_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 08 srp 2014, 13:54
Naslov: Re: Fotografije 8 KI pet 11 srp 2014, 02:19
Ovaj čovjek je toliko radio na sebi, to najbolje vidimo po starim snimkama i fotkama. Toliko je uložio u sebe, toliko se trudio, izgrađivao, učio. Na kraju i dosegao vrhunce, a sad sve to pretvara u pepeo i prah. Ne mogu vjerovati.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 13 srp 2014, 00:33
Evo jednog starog videa iz vremena dok je bio sa Zeynep i dok se još činio normalnim. Primjećujem i ovdje izbrijana prsa.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 13 srp 2014, 01:46
Tessa je napisao/la:
Evo jednog starog videa iz vremena dok je bio sa Zeynep i dok se još činio normalnim. Primjećujem i ovdje izbrijana prsa.
Jes', bome izbrijan.. Dobro je, ja sam mislila da ga pod stare dane 'vata ludilo..sad mi lakše.. I na ovim novim fotkama su dlake skraćene..tu su, ali su skraćene i urednije..meni je to o.k..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 13 srp 2014, 12:04
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 11:19
(Bebe sam iskače pred mene...sasvim nešto drugo sam tražila kad evo njega pa rekoh....idem cure malo razveseliti...)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 12:18
Hahah,zaspalo je siroče! Amraaaam!SEN mi surpriz yapiyorsun??!bayildim!Opuyorum!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 12:34
Evo,ja nasumice pritisla na str.20 i bingo!smijeeeeeeem se ,suze vrcaju!mene će ovaj kružok zabavljat do....hm zauvijek,galiba!a k tome se poštuje pravilo ponavljanja! IYI KI VARSINLAR,ARKADASLARIM!
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 15:36
ASTERVANDER je napisao/la:
Evo,ja nasumice pritisla na str.20 i bingo!smijeeeeeeem se ,suze vrcaju!mene će ovaj kružok zabavljat do....hm zauvijek,galiba!a k tome se poštuje pravilo ponavljanja! IYI KI VARSINLAR,ARKADASLARIM!
Evo i ja (nenasumce) otišla na 20.str da vidim...hmmm, hmmm.....
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 15:45
Iz vremena kad je ponosno stajao uz svoju dragu
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 15:48
ASTERVANDER je napisao/la:
Hahah,zaspalo je siroče! Amraaaam!SEN mi surpriz yapiyorsun??!bayildim!Opuyorum!
Kad smo već kod BAYILDI...preporučam Imam bayildi - punjeni patlidžani...odlično, imam im se onesvijestio koliko mu je to bilo fino...otud i ime... Opuyorum!!!
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 18:29
Imala sam čast upoznati dotičnoga onesvijestenoga još 80-tih u knjizi "Jugoslavenski recepti".....idem u kuhinju viditi od koje autorice....