| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 18:36 | |
| Saygi hanim Ljiljana Bisenić,Nakladni zavod Znanje,Zagreb1984. Biblioteka Obitelj i kućanstvo Meni izvrsna knjiga zbog jednostavnosti! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 21:47 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- Saygi hanim Ljiljana Bisenić,Nakladni zavod Znanje,Zagreb1984.
Biblioteka Obitelj i kućanstvo Meni izvrsna knjiga zbog jednostavnosti! Doći će mi pod ruke...kad-tad... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 22:26 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 19 srp 2014, 22:59 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 20 srp 2014, 00:02 | |
| - Leona je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Ja bi se njemu tako, na ova prsa junačka, tapicirana...potpisala... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 20 srp 2014, 12:10 | |
| Evo jedne serije, dobrim dijelom već viđene, ali koja govori u prilog kako ultra kratka zurica i brhkovi u kombinaciji uoće nisu a skinu i poneku godinicu. S tim da su ovogodišnji brhkovi kultiviraniji, nisu kućna radinost. Maza [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 21 srp 2014, 17:53 | |
| I boršica je tu , a i kaneta !! Jesam li je vidjela na novim fotkama iz Bodruma?? [You must be registered and logged in to see this image.]Edit: kaneta - šešir bastone - štap _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 21 srp 2014, 21:30; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 21 srp 2014, 19:30 | |
| - adan je napisao/la:
-
I boršica je tu , a i kaneta !! Jesam li je vidjela na novim fotkama iz Bodruma??
[You must be registered and logged in to see this link.] ok, boršica...to znamo....torbica, al kaneta? Logika mi kaže...šešir ali zar kaneta nije štap? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 21 srp 2014, 21:48 | |
| - adan je napisao/la:
-
I boršica je tu , a i kaneta !! Jesam li je vidjela na novim fotkama iz Bodruma??
[You must be registered and logged in to see this link.]
Edit: kaneta - šešir bastone - štap Ja mislim da je ovo foto-montaža... _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 21 srp 2014, 22:01 | |
| Imaš pravo, malo je taj vrat .. predebel i glava namontirana... Ali evo jedne sa malim fanom [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 22 srp 2014, 16:01 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Zadnja promjena: Amra; uto 22 srp 2014, 16:04; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 22 srp 2014, 16:02 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 22 srp 2014, 16:13 | |
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 22 srp 2014, 21:04 | |
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 23 srp 2014, 21:30 | |
| U ponedjeljak je Bajram. Sada nama slijedi tišina. Nadam se, i more sličkica iz rodnog kraja. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 23 srp 2014, 21:58 | |
| Ko zna, možda nas Kendžo iznenadi za Bajram. Ono čitamo u novinama: šok, šok, Anne dala blagoslov, KI i u br............ | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 23 srp 2014, 22:20 | |
| - melodija je napisao/la:
- Ko zna, možda nas Kendžo iznenadi za Bajram.
Ono čitamo u novinama: šok, šok, Anne dala blagoslov, KI i u br............ , ne coprnjaj !!!!! ( nemaš pojma kako sa strahom i nadom iščekujem sličkice ili vijest da je za Bajram otišao kod roditelja. Nekako imam osjećaj da tamo odnosi nisu baš sjajni od hapšenaj. Ako ode u Istanbul, možemo svašta očekivati... ) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sri 23 srp 2014, 23:47 | |
| Adančice, Pa to je Kendžo. Svačim on nas iznenadi. To više ni ''kugla'' ne može videti granice tih iznenađenja. Baš mu je želudac dobar, svašta guta. Meni je čudno da ga nikada ne vidimo da bar par dana negde letuje sa svojom porodicom. Dosadnjikav je sa tom utabanom stazom upražnjavanja slobodnog vremena, a pogotovo leta, uvek ista ruta. Kako Riza i drugi putuju u druge države, malo u svet dalje od svoje domovine. Ima se mnogo šta lepog videti. Putovanja svakog čoveka obogate u duši, u pogledima na mnoge stvari u životu, itd................ Uh što bi mu ja bila dobra mentorica. Slažete se. Ljubima vas sve, baš ste dobra ekipa. Lepo mi je druženje sa vama na ovom forumu, baš se zabavljam. | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 11:44 | |
| Za razliku od Kendže Riza je zakon, putuje svugdje. Čak je bio zimus i u Beogradu, nisam mogla vjerovati kad sam vidjela njegove fotke u jednoj pivnici. Rekao je da se super proveo i da je noćni život Beograda mrak. Ovaj naš penzos samo tabana istim putem. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 21:23 | |
| Svjetlost i tama Više tama nego svjetlost [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 21:50 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 21:56 | |
| Vidim ja...nema tu suzdržavanja od tortica...gleda se... gleda ponovo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 22:03 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 22:19 | |
| | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 24 srp 2014, 22:23 | |
| Amričak nema suzdržavanja, nema. Koga briga što više tako ne izgleda Adančice?!? Ti da ga ne loliš?!? Može li to da bude?? Ne bih rekla gledajući ovu sličicu koju si objavila [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|