| Novosti 11 KI | |
|
+14honeybunny S.N.O.B1 desigualm dianakara1970 Re Alone ASTERVANDER Tessa Leona The Queen Amra Kenan :) kikule81 Istanbul melodija 18 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 22:24 | |
| Hlače mu dobro stoje, pripijene tqačno tamo gdje treba. Ali cipelice su malo bljak. Kao da nije skoro kupio deset pari novih Pradinih. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 22:28 | |
| Ne javljam se samo zbog toga da ne bi rekle da se pojavim samo kad kritiziram... Ali...moram Ree dati zbog KIP 1918! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 22:47 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 22:52 | |
| ne e crno teget e :) :) :) | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:03 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ne e crno teget e :) :) :)
Moguće, zavisi od svetla valjda..a i ja sam malo posvađana sa nijansama.. :didi8: Takođe za pantalone nisam sigurna da li su crvene ili bordo.. Kako god, utisak je isti..moglo bolje..al' svejedno.. _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:12 | |
| Ma da, on bi nama bio najbolji bez .. ičega ... Da nas ne muči ni crveno ni teget . Sve bi bilo pasentlih. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:29 | |
| - Leona je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Ne javljam se samo zbog toga da ne bi rekle da se pojavim samo kad kritiziram...
Ali...moram Ree dati zbog KIP 1918! A ja čekala da kažeš koju o crvenim pantalonama, beloj košulji i crnom prslučetu.. Ni mene nešto nije oduševio stajling..al' mi je svejedno sveukupan utisak da je dobar k'o dobar dan.. ..neverovatno kako je on meni sa godinama sve privlačniji i *ebozovniji, da 'prostite..ne mogu naći drugačiji izraz.. Razveselila si me da znaš s ovim što si me čekala... Onako, malo se bojim da me ne izgrdite. Onak iskreno...meni je njegov outfit katastrofa već dugo. U stvari, ne sjećam se kad mi se zadnji put dopalo nešto nja nemu. Odavno nije, sve od one KIP kolekcije, a i tada su ga drugi oblačili. Slažem se s vama da je on ipak zgodan muškarac ali mene više ne obara. Neyse, to već znate, a nije ni bitno. Rado bih ga obukla, a možda i svukla kad čitam Kike što piše o njemu. Ipak, morat će me sam uvjeriti samo ne znam kako će mu to uspjeti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:33 | |
| Meni ništa ne smeta na njemu. Zgodan je što god nabacio na sebe. Ipak, da nije radio kakvu transplantaciju kose? Prije su se točno znali vidjeti proćelavi dijelovi, a sada već duže vremena baš ima gustu kosu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:46 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| |
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI sub 20 pro 2014, 23:51 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Meni ništa ne smeta na njemu. Zgodan je što god nabacio na sebe.
Ipak, da nije radio kakvu transplantaciju kose? Prije su se točno znali vidjeti proćelavi dijelovi, a sada već duže vremena baš ima gustu kosu.
kako i da e oblecen, so kosa ili bes za mene e super :) ....so tie maniri i partali da nosi na sebe nema da mi prreci ... Slažem se. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 00:41 | |
| To i jeste to. Naš Muškić . Ispod ovog šlamperajanemarnostiilikakogodtozvali, krije se jedna topla jednostavna duša, gentleman, zafrkant, profesionalac, i sve to izviruje ispod tog bašmebrigastila, to je ono što se vidi i ispod loše kombinacije boja i katastrofa izbora kravate.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 01:09 | |
| - Tessa je napisao/la:
Ipak, da nije radio kakvu transplantaciju kose? Prije su se točno znali vidjeti proćelavi dijelovi, a sada već duže vremena baš ima gustu kosu.
Ja sam u startu odbacila tu informaciju kao netačnu, ono kao.. nije on u tom fazonu..pa gledam slike i sve ćutim da ne ureknem.. Moguće je..još kad su se pojavile prve promo slike za Karadayi meni je njegova kosa delovala mnogo gušće nego pred kraj Ezela..ali sam to pridavala foto šopu.. Ko bi ga znao..ako i jeste neka je.. :didi8: - adan je napisao/la:
- To i jeste to. Naš Muškić .
Ispod ovog šlamperajanemarnostiilikakogodtozvali, krije se jedna topla jednostavna duša, gentleman, zafrkant, profesionalac, i sve to izviruje ispod tog bašmebrigastila, to je ono što se vidi i ispod loše kombinacije boja i katastrofa izbora kravate..
[You must be registered and logged in to see this image.]Pa, gle ga.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 10:38 | |
| - Leona je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ja sam u startu odbacila tu informaciju kao netačnu, ono kao.. nije on u tom fazonu..pa gledam slike i sve ćutim da ne ureknem.. Moguće je..još kad su se pojavile prve promo slike za Karadayi meni je njegova kosa delovala mnogo gušće nego pred kraj Ezela..ali sam to pridavala foto šopu.. Ko bi ga znao..ako i jeste neka je.. :didi8:
I ja bih rekla da je u toj pauzi između Ezela i Karadaya radio nešto s kosom. Točno se vidim razlika. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 11:18 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
Ja sam u startu odbacila tu informaciju kao netačnu, ono kao.. nije on u tom fazonu..pa gledam slike i sve ćutim da ne ureknem.. Moguće je..još kad su se pojavile prve promo slike za Karadayi meni je njegova kosa delovala mnogo gušće nego pred kraj Ezela..ali sam to pridavala foto šopu.. Ko bi ga znao..ako i jeste neka je.. :didi8:
I ja bih rekla da je u toj pauzi između Ezela i Karadaya radio nešto s kosom. Točno se vidim razlika.
Ja mislim, radi se samo o vrsti zurice. Naime ,Bebe ima tip kose gust i frčkav, prirodan. U Ezelu je bio poprilično krato ošišan, sa rjeđenom kosom. Lakše se vidi kritična mjesta. U Karadayi, pogotovo u prvoj sezoni, imao je puno dužu zuricu, a time u gušću. (lakše se sakrije vrh tjemena!) Pogledajte mu zaliske... a sjetite se i snimaka sa broda, kad je bio ultra kratke zurice, tjeme se na vrhu ( tamo gdje treba ) jako dobro providjelo kako je rijetko!! Zaista ne vjerujem u nikakve transplatacije o kojima se pisalo ( postoji li to, uopće?), možda o malo brižnijoj njezi i to je sve. Ja očekujem, nakon Karadayi i brijanja, zuricu koja će pokriti i ove visoke zaliske. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; ned 21 pro 2014, 15:02; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 13:13 | |
| Moguće, Adančice, da je i tako kako ti kažeš.. I da..postoji zaista transplatacija kose..samo ono što sam ja gledala da se radi je dosta loše, i golim okom uočljivo..i rade uglavnom baš mnogo ćelavi muškarci.. Svejedno..još jedna sa žurke.. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 13:44 | |
| uhh.. Dođoh.. viđoh.. padoh.. _________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 15:26 | |
| Adančice, može biti da si u pravu i da se radi samo o dužini kose. inače, Turci su jako poznati stručnjaci za transplantaciju kose. Mnogi naši idu u Istanbul, jer je jefinitije i jer imaju vrhunske stručnjake. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 17:56 | |
| Mislim da Bebe neće oćelaviti. Velike zaliske će imati, videlimo smo na fotkama da je tako i u njegovog oca, a geni su geni. No, šta god da se desi, uvek će biti | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 18:02 | |
| Ma nije dobro čim razglabate jel bio na presađivanju kose il nije... ...a dobro je što je ljudina kavim ga je Kike vidjela... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI ned 21 pro 2014, 18:36 | |
| | |
|
| |
Leona Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 22 pro 2014, 10:16 | |
| _________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 22 pro 2014, 17:10 | |
| - Leona je napisao/la:
- Restoran ''Balıkçı Kahraman''
[You must be registered and logged in to see this link.] Yoh, bilo se na inćunima u Rumeli Kavagi. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pon 22 pro 2014, 19:51; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 22 pro 2014, 19:43 | |
| - adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Yoh, bilo se na inćunima u umeli Kavagi. Jel ti to zbog inćuna, njega, Rumeli kavagi ili restorana u Rumeli kavagi? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 11 KI pon 22 pro 2014, 19:53 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Leona je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Yoh, bilo se na inćunima u umeli Kavagi. Jel ti to zbog inćuna, njega, Rumeli kavagi ili restorana u Rumeli kavagi? Pogodi... Evo još jedne sa druženja [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 11 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 11 KI | |
|