi, svi to znamo . | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 18:20 | |
| Bezveze je što ništa drugo o njoj trenutno nema sem tih tračeva žute štampe. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 20:23 | |
| Ja ne mogu da vjerujem da ona ne može barem neki film snimit. Je l' moguće da se toliko ulijenila, da joj se ne da ? Šteta. | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD sub 07 vel 2015, 20:41 | |
- Ja ne mogu da vjerujem da ona ne može barem neki film snimit. Je l' moguće da se toliko ulijenila, da joj se ne da ? Šteta.
Ne verujem da se ulenjila, koliko je izbirljiva. :D Što je dobro, jer ja verujem u njen izbor i znam da to što ona izabere sigurno valja. Ali, brate mili, dve i po godine je mnogo! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 vel 2015, 10:45 | |
| Da nam Cansu ulepša ovaj nedeljni dan, :asocijacija: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 vel 2015, 14:19 | |
| Cansuina Sila i u Rumuniji ruši sve rekorde gledanosti. Cijeli januar je bila najgledaniji program tamo [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 vel 2015, 16:10 | |
| - miba je napisao/la:
- Da nam Cansu ulepša ovaj nedeljni dan, :asocijacija:
[You must be registered and logged in to see this link.] Super asocijacija! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 vel 2015, 23:35 | |
Super asocijacija! Drago mi je da ti se dopada asocijacija, evo još jedna, nežna, prefinjena kao naša Cansu: [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
miba Ezelovac
| |
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 2 CD ned 08 vel 2015, 23:51 | |
| - miba je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
Super asocijacija! Drago mi je da ti se dopada asocijacija, evo još jedna, nežna, prefinjena kao naša Cansu:
[You must be registered and logged in to see this link.] Dobro ti to ide, časti nas još kojom. :didi8: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 2 CD pon 09 vel 2015, 00:02 | |
| Zgodne su ti ove asocijacije. Mi se sviđa... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 2 CD | |
| |
|
| |
| Novosti 2 CD | |
|