| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 22:49 | |
| Svaka cast Amrice..a nesto mi ona kosulja odvlaci paznju..pa ruka, pa.... | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 23:05 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 23:14 | |
| Hvala Amram!!! ŽENE UŽEŽENE!!! Da tri de!!!! Uveličani!!!? Amram,nećeš mu valjda brisat i gaće ?!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 23:17 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- Hvala Amram!!!
ŽENE UŽEŽENE!!! Da tri de!!!! Uveličani!!!? Amram,nećeš mu valjda brisat i gaće ?!! Pa odlična ti ideja. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 23:23 | |
- Hvala Amram!!!
ŽENE UŽEŽENE!!! Da tri de!!!! Uveličani!!!? Amram,nećeš mu valjda brisat i gaće ?!! Yeeee, da joj program ne zaruzinavi.... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 08 lis 2014, 00:16 | |
| Mogu ja obrisat i gaće al se bojim imamo li odred za čudoređe da me ne banira... Osim toga, dolazi zima i neka od nas će morati isplest na......... sjećate se kako se zove ta piđamica? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 18:45 | |
| - Amra je napisao/la:
- Mogu ja obrisat i gaće al se bojim imamo li odred za čudoređe da me ne banira...
Osim toga, dolazi zima i neka od nas će morati isplest na......... sjećate se kako se zove ta piđamica? na 3Dernjak!! :amra5: _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 19:06 | |
- Amra je napisao/la:
- Mogu ja obrisat i gaće al se bojim imamo li odred za čudoređe da me ne banira...
Osim toga, dolazi zima i neka od nas će morati isplest na......... sjećate se kako se zove ta piđamica? na 3Dernjak!! :amra5: Natridernjak! Super! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 21:23 | |
| Evo, koja će uzimati mjeru? Mislim, koliko nam vune treba? Kilo-dva? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 21:30 | |
| Procjena odokativnom metodom stručnjakinje vješte s iglama za štrikanje i heklom za heklanje (heklanje bi bilo zgodnije) kaže....10 dag će biti dovoljno. Ako će to biti natridernjak s coflekima onda možda 15 dag fine vunice. Tamam? Koja će raditi probu? Bit će dobrovoljki? Neka znaju da se osobe koje su na probi treba podsjetiti: "uspravi se", "izravnaj se", "što si se objesio"...i sl... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 23:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- Procjena odokativnom metodom stručnjakinje vješte s iglama za štrikanje i heklom za heklanje (heklanje bi bilo zgodnije) kaže....10 dag će biti dovoljno. Ako će to biti natridernjak s coflekima onda možda 15 dag fine vunice. Tamam?
Koja će raditi probu? Bit će dobrovoljki? Neka znaju da se osobe koje su na probi treba podsjetiti: "uspravi se", "izravnaj se", "što si se objesio"...i sl... Vidim da se još niti jedna nije javila, pa bih evo ja. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 09 lis 2014, 23:14 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Procjena odokativnom metodom stručnjakinje vješte s iglama za štrikanje i heklom za heklanje (heklanje bi bilo zgodnije) kaže....10 dag će biti dovoljno. Ako će to biti natridernjak s coflekima onda možda 15 dag fine vunice. Tamam?
Koja će raditi probu? Bit će dobrovoljki? Neka znaju da se osobe koje su na probi treba podsjetiti: "uspravi se", "izravnaj se", "što si se objesio"...i sl... Vidim da se još niti jedna nije javila, pa bih evo ja. Tamam. Ove što se nisu javile...sram ih je ili još nisu shvatile što je to natridernjak pa dumaju... jel ASTRICE? Doduše, najmanje još jedna je shvatila ali nema vremena jer se mota na drugom mjestu. Ovo je inače jako ozbiljna tema, a ja uvijek zastranim. Ti mu možeš davati komande i na engleskom da uči malo jer mu ne ide baš najbolje...mada, na njemačkom bi bolje, čvršće zvučale... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 02:13 | |
| Enti,probudila me,digla iz postelje! Još tražim onog Slonića Tonića.....hm jelte,ali malesef mi nije uspilo stavljanje slika halt!sich auhfrichten!selbst Verstandlich nicht zu herunterhangen!...DIK DUR!!! :didi8: (nama ,a i njemu razumljivije) ...JEL'DOBRO? _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 06:41 | |
- Enti,probudila me,digla iz postelje!
Još tražim onog Slonića Tonića.....hm jelte,ali malesef mi nije uspilo stavljanje slika halt!sich auhfrichten!selbst Verstandlich nicht zu herunterhangen!...DIK DUR!!! :didi8: (nama ,a i njemu razumljivije)
...JEL'DOBRO? Vozate me na karoce.. Nooo, hayir, njet , nein, nicht!!!! Ja bi to s njim jednostavno, francuski po turski , a vi i dalje [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 10:30 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 11:59 | |
| Jel smijem ja postaviti jednog slonića Tonića...i prošli put jesam.... ? Bem ti ovo bolovanje...baš ženi dosadno doma samoj (svi me ostavili). U ponedjeljak obavezno idem raditi. Kenanice, inanmıyorum da francuski po turski nisi do sada vidjela. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 15:45 | |
| - adan je napisao/la:
Vozate me na karoce..
Nooo, hayir, njet , nein, nicht!!!!
Ja bi to s njim jednostavno, francuski po turski , a vi i dalje [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.] Jaaiij..kud me podseti.. Aj jezik, al' i prstiću su nestašni.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 10 lis 2014, 16:40 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 11 lis 2014, 22:14 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]I zna li neka od vas da ne istražujem, tko je ovaj lik, stalno ga nešto spominju uz KI i Kabadayi... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 11 lis 2014, 22:16 | |
| Evo, to je ono što me držalo na ovoj temi... [You must be registered and logged in to see this image.] A ni ovako nije loše iako imamo brhkove... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 11 lis 2014, 22:21 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 11 lis 2014, 22:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 15 lis 2014, 16:43 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 15 lis 2014, 23:29 | |
| - adan je napisao/la:
- Stara, slatka
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Preslatko. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 16 lis 2014, 12:37 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|