| Fotografije 8 KI | |
|
+16adan Amra The Queen dianakara1970 Pesimisticna kikule81 bes ni ASTERVANDER samani desigualm Kenan :) honeybunny melodija Maki Istanbul Re Alone 20 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 01 vel 2015, 15:44 | |
| - adan je napisao/la:
- Bragešice iz Berlina... o la la .. .
i još jednom za svaki slučaj
Leonice, kad sutra dođem doma, pojasnit ću ti fotku, ako ne vidiš. Gledaj između žbunja skroz lijevo i prve kose grane, vidi se ruka i leđa. Pa, jeste..nešto se nazire..al' ja to ne bi primetila nikad.. Svaka čast kakvu moć zapažanja imaš ..ja mislila da sam ja analitična.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 01 vel 2015, 18:27 | |
| Ok, sad kad smo pronašli ta leđa ( jeste, zar ne?) evo novog zadatka za analitičare. Viđena, znaaaaa, imaaaaliii, ali podsjećam vas da je ponavljanje majka dobrog ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI pon 02 vel 2015, 23:42 | |
| Sa jednog od onih njihovih druženja, ali ja se ove nešto ne sećam.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 03 vel 2015, 22:56 | |
| Leonice, ni ove se ne sjećam sa naših stranica. Nije neka, ali neka je [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 03 vel 2015, 23:22 | |
| Ja se ne sjećam niti jedne od zadnje tri koje ste postavile. Bravo kzlar! _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI uto 03 vel 2015, 23:25 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 21:31 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 21:34 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 21:37 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Bila :)
...jednom u kvartalu i onda promašim...ufff yaaa... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 21:58 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:12 | |
| - adan je napisao/la:
- Ja se nešto ne sjećam više ni ove
[You must be registered and logged in to see this link.] Što? Toliko je izgubio svoju muževnost u Karadayi ? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:40 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Ja se nešto ne sjećam više ni ove
[You must be registered and logged in to see this link.] Što? Toliko je izgubio svoju muževnost u Karadayi ? Ako mene pitaš...evet! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ako mene pitaš...evet!
Onda mu je bolje da što pre završava to! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:43 | |
- Amra je napisao/la:
- Ako mene pitaš...evet!
Onda mu je bolje da što pre završava to! Možda ne baš na muževnosti nego na karizmi... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:45 | |
| - Amra je napisao/la:
- Možda ne baš na muževnosti nego na karizmi...
Šta kažeš? Mislila sam da je nemoguće da Kenan izgubi harizmu... _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:49 | |
- Amra je napisao/la:
- Možda ne baš na muževnosti nego na karizmi...
Šta kažeš?
Mislila sam da je nemoguće da Kenan izgubi harizmu... Ja sam valjda izuzetak. Cure ti mogu potvrditi kako mi je bio ufffff, offffff....(one koje su dugo tu, one koje su se priključile kasnije ne mogu znati, vjerojatno me doživljavaju kao redovno zanovjetalo...ali...trudim se ne zanovijetati ). Sada mi je to doba slinjenja negdje u magli... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:51 | |
| - Amra je napisao/la:
- Ja sam valjda izuzetak. Cure ti mogu potvrditi kako mi je bio ufffff, offffff....(one koje su dugo tu, ove nove ne znaju to). Sada mi je to negdje u magli...
Ja te razumem. U početku, dok sam se trudila da gledam Karadayi , bilo mi je nešto mnogo teško. Sad ni ne pratim fotke, pa valjda nemam tu traumu. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 22:53 | |
- Amra je napisao/la:
- Ja sam valjda izuzetak. Cure ti mogu potvrditi kako mi je bio ufffff, offffff....(one koje su dugo tu, ove nove ne znaju to). Sada mi je to negdje u magli...
Ja te razumem. U početku, dok sam se trudila da gledam Karadayi , bilo mi je nešto mnogo teško. Sad ni ne pratim fotke, pa valjda nemam tu traumu. Nisam ni ja. Nakon par epizoda, vidim, nije to to pa što da mučim sebe i čovjeka! Ali, sad se nešto sjetih, Adančice, sjećaš se kako smo ekskluzivno uslikali snimanje fragija za Karadayi na Beyazitu? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 23:12 | |
| - Amra je napisao/la:
Ali, sad se nešto sjetih, Adančice, sjećaš se kako smo ekskluzivno uslikali snimanje fragija za Karadayi na Beyazitu? Safatali ih na turističkim kamerama uživo na Bayazitu!! Imale smo ekskluzivu, poslije su prenesle i neke novine, mislim Ayakli ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI čet 05 vel 2015, 23:16 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ali, sad se nešto sjetih, Adančice, sjećaš se kako smo ekskluzivno uslikali snimanje fragija za Karadayi na Beyazitu?
Safatali ih na turističkim kamerama uživo na Bayazitu!! Imale smo ekskluzivu, poslije su prenesle i neke novine, mislim Ayakli ... Bravo za vas! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 vel 2015, 16:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
miba Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 vel 2015, 16:52 | |
| | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI sub 07 vel 2015, 16:56 | |
| | |
|
| |
miba Ezelovac
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI ned 08 vel 2015, 15:10 | |
| Dugo je gledam, na jednim stranicama, sve se nećkam, radi blondine, ali - neodoljiv je, Bebe [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije 8 KI | |
| |
|
| |
| Fotografije 8 KI | |
|