| Novosti 10 KI | |
|
+17S.N.O.B1 Laguna Kenan :) The Queen desigualm kikule81 samani Tessa Istanbul honeybunny Leona Re Alone melodija adan ASTERVANDER Amra bes ni 21 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 20 kol 2014, 19:38 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 20 kol 2014, 21:25 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Kako lijepe bragešice, cok ...cok... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 20 kol 2014, 21:26 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sri 20 kol 2014, 23:39 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| |
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 10 KI čet 21 kol 2014, 22:15 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 01:54 | |
| - Kenan :) je napisao/la:
- Nego, da li ste cule za onaj ledeni izazov? Ko li ce i da li se izazvati Kendzu..?
Je l' zamisljate? Ja jadna mala i nezaštićena, ne znam o čemu se radi? Ili je kasno ili sam zamantana? I da nisam nešto propustila _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 02:10 | |
| Jel Kenan izazvan?Aktuelno i kod njih jel?? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 11:08 | |
| Molim žurno objašnjenje!! Kakav ledeni? Meni se čini da ni moglo biti hot, hot, hot.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 11:29 | |
| Da li se već održalo drugo ročište? Poprilčno dugački članak. Čini mi se da Kenan negira sve optužbe, ali da kaže da je jednom probao. Tko bolje razumije, neka nam prepriča. Nadam se da nije neki stari članak. Objavljen je danas. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 11:35 | |
| Evo još jednog [You must be registered and logged in to see this link.]Jučer se pisalo da nije došao na ročište i da se pravdao ullještenjem živca!! Ekipa, što se čeka!!! Masage mu treba!! Zdravstvenim problemima pravdali se i neki drugi npr. Yildrim itd. Istovremeno, yildrim nasmijan na večerici, Bebe uklješten snima .. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 11:38 | |
| - adan je napisao/la:
- Evo još jednog
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jučer se pisalo da nije došao na ročište i da se pravdao ullještenjem živca!!
Ekipa, što se čeka!!! Masage mu treba!!
Zdravstvenim problemima pravdali se i neki drugi npr. Yildrim itd. Istovremeno, yildrim nasmijan na večerici, Bebe uklješten snima .. Mrzim kada se ljudi vade na takve gluparije i ne dolaze na ročište. Kao da su hrvatski političari. Evo još jedan članak. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 11:45 | |
| Bahato, Tessičićice, slažem se! Mislim da ovdje imamo prijepis presretenih telefonskih razgovora? Na mobu sam, pa ne mogu prevesti. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 22 kol 2014, 12:56; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 12:33 | |
| Pa što ne kažete!! Ja bi ga izazvala i to da mora učiniti u kupaćim gaćicama !! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 12:49 | |
| - adan je napisao/la:
- Bahato, Tessičićice, slažem se!
Mislim da ovdje imamo prijepis presretenih telefonskih razgovora? Na mobu sam, pa ne mogu prevesti.
[You must be registered and logged in to see this link.] Imamo neke izjave. Možda se ipak pojavio na sudu? Treba nam stručni prijevod za ovo. :didi8: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 13:10 | |
| Se pojavil na sudenjeto deneska, gi negiral obvinuvanjata, kazal deka probal no deka ne e zavisnik, a od covekot nabavuval ORGANSKA HRANA :kikiriki: mleko, smokvi, kikiriki...... | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 13:21 | |
| Jedna je prevela..grupa Karadayi
he tried drugs once, in Simi island....(by the way, thanks for the good publicity for our islands Kenan...as if drugs are found only in Greece)....he saw the plants on the balcony of Eray Ozbal but he didn't know they were for drugs....he doesn't know if the others are doing drugs...and the conversations he had with the alleged drug dealers concerned only biological products (fruits and milk).... in a few words, he doesn't know anything..... | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 14:45 | |
| Papatya :kikiriki: bey !!! Dobro je da se pojavio, dobro. Od bježanja nema lošijeg načina! Znači da ni u istrazi nije priznao više od toga. Mislim da ga presretnuti razgovori neće , iz nekog razloga, prebolno teretiti! I on to zna! Bebe je bolestan čovjek i mora se zdravo hraniti! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 16:18 | |
| - adan je napisao/la:
-
Papatya :kikiriki: bey !!!
Dobro je da se pojavio, dobro. Od bježanja nema lošijeg načina!
Znači da ni u istrazi nije priznao više od toga. Mislim da ga presretnuti razgovori neće , iz nekog razloga, prebolno teretiti! I on to zna!
Bebe je bolestan čovjek i mora se zdravo hraniti! I pušit organski uzgojenu :kikiriki: . Šalim se malo. Slažem se. Neće njega teretiti za ništa. Mislim da mu nisu našli ni tragove supstanci u urinu, tako da sumnjam da imaju nekih konkretnih dokaza. osobno vjerujem da je probao i više nego jednom, ali ne vjerujem da ima neki veći problem s :kikiriki: . _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 19:31 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
-
Znači da ni u istrazi nije priznao više od toga. Mislim da ga presretnuti razgovori neće , iz nekog razloga, prebolno teretiti! I on to zna!
Bebe je bolestan čovjek i mora se zdravo hraniti! I pušit organski uzgojenu :kikiriki: . Šalim se malo. Slažem se. Neće njega teretiti za ništa. Mislim da mu nisu našli ni tragove supstanci u urinu, tako da sumnjam da imaju nekih konkretnih dokaza. osobno vjerujem da je probao i više nego jednom, ali ne vjerujem da ima neki veći problem s :kikiriki: . Ma njegov problem s :kikiriki: nije ništa u usporedbi s njegovim problemom sa ... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 19:40 | |
| Mora baš u kupaćim Adančice ili može i ovako? [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 20:47 | |
| I da....Halit se odjednom, ničim izazvan stvorio u Sarajevu na filmskom festivalu. Prošetao s fanovima po Baščaršiji... Što nije Bebe tako? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 10 KI pet 22 kol 2014, 23:28 | |
| [quote="Amra"][quote="Tessa"] - adan je napisao/la:
-
Ma njegov problem s :kikiriki: nije ništa u usporedbi s njegovim problemom sa ... Slažem se. Izbori su mu... _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 00:05 | |
| - Amra je napisao/la:
- Mora baš u kupaćim Adančice ili može i ovako?
[You must be registered and logged in to see this link.] Može, može i tako , ali isključivo Bebe!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 10 KI sub 23 kol 2014, 00:10 | |
| - Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
-
Bebe je bolestan čovjek i mora se zdravo hraniti! I pušit organski uzgojenu :kikiriki: . Šalim se malo. Slažem se. Neće njega teretiti za ništa. Mislim da mu nisu našli ni tragove supstanci u urinu, tako da sumnjam da imaju nekih konkretnih dokaza. osobno vjerujem da je probao i više nego jednom, ali ne vjerujem da ima neki veći problem s :kikiriki: . Ma njegov problem s :kikiriki: nije ništa u usporedbi s njegovim problemom sa ... Točno. Ono što sam kazala prvi put, kod hapšenja: nemaju ništa. Nije mu ugodna sva ta situacija, vjerujem da mu je to dovoljna kazna. Ali ta doza nonšalancije prema Sudu ukazuje da nema puno straha. Meni , osobno je jako drago da nije zaglibio u :kikiriki: . Sigurna sam, probao je, i više nego jednom, a to što nisu našli u krvi ili urinu ili kosici govori da je probao davno ili se zaustavio na vrijeme. Nema tu nikakve drame. Mene isto više muči njegova ovisnost o društvu, muškom i ženskom, puno mlađem od sebe. O izboru da ni ne govorim. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 10 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 10 KI | |
|