Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 00:45
adan je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Mora baš u kupaćim Adančice ili može i ovako? [You must be registered and logged in to see this link.]
Može, može i tako , ali isključivo Bebe!!!
Pa da...Bebe...za njega sam i pitala..., a netko će ga sigurno nominirati... Ne bih rekla da će se on politi ledenom vodom...prije će uplatiti lovu bez polijevanja... Baš me zanima...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 13:10
I ja mislim da se Bebe neće politi vodom, to je neprijatno i može biti opasno.
On će dati donaciju u lovi. A on enka dalje nominira svoju
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 13:18
Crci ce od malo vodice Sta mu fali, onakav Aslan..
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 16:09
Bojim se da ne crci. Za njega bi trebalo više kofi vode. Ipak neka se on ne poliva, što je sigurno, sigurno.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 16:13
A mucice, kako se brinete za njegovo zdravlje. Jel to zbog godinica?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 19:41
Jesmo li ovo imali?
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 23:55
Amra je napisao/la:
Jesmo li ovo imali? [youtube]yFTrqxW4SPA[/you
Mislim da nismo imale snimku.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 25 kol 2014, 19:37
Nadam se da je ova šuljica za potrebe snimanja, a ne iz RL. Ako je iz RL, ode i ovo malo pozitive što sam je zadržala za njega...
Edit: zaboravila sam smajlića....evo....
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 25 kol 2014, 19:41
Jooooooo,majko moja milaaaaaa.........
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 25 kol 2014, 19:49
ASTERVANDER je napisao/la:
Jooooooo,majko moja milaaaaaa.........
Jesi zaboravila smajlića? Posudim ti....[You must be registered and logged in to see this image.]...odaberi...[You must be registered and logged in to see this image.]
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 25 kol 2014, 20:09
Ovoga donjega,već mi je pomodrila glava
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 25 kol 2014, 20:12
ASTERVANDER je napisao/la:
Ovoga donjega,već mi je pomocrila glava
Ma dobro, nemoj više lupati. Šteta glave. Nadajmo se najboljemu tj da je to ipak iz serije...valjda.