| Novosti 10 KI | |
|
+17S.N.O.B1 Laguna Kenan :) The Queen desigualm kikule81 samani Tessa Istanbul honeybunny Leona Re Alone melodija adan ASTERVANDER Amra bes ni 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 01 kol 2014, 23:03 | |
| Kako smo mu opet na tragu!!! Naš i ničiji više!!! Kako smo rekle, ostavio ju je u Bodrumu i otišao u Balu!!! Isto tako, moguće je da je ipak za sam Bajram bio u Bali. Uhvaćeni su drugi dan Bajrama u Selimiye? Avinom se stigne... Dok nosi naruknicu, aktualna je. Mislim da je njen poklon za rođendan. Nemojte sumnjati. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 02 kol 2014, 07:17 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI ned 03 kol 2014, 19:17 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI ned 03 kol 2014, 22:15 | |
| - bes ni je napisao/la:
- without Kenan KK totally different ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ona ima privatni profil, i moraš uploadati ili fotkati sliku da bi je mi vidjeli. Evo, malo je kazati da je diferent. Koja je to mustra. [You must be registered and logged in to see this link.]I u svoj raskoši PVC-a [You must be registered and logged in to see this link.]Vratila se u Istanbul. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI ned 03 kol 2014, 22:48 | |
| - adan je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
- without Kenan KK totally different ...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ona ima privatni profil, i moraš uploadati ili fotkati sliku da bi je mi vidjeli.
Evo, malo je kazati da je diferent. Koja je to mustra.
[You must be registered and logged in to see this link.]
I u svoj raskoši PVC-a
Vratila se u Istanbul. Majko mila, kolika su joj to usta ? Ja se trudim da shvatim, al' mi ne ide.. Valjda treba razmišljati kao muško da bi dobio odgovor na pitanje ''zašto baš ona? '' _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI ned 03 kol 2014, 22:52 | |
| A kako je dosadna s istom pozom...očigledno, njemu nije... Možda ga cura intelektualno privlači... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI ned 03 kol 2014, 23:51 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
dianakara1970 Ezelovac
Broj postova : 72 Join date : 29.03.2013 Age : 52
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 01:45 | |
| HELLO <3 CAN YOU HELP ME PLEASE? DO YOU REMEMBER FROM WHERE IS THIS PHOTO? [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 10:06 | |
| - dianakara1970 je napisao/la:
- HELLO <3
CAN YOU HELP ME PLEASE? DO YOU REMEMBER FROM WHERE IS THIS PHOTO?
I'm not sure but I think it's from 2010 ... Ay Yapim ...some wedding, seems to me... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 10:16 | |
| - dianakara1970 je napisao/la:
- HELLO <3
CAN YOU HELP ME PLEASE? DO YOU REMEMBER FROM WHERE IS THIS PHOTO? [You must be registered and logged in to see this link.]
Ima još jedna iz te serije, na stepenicama sa K. Tunzelom! Svečana prilika je imala veze sa T. Kurtizim, čini mi se!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 04 kol 2014, 10:21; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 10:19 | |
| - adan je napisao/la:
- dianakara1970 je napisao/la:
- HELLO <3
CAN YOU HELP ME PLEASE? DO YOU REMEMBER FROM WHERE IS THIS PHOTO? [You must be registered and logged in to see this link.]
Ima još jedna iz te serije, na stepenicama sa K. Tunzelom! Svečana prilika je imala veze sa T. Kurtizim, rođendan ili tako nešto! [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 10:47 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 11:59 | |
| Dok neko ne nađe bez potpisa.. Kažu Bala, Ankara..pretpostavljam ovih dana. Čelo mu je sve veće..da ne kažem višlje.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
dianakara1970 Ezelovac
Broj postova : 72 Join date : 29.03.2013 Age : 52
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 13:36 | |
| THANK YOU VERY MUCH <3 <3 <3 | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 15:59 | |
| - Leona je napisao/la:
- Dok neko ne nađe bez potpisa..
Kažu Bala, Ankara..pretpostavljam ovih dana. Čelo mu je sve veće..da ne kažem višlje..
[You must be registered and logged in to see this link.] Nemoj tako , Leonice. Pa ima se Porshe sa pomičnim krovom, zurica sva Je li ovo Bala Noter, bi reć- javni bilježnik? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 16:23 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 22:07 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 22:31 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pon 04 kol 2014, 22:59 | |
| - Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
Kažu Bala, Ankara..pretpostavljam ovih dana. Čelo mu je sve veće..da ne kažem višlje..
[You must be registered and logged in to see this link.] Nemoj tako , Leonice. Pa ima se Porshe sa pomičnim krovom, zurica sva
Je li ovo Bala Noter, bi reć- javni bilježnik? Morti joj je prepisao imovinu? Dio imovine? Mačka? Je l' se vi sprdate, ili on stvarno ima mačku/mačora ? Ljubičice, mačke..baš, onako macho fazon..
Sad bez šale, šta će kod tog javnog beležnika? Bolje da ne kažem šta mi je prošlo kroz glavu.. Lahko da ima nekakvog mačka, sumnjali smo i prije, a nakon torte smo skoro sigurne. .. a najveći macho fazon mu je ovo .. [You must be registered and logged in to see this link.]Nije to lahko safatati, nimalo [You must be registered and logged in to see this link.] treba biti pravi macho da to uspiješ!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 05 kol 2014, 09:49 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Nemoj tako , Leonice. Pa ima se Porshe sa pomičnim krovom, zurica sva
Je li ovo Bala Noter, bi reć- javni bilježnik? Jeste,ovo je u Bala Notarligi,sa Yašar Lazoglu abi-kako oni kažu. U petak ili subotu,ne sjećam se,vidjela sam kod jednog njihovog na stranici,valjda notara,haha! Nisam objavila jer sam mislila da ta čast pripada vama iskusnijim sveznadarkama i Šerlokicama! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI uto 05 kol 2014, 12:22 | |
| - Amra je napisao/la:
E pa samo još da JB i vjenčavaju...full usluga... U strahu su velike oči, pa onda ni ne razmišljam mnogo šta lupam.. - adan je napisao/la:
Lahko da ima nekakvog mačka, sumnjali smo i prije, a nakon torte smo skoro sigurne.
.. a najveći macho fazon mu je ovo ..
Nije to lahko safatati, nimalo
treba biti pravi macho da to uspiješ!!
[You must be registered and logged in to see this link.] Macho-nemacho..ja mislim da se on ni ne trudi mnogo..uzme ono što mu se servira i to je to, pa dok traje.. A baš je delovao kao pravi mužjak, lovac..da ne kažem predator.. [You must be registered and logged in to see this image.]Na kraju ispade da je on taj koga lako ulove.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 06 kol 2014, 00:05 | |
| Kako je dosadno kada nam bebe ne radi skandale. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 06 kol 2014, 10:20 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 06 kol 2014, 10:55 | |
| On je meni u Sarajevu bio jako , jako yakisikli!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 06 kol 2014, 14:15 | |
| In November 2010 - The eternal question about the wedding [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 10 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 10 KI | |
|