| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 19:15 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| |
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 22:45 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Uh, ima i ova
[You must be registered and logged in to see this link.]
...predlažem fullsize... Prijedlog usvojen ... tiridineeee... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:21 | |
| - Leona je napisao/la:
- Čini se nova..
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Ahh, krasna fotografija. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:33 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 09 lip 2014, 23:38; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:34 | |
| Jel ima neko tu famoznu sliku sa novom frizurom iz 75 epizode?sorry ako sam pogrijesila.. | |
|
| |
samani Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:35 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:38 | |
| Meni se sviđa.. Bolje nego ona prethodna frizura, lepše mu stoji kratko..deluje mlađe.. Šteta što i brkovi nisu otišli sa kosicom.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 09 lip 2014, 23:42 | |
| Paaa.. i meni se sviđa više kratko. Mlađi. Samo, kad su već reducirali i mijenjali, mogli su brkove. Ali, zurica je malo prekratka, ili je lice prenamgođeno , i zato sam malo u dilemi. Kabadayi look, znao je biti jako šeksi. Ok, ide ljeto, more i sunce, malo će i porasti. Edit: Kao da nije prošlo 10 godina. Zgodan, samo faca ljuta , namrgođena ( ljut i razočaran u svoju Feride??) [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 10:18 | |
| Malo pre šiškanja.. Kako on nisko nosi te farmerke.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 12:00 | |
| - Leona je napisao/la:
- Malo pre šiškanja..
Kako on nisko nosi te farmerke.. [You must be registered and logged in to see this link.] Nosi tamo gdje mi nisko gledamo... Čini mi se, ima svijetli, juteni remen. Onda sve to izgleda i niže?? Ali svakako, tako nisko izgleda .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 12:14 | |
| Pa, i inače nosi nisko pantalone.. Ovde se treba dobro zagledati da se vidi pojas.. [You must be registered and logged in to see this image.]Mene baš spopalo po ovoj vrelini.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 13:37 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 14:50 | |
| - Leona je napisao/la:
- Pa, i inače nosi nisko pantalone..
Ovde se treba dobro zagledati da se vidi pojas..
[You must be registered and logged in to see this link.]
Mene baš spopalo po ovoj vrelini.. Kako nebi !! Vrelo sa svih strana!! Nisko, pa se vide i mudantice! [You must be registered and logged in to see this image.]Imaš pravo, sve niski katovi Ali i [You must be registered and logged in to see this image.] "profil" [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 14:57 | |
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 16:40 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
SE-VI-YO-RUM!!!Nihayet biraz kendine geldi!Sadece biyik.....! Na FB sam sinoć napisala -mlađi,zgodniji,opasniji,seksiji!- Nitko se nije složio,samo ovaj forum se u njega razumi! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
samani Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 19:41 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
SE-VI-YO-RUM!!!Nihayet biraz kendine geldi!Sadece biyik.....! Na FB sam sinoć napisala -mlađi,zgodniji,opasniji,seksiji!- Nitko se nije složio,samo ovaj forum se u njega razumi! Skoro pa savrsen...naravno brkovi,po mom,smetaju | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 20:43 | |
| Kada sam vidjela fragman užasnula sam se na izgled turskog mafijaša, verzija Al Pacino iz Scarface ala Turkey. Rekoh, šta je sad ovo. Kada malo dulje gledam i nije tako lose, ima taj sexi izgled ali mi ti brkovi smetaju da nemam riječi. Sve se skida, i kosa i gaće ali brkovi su konstanta. To ostaje u svim varijantama. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 21:47 | |
| Auh :kenan1: | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 10 lip 2014, 22:51 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Kada sam vidjela fragman užasnula sam se na izgled turskog mafijaša, verzija Al Pacino iz Scarface ala Turkey. Rekoh, šta je sad ovo. Kada malo dulje gledam i nije tako lose, ima taj sexi izgled ali mi ti brkovi smetaju da nemam riječi. Sve se skida, i kosa i gaće ali brkovi su konstanta. To ostaje u svim varijantama.
Da, i ja postajem pomalo očajna zbog tih brkova..imam utisak da ih nikad neće obrijati, predugo ih ima.. [You must be registered and logged in to see this image.]Meni je sa ovom kraćom kosom mlađi ..svežiji.. On je baš lep muškarac , ima specifične crte lica, pomalo oštre.. i previše dlaka..kose, brkova, zulufa ga čini starijm i grubljim..bar ja to tako vidim.. Čitam po netu razne komentare, i ja sam iznenađena da ima žena kojima se ne sviđa kao Ezel, a sviđa im se kao Mahir.. To samo potvrđuje koliko su ukusi različiti.. Ja volim lik Mahira, Kenan ga je odglumio maestralno..ali mene onaj stajling i brkovi ubiše načisto.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 11 lip 2014, 00:13 | |
| - bes ni je napisao/la:
...meni on ovdje izgleda... ...ma bez riječi sam... ??? ???? ???? ??? ???? ???? ...definitivno ovako ... ...ovako... .... ...i ovako... ...ma ni brkovi mi ne smetaju... ...izgleda mi mrak...seksipilniji nego ikada... _________________ ...poslije tebe ne postoji...
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 11 lip 2014, 00:25 | |
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 11 lip 2014, 00:53 | |
| Ova ukrupno izaziva sve oralne manifestacije.....jezik vanka,sline cure i cmok cmok cmok cmok čelo,lica,nosinu,ma i brčinu....hepsi! Sliku tvoju ljubim! I žilicu! I Honeybunejčicu! I Samančicu! I Adančicu!I Kenančicu......itd. Amrančicu po posebnom programu! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 11 lip 2014, 00:59 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- Ova ukrupno izaziva sve oralne manifestacije.....jezik vanka,sline cure i cmok cmok cmok cmok čelo,lica,nosinu,ma i brčinu....hepsi! Sliku tvoju ljubim! I žilicu! I Honeybunejčicu! I Samančicu! I Adančicu!I Kenančicu......itd. Amrančicu po posebnom programu!
Za mene će stvarno biti potreban poseban program...iako...uz velik trud dokazom karaktera možda bi me pridobio (a dostižne su mi samo sličke, filmići...tako da...). Samo izgledom (ovim) yok. Mada...def bolji nego do sada...možda je na dobrom putu... Dakle, molim razradu posebnog programa (sad se osjećam nekako "s posebnim potrebama"... ). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 11 lip 2014, 01:12 | |
| Phahahaaaahaaaa,ješka upalila!!!samo nek ti komentiraš!neka te tu!po spešili prougrem! Kao oni jači glumci na kraju spiska:AND AMRICAK!as specialy guest! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|