| Novosti 10 KI | |
|
+17S.N.O.B1 Laguna Kenan :) The Queen desigualm kikule81 samani Tessa Istanbul honeybunny Leona Re Alone melodija adan ASTERVANDER Amra bes ni 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| |
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 16:43 | |
| _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 16:52 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- Bezobrazna Berak, dojavila paparazzima
[You must be registered and logged in to see this link.] , razumjeli smo. Evo ti za ovo uveličavanje!! Kenanice, gdje si uspjela vidjeti stomačinu? Upravo mislim kako ima dobru liniju ovo ljeto. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 21 srp 2014, 17:01; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 16:55 | |
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 17:20 | |
| - adan je napisao/la:
Kenanice, gdje si uspjela vidjeti stomačinu? Upravo mislim kako ima dobru liniju ovo ljeto. A ja bas volim kad je takav, upravo kao sad, pa i sa stomacicem, mekanim.. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 17:57 | |
| ožemo li ovu uveličati? Please, pleeeaseeeee.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 18:13 | |
| So koj li zboruva na mobilen :) :) :) samo da ne e nekoja nedovrsena :)))))))))) | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 18:31 | |
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 19:24 | |
| A što mu se to desilo s brcima? Kud su to dolje krenuli? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Laguna Ezelovac
Broj postova : 79 Join date : 21.07.2013
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:05 | |
| Vratih se, i jutros zatekoh skoro 10 napisanih stranica...na poslu ne mozes citati, zato sam sada uz sve od A do Ž...l to su skoro pravi literalni spisi. Bravo. Bas mi je drago i sam sto sam u vasem drustvu. Sve ste dobro izanalizirale, proanalizirale...nemam sta dodati...malo sam se i pogubila, ali nema veze ...prvo ga kudimo, pa zatim volimo, malo nas razocara pa onda odusevi...i tako iz meseca u mesec...pratimo i sledimo sve tragove... Mislim da je Berak samo kolegica sa kojom se dobro razume, mada?...nikad ne znas kad moze da izbije varnica... ali ako je, onda je definitivno daleko, daleko bolji izbor od nedovrsene (nije uopste za usporedbu) Kenan bas dobro izgleda...mada, ja ne mogu zaboraviti look Ezela...i jedva cekam da zavrsi snimanje tih Karadaya ( a 3.sezonase jos nije ni počela!!!)...ima ja jos da se nacekam. za sve | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:33 | |
| - Amra je napisao/la:
- A što mu se to desilo s brcima? Kud su to dolje krenuli?
krenuli su iz Istanbula , gdje je ostao brico, do Bodruma pa su narasli, već je mjesec dana prošlo... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:39 | |
| A evo i s kim su jedrili. Bebeov prijatelj , inače vlasnik Kluba [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:45 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:46 | |
| Otpuhalo mu šešir, ali ima vrpcu Ovdje bolje vidimo lika, vlasnika kluba [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:49 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:52 | |
| - Leona je napisao/la:
Šta on tačno radi na onim fotkama gde je nagnut nad Berak..ja nikako ne mogu da vidim, ma koliko se trudila..sva sam se izbečila.. Odlično on izgleda..bar iz daljine..i nema stomaka, ali su mu ramena impozantna..skroz..i guza..i noge..bar na ovim fotkama. Imamo isti problem. Ali, mislim da se nešto zafrkava, širi joj koljena, ona se smije. Sve je to onako laganini flert, zabavica. On ima uvijek rezerviran apartman za taj period, samo ga je trebalo napuniti. Zašto je izbor pao na Berak, tko bi znao. Plan je sigurno bio drugi. A da uvijek može zaiskriti, , s ovakvim gu...leđima Jablan Znameniti !!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:54 | |
| Šta on tačno radi na onim fotkama gde je nagnut nad Berak..ja nikako ne mogu da vidim, ma koliko se trudila..sva sam se izbečila.. Berak mislam deka drzhi telefon vo raka mu pokazuva nesto, na slikata ubavo se gleda deka i ona se smee za nesto.... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 21:59 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 21 srp 2014, 22:07; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 22:01 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
Šta on tačno radi na onim fotkama gde je nagnut nad Berak..ja nikako ne mogu da vidim, ma koliko se trudila..sva sam se izbečila.. Odlično on izgleda..bar iz daljine..i nema stomaka, ali su mu ramena impozantna..skroz..i guza..i noge..bar na ovim fotkama. Imamo isti problem.
Ali, mislim da se nešto zafrkava, širi joj koljena, ona se smije. Sve je to onako laganini flert, zabavica. On ima uvijek rezerviran apartman za taj period, samo ga je trebalo napuniti. Zašto je izbor pao na Berak, tko bi znao. Plan je sigurno bio drugi.
A da uvijek može zaiskriti, , s ovakvim gu...leđima
Jablan Znameniti !!! Jas mislam deka ona se ima najdeno tamu vo istiot period, tuka nema nikakov dogovor mislam deka se e slucajno i spontano,ona bas e cool, skoro se razdelila od deckoto, ovoj utepan od skandali, a vo avgust i dvajcata gi ceka sudenjeto za drogata imaat dosta zaednicki raboti za da si spodelat i da se tesat. Sekoja spodelena taga e pomala taga... Iskreno ne mi izgledaat deka se neshto prethodno dogovoreni,no se gleda deka dobro se zabavuvaat i toa bas mi se dopagja | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 21 srp 2014, 22:02 | |
| Još... [You must be registered and logged in to see this image.]A ove podočnjake nije mogla pokriti ni tona šminke. [You must be registered and logged in to see this link.] Edit: Stigao je i očekivani komentar. Dok , [You must be registered and logged in to see this image.] očigledno nastavlja odmor bez nje, kaže:
"Sonra düşündüm.. Gülmekten başka ne yapabilirdim? Bende güldüm." - My Love
GT: "Then I thought .. What could I do but laugh? I laughed. "- My Love _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 22 srp 2014, 12:55 | |
| Interesting - for which magazine shoot these photos ? [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 22 srp 2014, 13:33 | |
| Dakle, nije me bilo par dana, pogledah forum i nadjoh 10 stranica noviteta. Ja taman pomislila da ga nećemo dugo vidjeti poslije fijaska sa kad ono iznenađenje. Drago mi je, kao i svima vama, da je konačno promijenio rutu i da ga vidimo opuštenog i nasmijanog. Netko je tu rekao da je dosadan i potpuno se slažem s tim mišljenjem jer kao neki penzos koji svake godine ide u istu banju na odmor ali penzos bi možda i otišao na Havaje ali nema novaca. Ovaj ima novaca kao dreka, može da ode na Mjesec ako hoće ali očito da neće. Više voli takav život: - preko tjedna snima od ujutro do naveče, slobodnim danima ode sa uvijek istim prijateljima na uvijek ista mjesta, rijetko kada otputuje negdje da vidi malo svijeta, kad ga uhvati fjaka oleši se kao životinja od alkohola i onda ga uvijek uhvate u tome - ljeti uvijek ide na ista mjesta sa uvijek istim ljudima da ne kažem komadima - oblači se kao neki djeda a mogao bi da obuče šta hoće jer zna nositi garderobu a i ima novaca za shopping Što bi ljudi rekli - boring, boring, boring! Moja mama od 88 godina ima više života i više interesa kojim se bavi. Razočarana sam do neba i mislim da smo ga svojevremeno stavili na mjesto koje ne zaslužuje. Što se tiče ove Berak, ne znam šta se tu dešava ali nešto sumnjam. Gužvali su plahte već dva puta, u Ezelu krajnje neuvjerljivo, u Ejder Kapani je to već bila bolja jeba..na pa ako onda nisu pali jedno na drugo sumnjam da će to uraditi sada. Mada se oni svi muvaju među sobom, kao da ne mogu kresnuti neku konobaricu ili službenicu u banci već samo izmjenjuju partnere. Čekam razvoj događaja. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 22 srp 2014, 14:36 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Dakle, nije me bilo par dana, pogledah forum i nadjoh 10 stranica noviteta.
Ja taman pomislila da ga nećemo dugo vidjeti poslije fijaska sa kad ono iznenađenje. Drago mi je, kao i svima vama, da je konačno promijenio rutu i da ga vidimo opuštenog i nasmijanog. Netko je tu rekao da je dosadan i potpuno se slažem s tim mišljenjem jer kao neki penzos koji svake godine ide u istu banju na odmor ali penzos bi možda i otišao na Havaje ali nema novaca. Ovaj ima novaca kao dreka, može da ode na Mjesec ako hoće ali očito da neće. Više voli takav život: - preko tjedna snima od ujutro do naveče, slobodnim danima ode sa uvijek istim prijateljima na uvijek ista mjesta, rijetko kada otputuje negdje da vidi malo svijeta, kad ga uhvati fjaka oleši se kao životinja od alkohola i onda ga uvijek uhvate u tome - ljeti uvijek ide na ista mjesta sa uvijek istim ljudima da ne kažem komadima - oblači se kao neki djeda a mogao bi da obuče šta hoće jer zna nositi garderobu a i ima novaca za shopping Što bi ljudi rekli - boring, boring, boring! Moja mama od 88 godina ima više života i više interesa kojim se bavi. Razočarana sam do neba i mislim da smo ga svojevremeno stavili na mjesto koje ne zaslužuje. Što se tiče ove Berak, ne znam šta se tu dešava ali nešto sumnjam. Gužvali su plahte već dva puta, u Ezelu krajnje neuvjerljivo, u Ejder Kapani je to već bila bolja jeba..na pa ako onda nisu pali jedno na drugo sumnjam da će to uraditi sada. Mada se oni svi muvaju među sobom, kao da ne mogu kresnuti neku konobaricu ili službenicu u banci već samo izmjenjuju partnere. Čekam razvoj događaja. Cure u banci!!!! Uffff yaaa.....!!! ...a može i Offf.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 22 srp 2014, 15:09 | |
| "Love bomb of the year! It is called the opposite corner! ".... [You must be registered and logged in to see this link.]..joooj...vježbe istezanja... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 22 srp 2014, 15:16 | |
| Pitaju se pitaju i Turci... [You must be registered and logged in to see this image.]...ili se više ni ne pitaju... ...otkud im da su u vezi kad i sami pišu da zajedno borave ali....veza...? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 10 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 10 KI | |
|