Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Fotografije | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije pet 24 tra 2015, 23:01 | |
| - Amra je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Što ovom Cagi stoji prsten, sva sam se istopila.
I da, hoću Selima i Sedef zajedno! Ako je moguće...bljak...mislim na društvo prijatelja i njihovo ponašanje. Da mu stoji dobro (prsten) znamo od prije...dime? Znam da su neki protiv ali i ja bih ovo dvoje zajedno! Rekla sam već kako mu je i u AFK stajao. Moguće je, moguće. :didi8: Jel' da? Meni se čine kao super kombinacija. Jel' samo dobro shvatila na kraju, ASK i Orkun su ubili onu medicinsku sestru, a Mira je tražila Yamanu da odu negde? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije pet 24 tra 2015, 23:15 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Što ovom Cagi stoji prsten, sva sam se istopila.
I da, hoću Selima i Sedef zajedno! Ako je moguće...bljak...mislim na društvo prijatelja i njihovo ponašanje. Da mu stoji dobro (prsten) znamo od prije...dime? Znam da su neki protiv ali i ja bih ovo dvoje zajedno!
Rekla sam već kako mu je i u AFK stajao.
Moguće je, moguće. :didi8:
Jel' da? Meni se čine kao super kombinacija.
Jel' samo dobro shvatila na kraju, ASK i Orkun su ubili onu medicinsku sestru, a Mira je tražila Yamanu da odu negde? Nisam shvatila da je ASK umiješan u ubojestvo nego samo da je on pristao na neki način pomoći Orkunu kako bi se osvetio Sude. Razumjela sam da Mira traži Yamana da negdje odu...opet ja ali jače je od mene... ...nešto mi to poznato! Samo nek ne idu u planine, uz obalu imaju tako lijepih hotela! Ikinci kez! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije pet 24 tra 2015, 23:19 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije pet 24 tra 2015, 23:28 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sub 25 tra 2015, 13:17 | |
| Zgodni...iako mi nisu uvijek, ovdje su tako kompatibilni... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije sub 25 tra 2015, 22:30 | |
| - Amra je napisao/la:
- Zgodni...iako mi nisu uvijek, ovdje su tako kompatibilni...
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne vidim! Možeš li, meni za ljubav da uzmeš tu fotku i prebaciš je u računar, pa preko dodaj da postaviš ovde? Ili klikni levim delom miša da ti prikažu fotku u novom prozoru, pa onda da lepo vidim fotku... _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sub 25 tra 2015, 22:38 | |
- Amra je napisao/la:
[You must be registered and logged in to see this link.] Ne vidim!
Možeš li, meni za ljubav da uzmeš tu fotku i prebaciš je u računar, pa preko dodaj da postaviš ovde? Ili klikni levim delom miša da ti prikažu fotku u novom prozoru, pa onda da lepo vidim fotku... Evo, ne mogu ju otvoriti ali mogu s mojim fotoflexserićem svašta drugo... [You must be registered and logged in to see this image.]I ovo... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije sub 25 tra 2015, 23:28 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sub 25 tra 2015, 23:31 | |
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Možeš li, meni za ljubav da uzmeš tu fotku i prebaciš je u računar, pa preko dodaj da postaviš ovde? Ili klikni levim delom miša da ti prikažu fotku u novom prozoru, pa onda da lepo vidim fotku... Evo, ne mogu ju otvoriti ali mogu s mojim fotoflexserićem svašta drugo... [You must be registered and logged in to see this link.]
I ovo... [You must be registered and logged in to see this link.]
Vay, vay, pa ovo je vredelo videti!
Cok sagol, canim. Yaman je obećao da će oteti Miru i odvesti ju negdje gdje će biti sami (diže rejting Ece, diže). Vodi ju nekud, da me ubiješ ne mogu naći gdje je to. Sigurno Sapanca, no neyse. Nego, ako ju otima da bi bili sami, što tu radi Baris. Drži im svijeću dok snimaju scene? [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije ned 26 tra 2015, 00:45 | |
| - Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Možeš li, meni za ljubav da uzmeš tu fotku i prebaciš je u računar, pa preko dodaj da postaviš ovde? Ili klikni levim delom miša da ti prikažu fotku u novom prozoru, pa onda da lepo vidim fotku... Evo, ne mogu ju otvoriti ali mogu s mojim fotoflexserićem svašta drugo... [You must be registered and logged in to see this link.]
Cok sagol, canim.
Yaman je obećao da će oteti Miru i odvesti ju negdje gdje će biti sami (diže rejting Ece, diže). Vodi ju nekud, da me ubiješ ne mogu naći gdje je to. Sigurno Sapanca, no neyse. Nego, ako ju otima da bi bili sami, što tu radi Baris. Drži im svijeću dok snimaju scene? [You must be registered and logged in to see this link.] A, pazi, možda je ekipa (Serenay, Cagatay, snimatelji, reditelj, itd..) otišla tamo, a Baris se prošvercovao da vidi predeo. Ko će ga znati, ovog puta je verovatno jadni Selim morao da ih prekine. Nego, ja sam u šoku, konačno spominjemo Barisa na njegovoj temi! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije ned 26 tra 2015, 11:21 | |
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Cok sagol, canim.
Yaman je obećao da će oteti Miru i odvesti ju negdje gdje će biti sami (diže rejting Ece, diže). Vodi ju nekud, da me ubiješ ne mogu naći gdje je to. Sigurno Sapanca, no neyse. Nego, ako ju otima da bi bili sami, što tu radi Baris. Drži im svijeću dok snimaju scene? [You must be registered and logged in to see this link.]
A, pazi, možda je ekipa (Serenay, Cagatay, snimatelji, reditelj, itd..) otišla tamo, a Baris se prošvercovao da vidi predeo.
Ko će ga znati, ovog puta je verovatno jadni Selim morao da ih prekine.
Nego, ja sam u šoku, konačno spominjemo Barisa na njegovoj temi! Da. ON smo. Zabrinula sam se da nas ne baniraju! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije ned 26 tra 2015, 13:18 | |
| - Amra je napisao/la:
- Da. ON smo. Zabrinula sam se da nas ne baniraju!
Sva sreća da je Adanče u Istanbulu i to blizu Kendžinih očiju i srca. Šalim se ja, dobra nam je ona, duša. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije ned 26 tra 2015, 15:41 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije sri 29 tra 2015, 13:53 | |
| Nema plijena, samo jedna fotka za Barisovu temu ... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije sri 29 tra 2015, 21:04 | |
| Harika! Aferin! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 17:32 | |
| Amracim (skoro napisah kmf canim) , jel' smo spremne za novi bolum naše drage serije? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 19:59 | |
- Amracim (skoro napisah kmf canim) , jel' smo spremne za novi bolum naše drage serije?
A dobro. Što god da si napisala, nas dvije bi se razumjele. A i neke ovdje bi razumjele. Dugo, dugo se znamo. S nekih drugih adresa... Spremne smo! Očekujem jednu ljubavnu, nježnu...tko zna kakva će biti... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 20:56 | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:25 | |
| E, hoću Amrice da mi uradiš fotkice od YaMira scena, lutfen. :didi8: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:31 | |
- Amra je napisao/la:
- Amracim (skoro napisah kmf canim) , jel' smo spremne za novi bolum naše drage serije?
A dobro. Što god da si napisala, nas dvije bi se razumjele. A i neke ovdje bi razumjele. Dugo, dugo se znamo. S nekih drugih adresa...
Spremne smo! Očekujem jednu ljubavnu, nježnu...tko zna kakva će biti...
Šta kažeš na prvi deo?
Ali jesu bili slatki u kombiju.
Mene najviše nervira što se sve i ništa ne dešava između Selima i Sedef. Joj, a ja opet grozna! Nećeš mi vjerovati ali sad mi pomalo i Cagatay ide na živce. Ovo smijuljenje...stalno...ne znam, valjda sam ja prezahtjevna. Već vidim da smo sve vidjele u fragiju i fotkama. Ništa nova...dosadno do bola... Nema razvoja radnje između drugih likova. Sve nešto popunjavaju minutažu. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:44 | |
| - Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
A dobro. Što god da si napisala, nas dvije bi se razumjele. A i neke ovdje bi razumjele. Dugo, dugo se znamo. S nekih drugih adresa...
Spremne smo! Očekujem jednu ljubavnu, nježnu...tko zna kakva će biti...
Šta kažeš na prvi deo?
Ali jesu bili slatki u kombiju.
Mene najviše nervira što se sve i ništa ne dešava između Selima i Sedef. Joj, a ja opet grozna!
Nećeš mi vjerovati ali sad mi pomalo i Cagatay ide na živce. Ovo smijuljenje...stalno...ne znam, valjda sam ja prezahtjevna.
Već vidim da smo sve vidjele u fragiju i fotkama. Ništa nova...dosadno do bola...
Nema razvoja radnje između drugih likova. Sve nešto popunjavaju minutažu. Zanimljivo mi što i ovo kritikuješ kao i "Maral", a ovo ipak gledaš, dok si "Maral" ostavila. Znači, Cagu više voliš od Hazal. Moram da se složim sa tobom, u vezi svega što si napisala. Od ove epizode sam mnogo očekivala. I Caga mi je nekako poružneo sa ovom kosurinom i viškom kg, ne ume lepo ni da se nasmeje. Sad mi Serenay lepša od njega. Hoćeš fotkice da mi uradiš? :didi8: _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:50 | |
| Jao, nasmejah se pošteno. Eylul kaže otac da skine naočare, jer se ionako vidi da je plakala zbog Merta, a ona ih skinula i kad joj video oči tamam, tamam, stavi ih ti. Sude k'o kraljica večeri, šta ja gledam živote dragi... _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:56 | |
| Vidim, moerate se uzajamno zabavljati, sa nedostatnom epizodom? Častim turu... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 21:57 | |
| - adan je napisao/la:
- Vidim, moerate se uzajamno zabavljati, sa nedostatnom epizodom?
Častim turu...[You must be registered and logged in to see this image.] Hosgeldin dilerim. Puno si nedostajala. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 01 svi 2015, 22:21 | |
| Šta bi ono? Mira gubi razum...kakav hladan tuš. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije | |
| |
| | | | Fotografije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|