Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Fotografije | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Fotografije uto 16 lip 2015, 22:35 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije uto 16 lip 2015, 23:57 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| | | ezel&eysan Ezelovac
| Naslov: Re: Fotografije čet 18 lip 2015, 23:25 | |
| Ima l' koga ili je sa MC otišlo i društvo? Amrice, treba mi neka Femir fotka, neki kolaž ili lepa montaža tako kao tvoj avatar. Pa, lutfen, ako ti nije teško, stavi ovde neku. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Fotografije čet 18 lip 2015, 23:28 | |
| Yoh, ima ona toga, samo ako vidi da je tražena... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 15:54 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Yoh, ima ona toga, samo ako vidi da je tražena...
Imala sam...sve sam pobacala. Ali nabavim....merak etme! Tema...ljubičasta zavjesa, prije ljubičaste zavjese, pusice zagrljaji ili da ti stavim par, a ti odabereš? Trebam smanjiti na veličinu avatara ili kako nađem...nađem? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 16:48 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 17:15 | |
| Stvarno ti je bilo teško, jako imaš mali izbor. Mislim da sam našla šta mi odgovara. Hvala, canim. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 17:24 | |
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 18:42 | |
| Moram ih staviti jer je stvarno bio maestralan...koliko god mi se serija u nekim segmentima nije dopala... [You must be registered and logged in to see this image.]...a i za spontanost u RL...makar, ovo na plaži je dobrim dijelom izrežirano... Interview vezano za prikazivanje AFK u kazahstanu... [You must be registered and logged in to see this image.]...i ...izgleda da je počelo snimanje filma...Cansu, vidi mene, Eysan, pratimo? Gdje? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:18 | |
| - Amra je napisao/la:
- Nemam ništa. Stvarno. Sve sam to sad s neta skinula i odmah u fotoflexseru smanjila. Ako još zatrebaš, specificiraj što konkretno...
A, samo si virnula tamo ha? Gde virnula? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:20 | |
| Plažu mi ne diraj, imaj malo poštovanja prema seriji koja je nedavno ušla u arhivu! Ne, stvarno, baš se vidi da je bio spontan. Niko od njih nije na plaži glumio, zato mi se toliko i dopala ta scena. Pratimo naravno. Ja bih ovde, ako Adanče dozvoli. Švercovanje na Barisevoj temi budi stare uspomene. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:31 | |
- Plažu mi ne diraj, imaj malo poštovanja prema seriji koja je nedavno ušla u arhivu!
Ne, stvarno, baš se vidi da je bio spontan. Niko od njih nije na plaži glumio, zato mi se toliko i dopala ta scena.
Pratimo naravno. Ja bih ovde, ako Adanče dozvoli. Švercovanje na Barisevoj temi budi stare uspomene. Pa čekaj, ipak je to povodom završetka serije, sigurno su dogovorili neke kadrove, a naravno da je većina bilo spontano i ludiranje. Aaaa, ti misliš da su Sera i Caga onako držeći se za rukice pred kamerom spontano trčkarali, a striček kamerman ih vidio pa potrčao za njima? A baš si čok romantik!!! Hmmm, čuj Baris nam je bio izgovor, više ga nema, ne bih ja da narušavam pravila. Šta ima još jedna CansuOnlyQueen? Na Natabanu se pojavila, nisi ti? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:41 | |
| - Amra je napisao/la:
- Pa čekaj, ipak je to povodom završetka serije, sigurno su dogovorili neke kadrove, a naravno da je većina bilo spontano i ludiranje.
Aaaa, ti misliš da su Sera i Caga onako držeći se za rukice pred kamerom spontano trčkarali, a striček kamerman ih vidio pa potrčao za njima? A baš si čok romantik!!! Hmmm, čuj Baris nam je bio izgovor, više ga nema, ne bih ja da narušavam pravila.
Šta ima još jedna CansuOnlyQueen? Na Natabanu se pojavila, nisi ti? Mislim da je samo ta scena kad njih dvoje trče osmišljena, a ovo ostalo mi je sve prirodno i spontano, iskreno. :didi8: Ne. Pa, devojke su hvalile moje gifove, možda devojka/žena našla uzor, a možda kao i ja voli Cansu. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:45 | |
| A, gde ćemo onda? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:48 | |
- Amra je napisao/la:
- Pa čekaj, ipak je to povodom završetka serije, sigurno su dogovorili neke kadrove, a naravno da je većina bilo spontano i ludiranje.
Aaaa, ti misliš da su Sera i Caga onako držeći se za rukice pred kamerom spontano trčkarali, a striček kamerman ih vidio pa potrčao za njima? A baš si čok romantik!!! Hmmm, čuj Baris nam je bio izgovor, više ga nema, ne bih ja da narušavam pravila.
Šta ima još jedna CansuOnlyQueen? Na Natabanu se pojavila, nisi ti? Mislim da je samo ta scena kad njih dvoje trče osmišljena, a ovo ostalo mi je sve prirodno i spontano, iskreno. :didi8:
Ne. Pa, devojke su hvalile moje gifove, možda devojka/žena našla uzor, a možda kao i ja voli Cansu. Upsss, a ja tamo tebi kažem "vidjela sam teeee". Moram se korigirati.Trčiiiiiiiiiiim.... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 19:55 | |
| - Amra je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Šta ima još jedna CansuOnlyQueen? Na Natabanu se pojavila, nisi ti? Mislim da je samo ta scena kad njih dvoje trče osmišljena, a ovo ostalo mi je sve prirodno i spontano, iskreno. :didi8:
Ne. Pa, devojke su hvalile moje gifove, možda devojka/žena našla uzor, a možda kao i ja voli Cansu. Upsss, a ja tamo tebi kažem "vidjela sam teeee". Moram se korigirati.Trčiiiiiiiiiiim.... Videla sam sad. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 20:13 | |
- Amra je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Ne. Pa, devojke su hvalile moje gifove, možda devojka/žena našla uzor, a možda kao i ja voli Cansu. Upsss, a ja tamo tebi kažem "vidjela sam teeee". Moram se korigirati.Trčiiiiiiiiiiim.... Videla sam sad. Mam sam promijenila post. Evo sad tamo neka fotka... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 20:28 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 20:44 | |
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 21:45 | |
| - Amra je napisao/la:
Pratimo naravno. Ja bih ovde, ako Adanče dozvoli. Švercovanje na Barisevoj temi budi stare uspomene. Hmmm, čuj Baris nam je bio izgovor, više ga nema, ne bih ja da narušavam pravila.
Vijećanje je u tijeku .... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Fotografije pet 19 lip 2015, 22:17 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
Pratimo naravno. Ja bih ovde, ako Adanče dozvoli. Švercovanje na Barisevoj temi budi stare uspomene. Hmmm, čuj Baris nam je bio izgovor, više ga nema, ne bih ja da narušavam pravila.
Vijećanje je u tijeku .... Imaj na umu da još nemamo nikakvih materijala, a pitanje je hoćemo li i imati... Ali...moram ti priznati da si vrlo učinkovita...odmah si uzela u razmatranje...to je Adančika (ne ulizujem se). _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Fotografije sub 20 lip 2015, 00:42 | |
| Upravo zato, jer nema puno materijala, do daljnjega čagatajte i yamanmirajte ovdje... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Fotografije | |
| |
| | | | Fotografije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|