's' ti to ozbiljno napravila za njega!? Gercekten mi!?
Kolač za KI?
Ostavi mi parče...
Bravo,tako to radi prava obozavateljka
Ja radila, prvi put, i nema puno šećera...
sakam parce :) :) :)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 18 lip 2014, 22:01
ASTERVANDER je napisao/la:
Ma je...moš si mislit! Za sebe je napravila...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 18 lip 2014, 22:08
kikule81 je napisao/la:
adan je napisao/la:
samani je napisao/la:
ASTERVANDER je napisao/la:
Re Alone je napisao/la:
adan je napisao/la:
Kenanu sretan 40. rođendan , uz malo skromniji kolač
Kolač za KI?
Ostavi mi parče...
Bravo,tako to radi prava obozavateljka
Ja radila, prvi put, i nema puno šećera...
sakam parce :) :) :)
Ima ze svih, dat ćemo i Amričku...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 18 lip 2014, 23:43
Naravno i mačka Mislim da je morala izgledati baš tako, stoga je i macina fotka tu ( iz njenog stana). To znači, da možda nisam ni pretjerala, kad sam tvrdila da Bebe ima mačku.
Usput, mali očevid na instagram stranice pokazuje da se jučer na večer imalo vremena surfati po stranicama prijatelja i lajkati ih. Možda je netko imao višak vremena jer nije bio na nikakvom rođendanu??
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 20 lip 2014, 00:05
jadno, jadno jadno....a sto bi kazal za negoviot privaten zivot, nie nemame komentar za ova sto go gledame, treba da ni e jasno zosto on nema komentar :)....
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 21 lip 2014, 10:31
Hmmmm.... Hade, hade, ne biti tužne, ni ljute....[You must be registered and logged in to see this image.] Prokljuvila sam ga odavno, nije samo zbog brhkova, manjka kila i odabira uloga (i navika, kikiriki i to) izgubio čar jednog karizmatičnog muškarca. Nepovratno drage moje, što se mene tiče. Naglašavam, što se mene tiče, nemojte me napasti... Ne zamjerite što sam kritična, i dalje ga volim pogledati ali nije to više to. Najviše me odbio zbog tih ženturača...nisu mu ukras...tako bi mogao odabrati samo neki tinejdžer pun hormona, a ne on....ali....eto... Možda i nije odabrao ali ova šutnja...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 21 lip 2014, 14:59
Većina turskih glumaca se preselila u Cesme, Bodrum..i skoro sve su ih već foto-reporteri uspeli uhvatiti i slikati same, u društu devojaka, kolega.. Samo Kenana nigde nema, ili se dobro skriva..
Ah, da..eto mu prilike da sutra na dodeli nagrada prošeta sa dragom..onako ponosno, sve držeći je za ruku..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 21 lip 2014, 15:27
Leona je napisao/la:
Većina turskih glumaca se preselila u Cesme, Bodrum..i skoro sve su ih već foto-reporteri uspeli uhvatiti i slikati same, u društu devojaka, kolega.. Samo Kenana nigde nema, ili se dobro skriva..
Ah, da..eto mu prilike da sutra na dodeli nagrada prošeta sa dragom..onako ponosno, sve držeći je za ruku..
toj film nema da go vidime barem ne utre, duri se somnevam deka utre voopsto ke se pojavi na toa dodeluvanje, pogotovo ako ne e dobitnik na nagrada, a mislam deka ovaa godina taa nagrada ke ja zeme Engin za KPA, taka da 90% sum sigurna deka voopsto nema da se pojavi...
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 21 lip 2014, 15:48
kikule81 je napisao/la:
Leona je napisao/la:
toj film nema da go vidime barem ne utre, duri se somnevam deka utre voopsto ke se pojavi na toa dodeluvanje, pogotovo ako ne e dobitnik na nagrada, a mislam deka ovaa godina taa nagrada ke ja zeme Engin za KPA, taka da 90% sum sigurna deka voopsto nema da se pojavi...
Ma, znam..prošle godine je dobio nagradu, ne verujem da će ponoviti.. Al' ipak mislim da će se pojaviti.. :didi8: I mislim da će ove godine nagradu dobiti Halit..zasluženo..
Leona Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 21 lip 2014, 21:15
honeybunny Admin
Broj postova : 4707 Join date : 17.05.2012 Age : 45
Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 22 lip 2014, 13:56
...meni se čini da je on davnih dana zbrisao doma, a nakon nekoliko dana i izvan Turske... ...tamo će imati toliko željeni mir...barem neko vrijeme...
_________________ ...poslije tebe ne postoji...
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 23 lip 2014, 10:17
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 23 lip 2014, 20:19