Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 11 KI | |
|
+14honeybunny S.N.O.B1 desigualm dianakara1970 Re Alone ASTERVANDER Tessa Leona The Queen Amra Kenan :) kikule81 Istanbul melodija 18 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 04 stu 2014, 18:44 | |
| - Leona je napisao/la:
- Rođendan Berrak T..nema njega tu..
Vi se, devojke, bolje razumete u te lokacije..možda i prepoznate gde je ovo.. :didi8: [You must be registered and logged in to see this link.] Mislim da je Berak sa svojom (mlađahnom) ekipom slavila sinoć, ali na ovim slikama se ne vidi nitko, zer ne? Mislim da su poslije bili u Rumeli Hisari... Kako god, na onom rođendanu nije bio! Tko zna kuda je išao? Mislila sam, možda je samo bio kavalir, poslao cvijeće. Ali, budimo sigurni, da je dobila taj buket i mi bi ga vidjeli! Ne bi ona izdržala!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; uto 04 stu 2014, 21:33; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 04 stu 2014, 20:05 | |
| - Leona je napisao/la:
- Rođendan Berrak T..nema njega tu..
Vi se, devojke, bolje razumete u te lokacije..možda i prepoznate gde je ovo.. :didi8: [You must be registered and logged in to see this link.] Prepoznajemo. Čarobni Arnavutkoy...ANY Cafe, bar [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 07 stu 2014, 11:13 | |
| | |
| | | kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 07 stu 2014, 11:41 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 07 stu 2014, 13:00 | |
| - desigualm je napisao/la:
- Ja ljubav nemam kome da dam,a nemam ni koga ko to zasluzuje.-rece KK i osta ziva.Je li vam je bar malo zao?
Njen poznati stav i stil: dok je objavljivala fotke stana, mačke, jahta itd. bio je adam, papatya čovjek... A kad se ne troši ni vrijeme niti novac na nedovršenu, odmah je nezaslužan, okrutan, nezreo... Gdje je ovo stavila? Na Tw ili instagram? Od ljeta je Instagram privatni, Tw soba za kuku lele. Bilo do rođendana. Sve su se nade polagale u rođendan, čekalo se taj dan da se Jaran pokaže, kupi buket, izvede na večericu, provoza porsheom, a da nam se pohvali sa par sličkica. A ono - Opet javan Instagram. Na Tw je patetika: "Slomljena kao list." "Tišina. Naduža kazna na svijetu." ""Ljubav; umjesto da samo preživjeti, stvarno me naučio živjeti "" Eto, nam žao. :aha4: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pet 07 stu 2014, 23:35 | |
| | |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 10:15 | |
| Mnogo žao.Neka je ona podalje od njega. | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 10:18 | |
| Okrutne. Okrutne ste. Aşk. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 13:02 | |
| - Amra je napisao/la:
- Okrutne. Okrutne ste. Aşk.
Da je bio ask, ja bi je žalila. Nije bio bitan on, nego da je fotoslikišu s njim. Sindrom jadnanebila. Kao i ova patetika nakon prekida. Samo što je ova prijateljice obavijestila, a onoj su bile u šoku, šest (6) mjeseci nakon prekida. Žao je meni nje, iz puno drugih razloga. Npr. Objavi žena mozaik svojih fotki sa novim izgledom osobe koja pušta kosu, i kaže: ljepota je kao požar, ako ga ne diraš ne opečeš se. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 17:19 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Okrutne. Okrutne ste. Aşk.
Da je bio ask, ja bi je žalila. Nije bio bitan on, nego da je fotoslikišu s njim.
Sindrom jadnanebila.
Kao i ova patetika nakon prekida. Samo što je ova prijateljice obavijestila, a onoj su bile u šoku, šest (6) mjeseci nakon prekida.
Žao je meni nje, iz puno drugih razloga.
Npr.
Objavi žena mozaik svojih fotki sa novim izgledom osobe koja pušta kosu, i kaže: ljepota je kao požar, ako ga ne diraš ne opečeš se.
E, Adančice, ti si zrela, pametna ženska (kao i ja ). Ona je nezrela, glupačica ali to ne znači da ga ne voli. Samo to sam htjela reći bez procjene nje kao osobe. Radije bih njega procjenjivala... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 19:16 | |
| I Bebe i Baris s rukom u istom položaju... :didi8: [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 19:44 | |
| | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 21:52 | |
| - Amra je napisao/la:
E, Adančice, ti si zrela, pametna ženska (kao i ja ). Ona je nezrela, glupačica ali to ne znači da ga ne voli. Samo to sam htjela reći bez procjene nje kao osobe. Radije bih njega procjenjivala... , znala si dok si pisala da ću odgovoriti, ali ovooliki post nisi očekivala... Ona ima 27 godina, i ako je neću analizirati, u tim godinama očekujem da je, ne kao mi, ali svakako zrelija. Ali, godine nisu mjerilo, pa je analiziram. Kako sam rekla i za jadnanebilu, reći ću i za ovaj slučaj. Ne tvrdim da nije ljubav. Nikako. Ali to nije ona ljubav. One su zaljubljene u lik i djelo KI, ne u Bebea. Njima imponiraju slike po novinama s njim, život na jahtama, i sve što ide s njim. On im to ni jednoj nije priuštio javno ( svojom voljom ), nešto su namuzle od novinara, nešto slučajno, ali one znaju da bi nastavak veze donio sve te blagodati a u to su zaljubljene. Ja to ne zovem ljubav. Jednog će dana i one znati razliku. Da ga voli, onako voli, njeno ponašanje , javna slika itd. bili bi u skladu sa tim. Ne bi najavljivala novinarima gdje ih mogu naći, ne bi se hvalisala da ju je baš noćas điđimiđiknuo itd. Probleme u vezi rješavala bi s njim, a ne sa cijelom Turskom, Bliskim istokom i pola Balkana. Nije je čak ni ponizio, niti doveo u pitanje njen ponos, pamet ili bilo što. Sve je učinila sama. Objavila, obznanila, potencirala - pa sad kusa. Ovako, mislim da je za nju bolje da što prije zaboravi. Žalila bi je da je ostala u vezi s njim, koja je za nju takvu kakva jeste svakako neprikladno mjesto. Kod njega nemam što analizirati. Već znan čudan izbor. Ali... ja ću za njega uvijek naći ali. On nije ni kazao da je ona njegov izbor, on nije izabrao odvest je u kino, odvest je na večeru, čak ni pokazati je na jahti ili u Bodrumu. Uopće se javno pokazati s njom. Za ono što je želio, trebao - bolje kazati, ona je bila dovoljno dobra. Ono koliko je bio spreman dati, dao je. Svi imao svoje male tajne, sitne strasti, prljave maštarije - privatno, tajno... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 22:11 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
E, Adančice, ti si zrela, pametna ženska (kao i ja ). Ona je nezrela, glupačica ali to ne znači da ga ne voli. Samo to sam htjela reći bez procjene nje kao osobe. Radije bih njega procjenjivala... , znala si dok si pisala da ću odgovoriti, ali ovooliki post nisi očekivala...
Ona ima 27 godina, i ako je neću analizirati, u tim godinama očekujem da je, ne kao mi, ali svakako zrelija.
Ali, godine nisu mjerilo, pa je analiziram.
Kako sam rekla i za jadnanebilu, reći ću i za ovaj slučaj. Ne tvrdim da nije ljubav. Nikako.
Ali to nije ona ljubav.
One su zaljubljene u lik i djelo KI, ne u Bebea. Njima imponiraju slike po novinama s njim, život na jahtama, i sve što ide s njim.
On im to ni jednoj nije priuštio javno ( svojom voljom ), nešto su namuzle od novinara, nešto slučajno, ali one znaju da bi nastavak veze donio sve te blagodati a u to su zaljubljene.
Ja to ne zovem ljubav. Jednog će dana i one znati razliku.
Da ga voli, onako voli, njeno ponašanje , javna slika itd. bili bi u skladu sa tim. Ne bi najavljivala novinarima gdje ih mogu naći, ne bi se hvalisala da ju je baš noćas điđimiđiknuo itd. Probleme u vezi rješavala bi s njim, a ne sa cijelom Turskom, Bliskim istokom i pola Balkana.
Nije je čak ni ponizio, niti doveo u pitanje njen ponos, pamet ili bilo što.
Sve je učinila sama. Objavila, obznanila, potencirala - pa sad kusa.
Ovako, mislim da je za nju bolje da što prije zaboravi. Žalila bi je da je ostala u vezi s njim, koja je za nju takvu kakva jeste svakako neprikladno mjesto.
Kod njega nemam što analizirati. Već znan čudan izbor. Ali... ja ću za njega uvijek naći ali.
On nije ni kazao da je ona njegov izbor, on nije izabrao odvest je u kino, odvest je na večeru, čak ni pokazati je na jahti ili u Bodrumu. Uopće se javno pokazati s njom. Za ono što je želio, trebao - bolje kazati, ona je bila dovoljno dobra. Ono koliko je bio spreman dati, dao je. Svi imao svoje male tajne, sitne strasti, prljave maštarije - privatno, tajno... Ufff yaaaa... Ma zamisli samo...sretneš ga ( ti si ona)...zaljubiš se (s vremenom još malo jače)...on trzne na tebe...dogovorite nešto...ne možeš se oduprijeti...kreneš u vezu (nekako ti nešto fali ali neyse...)...onda te on zove kad njemu paše, kud njemu paše, a ti se i dalje ne možeš oduprijeti, prekinuti, a trebala bi jer ne pridaje ti pažnju, ne daje ono što (ti misliš da) zaslužuješ...a tako bi se htjela pohvaliti njime...baš je tebe odabrao...mlada...nezrela...slobodnijeg ponašanja....TW, FB (jer tako je to danas u svijetu mladih, a i starijih pa dijelimo što i ne bi trebali)... Ne kažem ništa dokazivo...ma, u stvari...da joj je rekao "imam te samo za krevet" valjda ne bi tako pisala, ne bi možda uopće pisala. Vidiš, to nisi ti....to je ona... Ako cijelo vrijeme glumata kao da su u vezi, čemu bi onda sada tako pisala, valjda bi i sada održavala privid veze. Neyse, a zašto ju pratimo...? Ma tko je ona? A da. Znala sam da ćeš odgovoriti... Pa i nisam baš kratka bila... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 22:31 | |
| - Amra je napisao/la:
Ufff yaaaa... Ma zamisli samo...sretneš ga ( ti si ona)...zaljubiš se (s vremenom još malo jače)...on trzne na tebe...dogovorite nešto...ne možeš se oduprijeti...kreneš u vezu (nekako ti nešto fali ali neyse...)...onda te on zove kad njemu paše, kud njemu paše, a ti se i dalje ne možeš oduprijeti, prekinuti, a trebala bi jer ne pridaje ti pažnju, ne daje ono što (ti misliš da) zaslužuješ...a tako bi se htjela pohvaliti njime...baš je tebe odabrao...mlada...nezrela...slobodnijeg ponašanja....TW, FB (jer tako je to danas u svijetu mladih, a i starijih pa dijelimo što i ne bi trebali)... Ne kažem ništa dokazivo...ma, u stvari...da joj je rekao "imam te samo za krevet" valjda ne bi tako pisala, ne bi možda uopće pisala.
Ti i ja, Amričak, slično razmišljamo.. Jes' da mi je mrska, da ne mogu očima da je vidim..al' nije da je ne razumem..onako ženski.. Aj, da se malo stavimo u njenu situaciju, onako hipotetički ( a kako drugačije )..imaš NJEGA pored sebe, pritom si mlada, željna da ga pokažeš svima..a ne smeš.. Ne kažem ja da je on neki trofej koji treba pokazivati, ali realno..pa ko bi izdržao.. Imam više godina od nje, nek' bude i da sam zrelija..al' priznajem, ja bih na dupe progovorila.. Adančice..ti ne bi? _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 22:43 | |
| - Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ufff yaaaa... Ma zamisli samo...sretneš ga ( ti si ona)...zaljubiš se (s vremenom još malo jače)...on trzne na tebe...dogovorite nešto...ne možeš se oduprijeti...kreneš u vezu (nekako ti nešto fali ali neyse...)...onda te on zove kad njemu paše, kud njemu paše, a ti se i dalje ne možeš oduprijeti, prekinuti, a trebala bi jer ne pridaje ti pažnju, ne daje ono što (ti misliš da) zaslužuješ...a tako bi se htjela pohvaliti njime...baš je tebe odabrao...mlada...nezrela...slobodnijeg ponašanja....TW, FB (jer tako je to danas u svijetu mladih, a i starijih pa dijelimo što i ne bi trebali)... Ne kažem ništa dokazivo...ma, u stvari...da joj je rekao "imam te samo za krevet" valjda ne bi tako pisala, ne bi možda uopće pisala.
Ti i ja, Amričak, slično razmišljamo.. Jes' da mi je mrska, da ne mogu očima da je vidim..al' nije da je ne razumem..onako ženski.. Aj, da se malo stavimo u njenu situaciju, onako hipotetički ( a kako drugačije )..imaš NJEGA pored sebe, pritom si mlada, željna da ga pokažeš svima..a ne smeš.. Ne kažem ja da je on neki trofej koji treba pokazivati, ali realno..pa ko bi izdržao.. Imam više godina od nje, nek' bude i da sam zrelija..al' priznajem, ja bih na dupe progovorila..
Adančice..ti ne bi? Aferin...to htjedoh reći ali ko i uvijek sve zakompliciram.... Čak i ja bih se s njim voljela pohvaliti (mislim da sam mlađa, nemam čuđuke i MM...i psa). :didi8: Ima li tu dosta mjesta za post koji slijedi? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 22:48 | |
| - Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ti i ja, Amričak, slično razmišljamo.. Jes' da mi je mrska, da ne mogu očima da je vidim..al' nije da je ne razumem..onako ženski.. Aj, da se malo stavimo u njenu situaciju, onako hipotetički ( a kako drugačije )..imaš NJEGA pored sebe, pritom si mlada, željna da ga pokažeš svima..a ne smeš.. Ne kažem ja da je on neki trofej koji treba pokazivati, ali realno..pa ko bi izdržao.. Imam više godina od nje, nek' bude i da sam zrelija..al' priznajem, ja bih na dupe progovorila..
Adančice..ti ne bi? Ne. Rezolutno. Ja bi u njemu uživala: 1. Bez želje da ga dijelim na ikakav način. Sebično. Ja sam Ofca. 2. Bez potrebe da se hvališem. On bi meni bio dovoljan. Ne bi mi bio bolji, ako bi vi znale. 3. Shvaćate, ja bi ga namjerno sakrila, zatajila, izbjegla bi vas.. Vi bi i tako znale da je on jedini razlog , zbog kojeg bi vas zaboravila i napustila. I tako bi ste znale da sam s njim. PSssst!! Zar joj je morao kazati da je treba samo za krevet? Drugdje je nije baš ni poveo, sve je rečeno. Uffff yaaa... stalo je ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 08 stu 2014, 22:59; ukupno mijenjano 2 put/a. | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 22:58 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Adančice..ti ne bi? Ne. Rezolutno.
Ja bi u njemu uživala: 1. Bez želje da ga dijelim na ikakav način. Sebično. Ja sam Ofca. 2. Bez potrebe da se hvališem. On bi meni bio dovoljan. Ne bi mi bio bolji, ako bi vi znale. 3. Shvaćate, ja bi ga namjerno sakrila, zatajila, izbjegla bi vas..
Vi bi i tako znale da je on jedini razlog , zbog kojeg bi vas zaboravila i napustila. I tako bi ste znale da sam s njim.
PSssst!! Zar joj je morao kazati da je treba samo za krevet? Drugdje je nije baš ni poveo, sve je rečeno. Ma daj! Ti bi njemu baš sve oprostila. Ja ne bih! Da me zatvori u sobu. I da, možda iz početka bih ga i ja skrivala ali to bi sigurno dosadilo, makar je to on...i tebi canim. I te kako bi se htjela pohvaliti...pogotovo nama. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 23:18 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Adančice..ti ne bi? Ne. Rezolutno.
Ja bi u njemu uživala: 1. Bez želje da ga dijelim na ikakav način. Sebično. Ja sam Ofca. 2. Bez potrebe da se hvališem. On bi meni bio dovoljan. Ne bi mi bio bolji, ako bi vi znale. 3. Shvaćate, ja bi ga namjerno sakrila, zatajila, izbjegla bi vas..
Vi bi i tako znale da je on jedini razlog , zbog kojeg bi vas zaboravila i napustila. I tako bi ste znale da sam s njim.
PSssst!! Zar joj je morao kazati da je treba samo za krevet? Drugdje je nije baš ni poveo, sve je rečeno. Ma daj! Ti bi njemu baš sve oprostila. Ja ne bih! Da me zatvori u sobu. I da, možda iz početka bih ga i ja skrivala ali to bi sigurno dosadilo, makar je to on...i tebi canim. I te kako bi se htjela pohvaliti...pogotovo nama. E, alal mu i taj seks.. :aha4: Koliko on tako može da održava vezu samo zbog seksa, godinu, dve..ja to ne razumem..zar ne poželi nešto dublje, jbt. nije klinac..pa, o čemu priča sa njom? Ona meni i nije za analizu, devojka je narcis i egzibicionista..tu nema zbora.. On mene čudi, pa nek' su i skrivene strasti i prljava mašta u pitanju.. :aha4: _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 23:19 | |
| [quote="adan"][quote="Leona"] - Amra je napisao/la:
3. Shvaćate, ja bi ga namjerno sakrila, zatajila, izbjegla bi vas..
Zar još uvijek ne znaš da Ozna sve dozna?!! Šalu na stranu, i ja ju razumijem s jedne strane. Sigurno da se željela s njim pokazivati, a druge strane, tko joj je kriv što je pristala biti samo jedna njegova "prljava" tajna. A ako je već i pristala, nije se trebala hvalisati na FB i TW. Btw, opet je javna na Instagramu što bi mogao biti znak da su finito. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 08 stu 2014, 23:27 | |
| [quote="Leona"][quote="Amra"][quote="adan"][quote="Leona"] - Amra je napisao/la:
E, alal mu i taj seks.. :aha4: Koliko on tako može da održava vezu samo zbog seksa, godinu, dve..ja to ne razumem..zar ne poželi nešto dublje, jbt. nije klinac..pa, o čemu priča sa njom? Ona meni i nije za analizu, devojka je narcis i egzibicionista..tu nema zbora.. On mene čudi, pa nek' su i skrivene strasti i prljava mašta u pitanju.. :aha4: Slažem se Leonice. Ona nije za analizu, ali, na žalost, on je po pitanju izbora ženskadije. Nije mi jasan po tom pitanju niti malo. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 09 stu 2014, 01:14 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 09 stu 2014, 11:13 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 09 stu 2014, 18:59 | |
| | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 09 stu 2014, 19:51 | |
| Sad tek vidim kako Serenay iz sredine gleda... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 11 KI | |
| |
| | | | Novosti 11 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|