Edit: U isto smo vrijeme postale Bes ni i ja pa da ne brišem post, samo ostavljam link.
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
Zadnja promjena: Re Alone; sri 30 srp 2014, 19:24; ukupno mijenjano 1 put.
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 19:15
A mene posebno nervira sto su neki pre pricali svasta o njoj, a sad joj se dodvoravaju tamo na Instagramu, kao odjednom je vole, raduju se sto je sa njim..a sve zbog toga da bi bili blize njemu. Kako god, nek' radi sta hoce, nek' "uziva" s kim hoce.. Ti si kod mene Kendzo zavrsio..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 19:29
Kenan :) je napisao/la:
A mene posebno nervira sto su neki pre pricali svasta o njoj, a sad joj se dodvoravaju tamo na Instagramu, kao odjednom je vole, raduju se sto je sa njim..a sve zbog toga da bi bili blize njemu. Kako god, nek' radi sta hoce, nek' "uziva" s kim hoce.. Ti si kod mene Kendzo zavrsio..
Pozdravljam vas, vidimo se za par nedelja..
Dobro zapažanje. Nerviraju.
Ugodan odmor. Vrati nam se.
Zna li se gdje je fotkano? Mislim da su u jednom detoksi spa hotelu, kad budem sigurna, postam.
A gdje je nedovršena zaostala, pa se nije uspjela fotkati?? Kaže na TW da ima migrenu, pa se bojimda nije od muke što je propustila priliku za promociju...
Bože, diže na noge sud, tužba bla, bla..., a vidi ga. On je stvarno i stid izgubio.
Ne mogu poverovati da nije za Bajram otišao kod roditelja. Baš je zabrinjavajuće, kao da nije ''svoj''.
Čestitamu mu na izboru, baš onakav kako zbori.
E što čovek sam sebe izblamira i pogazi, na samom je dnu, niže ne može.
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 22:58
Kako bi go opisale KI - lesni zeni , seks , droga :kikiriki: i alkohol
ne znaete kolku mi e zal sto go pisuvam ova za nego, no navistina deckoto NE go prepoznavam, zalno za nego .....
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 23:30
kikule81 je napisao/la:
Kako bi go opisale KI - lesni zeni , seks , droga :kikiriki: i alkohol
ne znaete kolku mi e zal sto go pisuvam ova za nego, no navistina deckoto NE go prepoznavam, zalno za nego .....
Upravo tako...
Prvo...bila sam očarana njime...oni "stari" članovi to dobro znaju...nije li tako?
Krenulo je češće s ...rekoh, dobro....pritisak posla i svega što s njim ide...i dalje mi je bio čok tatli...
Dogodila se :kikiriki: ...rekoh, dobro to ide uz pritisak posla i alkohol...i dalje mi je bio tatli...
Dogodile su se i ona prva za koju nemamo smajlić (zašto?)...rekoh, dobro to ide uz pritisak posla, alkohol i drogu...da nema vas teško da bih bila ovdje (neke će mi ovo možda zamjeriti, a nadam se da ipak neće)...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 23:41
Ah,Kike,ah!Pomnogu si stroga so nego!Toa e naš Bebe!Sakamo ga!Oyle dime!?
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 30 srp 2014, 23:44
ASTERVANDER je napisao/la:
Ah,Kike,ah!Pomnogu si stroga so nego!Toa e naš Bebe!Sakamo ga!Oyle dime!?
Jas kje go sakam pak koga kje bide onoj nasiot Bebe, sega vo ovoj slucaj mozam samo da kritikuvam.... I Amra e vo pravo vie ste mi po dragi i povekje ve sakam od nego
kikule81 Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 00:06
a i ne bi rekla deka e predolgo so nea, osven ako go smetate predolgo gledanjeto nedela i ponedelnik togas OK, a imase tolku nastani na koi se pojavi sam, a imase sansa da ja promovira. Zatoa veruvam deka nema da gi vidime fateni za raka kako shetaat zosto se srami od svojot izbor, a i jas bi se sramela na negovo mesto, jas se sramam i sega koga pisuvam (ubija me tudza sramota ) covek koj e vo ocaj ne znae shto da pravi. Vo situacijata vo koja se naogja bilo koj drug kje gledase da napravi se da si go vrati ugledot, a on prvo KK, pa Berak, pa KK neznaeme shto e sledno, epa imidzot ne se brani taka... A i veruvam deka imal plan da odi za Bajram vo Ankara, planot se smenil najverojatno posle fotografiite na brodot, pak bi rekla i mene bi mi bilo sram da se pojavam pred moite posle takvi fotografii i toa na 40 godini ....
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 01:21
Znate što?
Evo nama jednog Ezela!!
Fotka stara. Ponavljam. Lokacija nepoznata. Sam.
Ali je osmješak ... [You must be registered and logged in to see this image.]
A pogledić.. kurbinjski ..
I opet je Sunce na prozorčiću... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 01:23
Zato joj se i pojavila "migrena"!idemo vani dragi?Ne, idem sam!ti slikaji noge u zraku!
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 09:56
Kada čovjek u životu izgubi nešto materijalno boli ga ali zaboravi. Ali kada se izgube životna uvjerenja onda je to jako teško. Ja sam Kenana prvi put vidjela u Ezelu i kao sve, kupio me je na prvu. Lijep muškarac, karizmatičan, muževan, šarmantan, školovan, pametan, ima dobar kućni odgoj, dobar glumac, i što je najvažnije, imao je ono nešto na šta smo sve mi pale. I tako ga počnem pratiti - njegov rad, njegov privatni život, svaka nova sličica me je obradovala... bez iluzija da će biti moj ali u uvjerenju da će kao takav izuzetan muškarac naći onu pravu koja mu priliči. I onda kada, kao sada, shvatiš da nije ništa posebno i da je isti kao 90% muškaraca - to ti dođe kao da te je netko opalio veslom po glavi. Šok! Zašto ona? Od toliko lijepih i pametnih žena u Istanbulu ako ne i dalje. Zašto jedna balava lopata, mala fuksa koji nije kresnuo samo onaj koji je žurio na autobus, neodgojena, vulgarna i pri tome ni malo lijepa. Zašto ona? I onda shvatiš da je njemu u životu važno da pored sebe ima neku malu opajdaru za je..nje, da kao i svaki frajer pada na one puš... usne i da je očito jako dobra u krevetu. A ne shvaća da će ga ta mala opajdara zavrnuti kao vola. Jer on u stvari i jeste jedan muški vol koji zaslužuje da mu se desi sve ono što će mu se desiti. Nećeš pravu ženu? Hoćeš lopatu kako bi u tim kriznim godinama dokazao da si frajer i veliki je..č? OK dobio si je. Malo sam se povratila od šoka i odlučila da od sada vrlo površno pratim njegov život i želim mu da naje.e jer ništa bolje nije ni zaslužio. Tražio si - dobio si.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 10:16
...Istanbul...iako ti je post više u žanru horora ili psihološke drame, mene su spopali osjećaji kao kad gledam dobru komediju. Astrice, daj na ovo neki stih...
Adančika je u pravu...ima se nad kim sliniti...Ezel je nepoderiv!
Zašto imam osjećaj da ste žalosne, razočarane, uvrijeđene? Ma cure, nit je on Ruđer Bošković, nit je ovo Institut Ruđera Boškovića... Zabava, zabava...uvijek se možemo šaliti na njegov, a bome i na svoj račun...(naravno, kad nam prisjedne ozbiljna rasprava kao što meni već davno jest, barem što se tiče ove teme, a čemu je on kriv...ne ja molim...)
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 11:20
Found on open spaces internet - there are no words perfectly made by video sequence, "Dark Eyes" ........ interesting to look at this duo in the future
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 12:15
Nisam sklona hororu ili drami ali mi je podigao živac i morala sam se malo isprazniti. I jesam poprilično razočarana i žalosna ali sad sam ga odžalovala i idemo dalje. I ti si Amra potpuno u pravu. Previše smo ga ozbiljno shvatili i kad bi on znao koliko mu pravimo psihološki profil umro bi od smjeha. Od sada samo zajebancija, uglavnom na njegov račun. Kako radi i jeste za podjebavanje.
_________________ Vjerujem u sretne završetke.
ASTERVANDER Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 14:52
Upravo završila posao,legla ,digla noge u stilu Kučučke,sise se slile na grlo,zamalo se udavi od smijeha!Kako sve mi prolazimo iste fazedo izliječenja -razočarenje,negiranje,bijes,rezignacija,prihvaćanje,zaborav!Kako koja i kako brzo!ali Ezel nas nikad izneavjerit neće! Eno ga šeta po svijetu jednako lijep,obrazovan,nježan,odlučan,karizmatičan!ALOOOOO?!
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 15:05
Ja definitivno spadam u grupu koja je pala na Ezela...ovaj Kenan sadasnji mi nema nista skoro od onog Ezela,(uh da vam je znati koliko sam se puta posvadjala sa muzem zbog Ezela... )
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 15:23
Upravo završila posao,legla ,digla noge u stilu Kučučke,sise se slile na grlo,zamalo se udavi od smijeha!Kako sve mi prolazimo iste fazedo izliječenja -razočarenje,negiranje,bijes,rezignacija,prihvaćanje,zaborav!Kako koja i kako brzo!ali Ezel nas nikad izneavjerit neće! Eno ga šeta po svijetu jednako lijep,obrazovan,nježan,odlučan,karizmatičan!ALOOOOO?!
Ja sam trenutno stala kod negiranja..ostaje mi još 3 faze do zaborava.. I dalje negiram da je sa i tačno se svaki put iznenadim kad ih ugledam zajedno.. Kad se pojavila prva fotka sa jahte, sve sam zagledala da nije fotomontaža..strašno..[You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 17:27
Ma kakav stih. Ne trebaju ti stihovi...
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 17:27
samani je napisao/la:
Ja definitivno spadam u grupu koja je pala na Ezela...ovaj Kenan sadasnji mi nema nista skoro od onog Ezela,(uh da vam je znati koliko sam se puta posvadjala sa muzem zbog Ezela... )
Ja s mojim nisam....šutio je ko zaliven....
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 17:29
Leona je napisao/la:
Ja sam trenutno stala kod negiranja..ostaje mi još 3 faze do zaborava.. I dalje negiram da je sa i tačno se svaki put iznenadim kad ih ugledam zajedno.. Kad se pojavila prva fotka sa jahte, sve sam zagledala da nije fotomontaža..strašno..[You must be registered and logged in to see this image.]
Eto...to je taj duh o kojem pričam...sve će biti da će nam Bebe (ili Ezel) pomoći da spoznamo same sebe...
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 31 srp 2014, 17:40
Leona je napisao/la:
, nasmijala si me svojom iskrenošću.
Naš Forum je prvi i ekskluzivno objavio vijest da su oni zajedno, i to još u trećem mjesecu. Tko je želio vjerovati , vjerovao je, tko nije, sada traži - fotomontažu.
Ja nisam tako jako šokirana, jer sam znala da su zajedno. Ove fotke sam najavljivala i očekivala još nekako s proljeća.
Priznajem, nadala sam se, očekivala njenu depresiju i tužne postove, ali odavno znam gdje su granice očekivanja .
Zato, bravo Leonice, idemo veselo naprijed, malo šala na naš račun, malo na njegov, ne mudrujmo prekoviše, ne sudimo mu prestrogo, on je naš predmet iskoristimo ga, njegovu gu...leđa za malo razonode, tražimo mu prve sijede, brundajmo protiv brhkova, odradimo i , jer ja se nadam da će i ona kao jadnanebila, možda sretno dočekamo i bolji izbor.
Budimo fanovi. Ovo je njegova tema.
Popljuvajmo mu sve po redu, ali nemojte zaboraviti da on ima rupicekojejanisamvidjelakodnijednogprimjerkadosada, zamjerimo mu :kikiriki: , ali on nas još uvijek dovuče na ovo mjesto gdje se lijepo družimo, pa ga i dalje lolimo, i opet ćemo ispijati ranojutarnju kavicu, dok se on tušira tu negdje na tri metra od nas.
Meni je u životu dosta "-razočarenje,negiranje,bijes,rezignacija,prihvaćanje,zaborav!"
Ne želim ga zaboraviti!! Ne želim ga sebi uskratiti!!
Kad može , mogu i ja
U to ime, zloupotrijebiti ću svoju moć, kao admin kao i naše pravilo br.2 o ponavljanju pa ću quotati samu sebe, jer je ovaj post upravo u tu svrhu i napisan.
adan je napisao/la:
Znate što?
Evo nama jednog Ezela!!
Fotka stara. Ponavljam. Lokacija nepoznata. Sam.
Ali je osmješak ... [You must be registered and logged in to see this image.]
A pogledić.. kurbinjski ..
I opet je Sunce na prozorčiću... [You must be registered and logged in to see this image.]