| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 12:05 | |
| Lepe su ove fotke iz Berlina..samo on meni neki čudan na njima, malo natečen, deluje kao da nema trepavice.. I frizura neka na juriš..a i brkovi.. Jedino mu ten dobar.. Kad se već ponavljamo.. Ja te fotke iz Sa. baš volim.. Evo, i ova je s razlogom.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 13:38 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 14:57 | |
| Yoh, .. i to veliikiim razlogom!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 15:05 | |
| Voljemo, voljemo svi. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 15:57 | |
| Kizlar, kizlar... Našla sam vam jednu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 16:33 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 20:43 | |
| Imam ja bolju, za nedjelju večer, sa razlogom. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 20:56 | |
| E pa sad, baš si zahtjevna! Odmorila se, osvježila i sad bi ti one za nedjelju navečer... Ti pretražuješ, meni same iskaču...ne znam zašto! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 21:16 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 05 lis 2014, 21:56 | |
| Gotovo? Onda ovu nećeš ni pogledati?? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 06 lis 2014, 00:18 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 06 lis 2014, 14:42 | |
| - adan je napisao/la:
- Gotovo? Onda ovu nećeš ni pogledati??
[You must be registered and logged in to see this link.] Neš ti vraga.. Pa, mashalla..šta drugo da kažem.. Ja ovu ne vido' do sad..a i pristojna je, baš.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 00:19 | |
| RAZLOG VAM JE VELIK! Ima li koja program kojim mu se mogu s ovih Berlinskih fotki maknut brkovi i zulufi(bafe)?Stavljam prste preko i zamišljam,ali..... _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 00:26 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- RAZLOG VAM JE VELIK!
Ima li koja program kojim mu se mogu s ovih Berlinskih fotki maknut brkovi i zulufi(bafe)?Stavljam prste preko i zamišljam,ali..... Možda se sutra malo poigram. Jedino se bojim da ne ispadne kao Frankenstein... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 00:33 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 19:02 | |
| Ovo je onako na brzaka, samo za sve vas. Inače, dalo bi se dotjerati puno bolje...Nemam više vremena za KI pa.... Ajooj, bafice sam zaboravila ali može proći. I stvarno..bez brhkova je stvarno komad....(otkad je ta slička?). [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 19:38 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ovo je onako na brzaka, samo za sve vas. Inače, dalo bi se dotjerati puno bolje...Nemam više vremena za KI pa....
Ajooj, bafice sam zaboravila ali može proći. I stvarno..bez brhkova je stvarno komad....(otkad je ta slička?). [You must be registered and logged in to see this link.] ..ma čak i ovako odlično je.. A koliko je ovo kad se uveća.. Druga osoba bez brkova.. Sličkica je iz posete Sarajevu u aprilu.. :didi8: Jedna sa Kivom, iz perioda Ezela..ja je nisam do sad videla.. Al' se mala uvalila, a grudi izbacila napred.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 19:58 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ovo je onako na brzaka, samo za sve vas. Inače, dalo bi se dotjerati puno bolje...Nemam više vremena za KI pa....
Ajooj, bafice sam zaboravila ali može proći. I stvarno..bez brhkova je stvarno komad....(otkad je ta slička?). [img][You must be registered and logged in to see this link.] Odličnu si sliku izabrala. Baš onu koju svi volimo. Odličan bez bhrkova. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 20:21 | |
| Ma čuj, gornju usnu sam mu morala nacrtati jer je nije bilo, pokrili je brhkovi. Nisam uspjela dotjerati tj tonirati lice d aizjednačim ali jednom ću vas iznenaditi s boljom sličkom.... Ipak nije kao Frankestain... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
| |
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 20:36 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Ja ga obozavam sa brkovima..nikuda oni ne idu
O, pa ima za sve. Evo onda i za tebe jedna... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 21:44 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ma čuj, gornju usnu sam mu morala nacrtati jer je nije bilo, pokrili je brhkovi. Nisam uspjela dotjerati tj tonirati lice d aizjednačim ali jednom ću vas iznenaditi s boljom sličkom....
Ipak nije kao Frankestain... Njega ne bi čak ni ti mogla napraviti Frankesteinom Rekao je netko, najbolje godine mu prolaze sa brkovima i to je šteta. - Leona je napisao/la:
A koliko je ovo kad se uveća.. Jedina konstanta je 3D. Tko je rekao da ne znamo koliki je? Nije bitno, znamo da je , ogroman kad se uveliča!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 22:15 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 22:27 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]( , naravno, šala mala! Pa i priznala si da je bez brkova komad) _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 07 lis 2014, 22:42 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|