| Novosti 11 KI | |
|
+14honeybunny S.N.O.B1 desigualm dianakara1970 Re Alone ASTERVANDER Tessa Leona The Queen Amra Kenan :) kikule81 Istanbul melodija 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 16:34 | |
| | |
|
| |
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 18:04 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 18:40 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 19:44 | |
| Opa | |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 23:16 | |
| O-la-laa a a Nove sličice, stara garderoba.. Trebalo bi da otvorimo neki žiro račun.. da doniramo.. možda nema da kupi .. E nije mi jasna TOLIKA nonšalantnost.. Ipak je on lik koji je u žiži.. i to već duže vrijeme.. .. ali on ne haje, sve su prilike.. Možda želi da pokaže skromnost, ali ovim to ne radi. Ja bar to ne mislim. To mi ne pada prvo na pamet kad ga vidim ovakvog. Na stranu što je i dalje (iako stari brzo, prebrzo..) - više mi 'bode' oči to što ga već 2327543579834 put gledam u istoj majci i/ili jakni _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sri 03 pro 2014, 23:36 | |
| - Re Alone je napisao/la:
- O-la-laa a a
Nove sličice, stara garderoba..
Trebalo bi da otvorimo neki žiro račun.. da doniramo.. možda nema da kupi ..
E nije mi jasna TOLIKA nonšalantnost.. Ipak je on lik koji je u žiži.. i to već duže vrijeme..
.. ali on ne haje, sve su prilike..
Možda želi da pokaže skromnost, ali ovim to ne radi. Ja bar to ne mislim. To mi ne pada prvo na pamet kad ga vidim ovakvog. Na stranu što je i dalje (iako stari brzo, prebrzo..) - više mi 'bode' oči to što ga već 2327543579834 put gledam u istoj majci i/ili jakni Ček, ček Adančicu...samo što nije...znaš da tu nemarnost po pitanju garderobe baš voli... A stvarno prebrzo stari. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 04 pro 2014, 00:56 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Reeee, znam da misliš na gornje sličkice, ne na zadnju iz Swisa! I ja sam se nadala da je ovu jaknu odbacio.. Obožavam tu njegovu nemarnost za te detalje! Nego .. Kud je pošao, sa jabukom u ruci? Na neki rejuvinejšn? Welnes SPA, neki tretmančić? Crno? Obožavam ga u crnom! Loš kut sličkice, odozdola, ali priznajem: stari se! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 04 pro 2014, 09:35 | |
| Pa naravno, ne moze vecno biti mlad..uostalom, to se i ne primeti toliko u odnosu na neke ljude koje znam..On je jos i odlican koliko radi, spava malo..A i dalje je (meni) | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 04 pro 2014, 20:08 | |
| Što ja znam, meni je super što nije opterećen odjećom, a mora malo i ostariti. Slažem se s Kenanicom, odlično izgleda s obzirom na tempo i koliko ima vremena za odmor. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 11 KI čet 04 pro 2014, 21:06 | |
| Ma koje starenje,viš to teleso!ona prozirna majica,neka je uvijek nosi! Talismančić skrenuo udesno. Hmhm,ko li ga je peruckao i masažirao u tom Svisu,znači ipak ulovi malo vremena za uljepsavanje _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 10:03 | |
| | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 10:12 | |
| Uf,opasna ova gore!!!SIKTIR ,BE BEBEMIZ'DAN!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 18:46 | |
| | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 19:48 | |
| Šta je ovo. Kendža opet puši? Kave li ga brige more? | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 21:10 | |
| - melodija je napisao/la:
- Šta je ovo. Kendža opet puši? Kave li ga brige more?
Kako to misliš opet? :didi8: _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 21:39 | |
| Pa sećam se da je izjavio u vreme onog nesretnog navodnog :kikiriki: da je prestao pušiti, da se rešio tog poroka. | |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 21:41 | |
| - bes ni je napisao/la:
Da nije pjevaljka neka? A on se obukao kao da je rođen 1938. Model. Neko koga je nekad interesovala garderoba.. Ljuta sam _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 21:46 | |
- bes ni je napisao/la:
Da nije pjevaljka neka?
A on se obukao kao da je rođen 1938. Model. Neko koga je nekad interesovala garderoba..
Ljuta sam Canim drago mi je da si ti, a ne ja... Dežurno sam gunđalo sa stalnom potrebom da se opravdavam... Voljela bih ga kao nekada da ljubav nije nestala jer je prestar za mene... Voljela bih ga da nije takav čiča duhom... Nisam djevojka...ni blizu... al bogami nije ni on deda, a dedu iz sebe radi... Okadar. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Re Alone Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 22:15 | |
| - Amra je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Da nije pjevaljka neka?
A on se obukao kao da je rođen 1938. Model. Neko koga je nekad interesovala garderoba..
Ljuta sam Canim drago mi je da si ti, a ne ja... Dežurno sam gunđalo sa stalnom potrebom da se opravdavam... Voljela bih ga kao nekada da ljubav nije nestala jer je prestar za mene... Voljela bih ga da nije takav čiča duhom... Nisam djevojka...ni blizu... al bogami nije ni on deda, a dedu iz sebe radi... Okadar. Nemoj ti za moju generaciju tako Rekoh samo da sam ljuta. Do nedavno smo na svaku sliku [You must be registered and logged in to see this image.], a sad se nešto.. otranjavio. Šta mu je?! [You must be registered and logged in to see this image.]'Ajde serija.. ok, razumijem, ali privatno da ovo radi.. ?? Momčići se obično oblače ozbiljnije, ne bi li izgledali starije. Stariji pak furaju fazon mlađahnih, ne bi li sakrili godine. Gdje on spada? Ja se zbilja obradujem kad imamo neku novost o njemu. I kad se pojave sličice.. i vijest da nije više sa onom koju neću više ni da pomenem... i sve te fine stvari. Intervju ćemo moći samo da sanjamo, očigledno. Ali ljute me ovakva njegova izdanja. Jednostavno to nije ono što želim da vidim [You must be registered and logged in to see this image.] .. Ali strpljiva sam. Čekam ga da bljesne :didi8: Samo da ne bude k'o u onoj : jedan ček'o pa... _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 06 pro 2014, 22:18 | |
- Amra je napisao/la:
- Re Alone je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Da nije pjevaljka neka?
Ljuta sam Canim drago mi je da si ti, a ne ja... Dežurno sam gunđalo sa stalnom potrebom da se opravdavam... Voljela bih ga kao nekada da ljubav nije nestala jer je prestar za mene... Voljela bih ga da nije takav čiča duhom... Nisam djevojka...ni blizu... al bogami nije ni on deda, a dedu iz sebe radi... Okadar. Nemoj ti za moju generaciju tako
Rekoh samo da sam ljuta. Do nedavno smo na svaku sliku [You must be registered and logged in to see this image.], a sad se nešto.. otranjavio. Šta mu je?! [You must be registered and logged in to see this image.] 'Ajde serija.. ok, razumijem, ali privatno da ovo radi.. ?? Momčići se obično oblače ozbiljnije, ne bi li izgledali starije. Stariji pak furaju fazon mlađahnih, ne bi li sakrili godine. Gdje on spada?
Ja se zbilja obradujem kad imamo neku novost o njemu. I kad se pojave sličice.. i vijest da nije više sa onom koju neću više ni da pomenem... i sve te fine stvari. Intervju ćemo moći samo da sanjamo, očigledno. Ali ljute me ovakva njegova izdanja. Jednostavno to nije ono što želim da vidim [You must be registered and logged in to see this image.] .. Ali strpljiva sam. Čekam ga da bljesne :didi8:
Samo da ne bude k'o u onoj : jedan ček'o pa... Ha, svakako ti (mi, nam) želim da bljesne samo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 08 pro 2014, 23:00 | |
| U nedostatku novosti, novost je i da Jablan nije bio na premijeri Yildrimovog filma. Javila Kike. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 08 pro 2014, 23:10 | |
| - adan je napisao/la:
- U nedostatku novosti,
novost je i da Jablan nije bio na premijeri Yildrimovog filma. Javila Kike. našeg Jablana nema nigdje, a Yildirim svako malo neki intervju... Da nam Bebe nije dosadio novinarima? _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 09 pro 2014, 00:14 | |
| Očekivala sam da će biti na premijeri. Sad mi je žao, zbog Kike, mogli smo imati bar fotke. Gde li je on večeras ''zaglavio'', ili se odmara od provoda preko vikenda | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 09 pro 2014, 00:22 | |
| Inter pedes puelorum pulcherima rosa est!Tamo je zaglavio!! Lingua latina-među nogama djevojaka najprekrasnija ruža jest! Opet neku drži zatočenu u dverima skritim! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI uto 09 pro 2014, 06:56 | |
| Vo nedelata snimaa, ova e od sigurni izvori, denes planiram da ja ispolnam zadacata pa vecer veruvam ke imate i fotki.... Pozdrav od istanbul. By the way premierata ne bese nisto posebno, za razlika od onaa na uzun hikaye, nemase nesto mnogu poznati glumci barem jas ne gi poznavav ;), a i protokolot im potfrli , no moram da priznaam onoj maliot Ezel (ismail filiz) voopsto ne e los :). Filmot kako film mi se dopadna, Murat odlicen, Selma ne mi se dopadna i normalno po turski zavrsuva tazno. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 11 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 11 KI | |
|