| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 22:02 | |
| - Amra je napisao/la:
Ufff ya...ljut je...jadna ja...ne znam jel da... ...ili možda...http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif
Znam da je iz Aci Hayat ali sam mislila da je to tada nosio i u RL... Nije , nije .. upravo je Cengizu iza leđa kissnuo Eysan, uspješno ga prevario..a i shvatio koliko ga Omer prevladava, kad je blizu Eysan ..... .. bolji izbor... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 23 oľu 2014, 22:05 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ufff ya...ljut je...jadna ja...ne znam jel da... ...ili možda...http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif
Znam da je iz Aci Hayat ali sam mislila da je to tada nosio i u RL... Nije , nije .. upravo je Cengizu iza leđa kissnuo Eysan, uspješno ga prevario..a i shvatio koliko ga Omer prevladava, kad je blizu Eysan ..... .. bolji izbor... [You must be registered and logged in to see this image.] I kod mene je (bi) [You must be registered and logged in to see this image.] nekako prevagnulo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 20:28 | |
| Smo imale ovaj direkt? [You must be registered and logged in to see this image.]Ahhh, sada sam se sjetila da jesmo. Ali nema veze, zaslužuje ponavljanje. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 20:49 | |
| A ja baš mislim da nismo. Bala, Ankara ljeto 2013. A evo malo, neka Amričak cvrči kao cvrčak, neka pati, zaziva i protestira .. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 21:05 | |
| Nemoj da patim više neg što patim... ...(a zbog ovih brkova...Gerçek, ben acı.) Vidiš tamo po "čavrljanju" da slušam neke sjetne pjesme i onda još kad naletim na filim svog omiljenog para iz turske serije koji, naravno skončaju nesretno..., a pjesma upakirana u filmić, žile režeš časna riječ (odmah se sjetim kad smo stavljale filmiće iz Ezela, joj konačno nas to prošlo)....psihoterapija mi odmah treba... Sutra je utorak, sreća da ponedjeljak traje samo 24 sata...bit će bolje... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:39 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:42 | |
| - Re Alone je napisao/la:
Evo bez brkova
[You must be registered and logged in to see this link.]
i (svježe ukradena ) sa brhkovima
[You must be registered and logged in to see this link.] U skladu s mojim današnjim raspoloženjem...bez brkova -UP, sa brkovima - DOWN.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:42 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:43 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:48 | |
| Neće neće Adančice, ne damo joj! I ovo je Bala ali ne ovo ljeto? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 22:53 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Neće neće Adančice, ne damo joj!
I ovo je Bala ali ne ovo ljeto?
[You must be registered and logged in to see this link.] Bala, kolovoz 2012., dani Bajrama, poslije Grčke. Posliej prekida sa jadnanebilom . Štoviše, friško prekinut... yes _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 23:20 | |
| Neću uteć, to ne...neću od vas...od njega...hm, hm...skoro bi i mogla... Ali...zar nije dobrodošla i jedna takva koja bježi od njega...? Jedna manje koja se ruši u nesvjest... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 24 oľu 2014, 23:36 | |
| Reeeee, odlične slike . Niti jednu nisam do sada vidjela. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 25 oľu 2014, 00:40 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Reeeee, odlične slike . Niti jednu nisam do sada vidjela.
Oh, hvala Tessičice, sve sam mislila kako sam odlijepila od senilnosti (ako postoji tako nešto ) Evo ti poklončić, slaže se uz tvoj avatar [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 25 oľu 2014, 22:14 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 25 oľu 2014, 22:28 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 26 oľu 2014, 21:34 | |
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 26 oľu 2014, 22:40 | |
| Ne mogu docekati da se karadayi zavrsi i sve da to ponajvise zbog brkova,da ponovo vidimo njuskicu u punom svijetlu,doduse koju godinu stariju,al mislim da bi ponovo zabljesnuo u punom sjaju | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 26 oľu 2014, 23:49 | |
| - adan je napisao/la:
- Crn čovjek
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Iz ovog kuta se baš čini bucmast. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 27 oľu 2014, 00:07 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Crn čovjek
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Iz ovog kuta se baš čini bucmast. I zato se ne može vratiti na ono staro... Prezarastao u dlake, premršav, previše oćelavio, teško da zurkica više ikad može biti onakva... Baš me zanima kad završe snimanje.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 27 oľu 2014, 21:55 | |
Zadnja promjena: adan; čet 27 oľu 2014, 22:30; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 27 oľu 2014, 22:10 | |
| - adan je napisao/la:
- A ovo je :amra5: iz Karadayi ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Dobro, ajde, nije više premršav. Nisam ga dugo proskenirala pa mi promaklo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 27 oľu 2014, 23:17 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 28 oľu 2014, 22:16 | |
| Ha ,yesam ga !! Dok ne dođe Bes ni nemamo video, ali imamo sličkice iz videa !!! yes [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 28 oľu 2014, 22:19; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 28 oľu 2014, 22:18 | |
| Ne znam šta mi je. Tu je bez brkova, a opet mi nije dobar... Kao ono kad si prehlađen pa nemaš osjećaj okusa....nije mi baš usporedba ali.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|