Kako je jedna FB stranica objavila: Imaju poslovne dogovore ....
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 22:05
adan je napisao/la:
Kako je jedna FB stranica objavila: Imaju poslovne dogovore ....
Ko? Kenan?
Pa, jel' će on to stvarno snimiti film?
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 22:38
Zgodan na novim slikama i snimci. I slažem se, dobro mu stoje bregašice. :amra5:
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 22:58
Pogledajte ga samo na ovoj snimljenoj odozgora???!!! Naš Muškić...
Kako je to lijepo , kad je kosica prema dolje, kratka, kad malo pokrije zaliske. A ne ovako, prema gore, kao da se cijeli dan vozio na motoru...
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 23:22
Izvrsno izgleda Bebe, ova frizura mu najlepše stoji, šmeker je on . Divno što će snimiti film, to mu dođe posle dugog snimanja serije Karadayi taman kao mali poslić, jer film se snima mnogo kraći vremenski period. .
_________________ Postoji mesto gde ljubav počinje i mesto gde ljubav prestaje. Karl Sandberg
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 23:46
Ja sam očekivala da će malo napraviti predaha. Kraći odmor, malo put oko sveta, uživanja.
A ko zna ide leto, šta će do tada da se desi, čime će nas Bebe iznenaditi. samos e nadam da se neće ponovti kojekave i slične?
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 23:51
melodija je napisao/la:
Ja sam očekivala da će malo napraviti predaha. Kraći odmor, malo put oko sveta, uživanja.
A ko zna ide leto, šta će do tada da se desi, čime će nas Bebe iznenaditi. samos e nadam da se neće ponovti kojekave i slične?
Ne coprnjaj!!!
Dok oni dogovore sve oko snimanja ( ako uopće dogovaraju), dovoljno će se odmoriti.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 10 oľu 2015, 23:55
adan je napisao/la:
Pogledajte ga samo na ovoj snimljenoj odozgora???!!! Naš Muškić...
Kako je to lijepo , kad je kosica prema dolje, kratka, kad malo pokrije zaliske. A ne ovako, prema gore, kao da se cijeli dan vozio na motoru...
..jeste..ja sam došla do zaključka, posle više meseci analiziranja ( ) da meni njegov izgled više zavisi od frizure, nego od brkova..kad mu se digne gore, niš' ne valja..al' briga njega, ne mari on ič za to.. :aha4:
A film..odmoriće prvo, to je sigurno..mada je ne bih volela da pravi neku veliku pauzu..bolje da nam je na oku..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
nie zalutavme vo ulickava i bas od ovoj salon ni viknaa taksi da ne pratat vo Nusret site vraboteni izlegoa samo da ne usluzat da ne se macime, ljubezni do beskraj, duri mislime deka ne najvija vo Nusret zosto koga stignavme tamu, toa bese posebno patesestvie. Inaku eden od deckite sto raboti vo salonov e mnogu zgoden :)
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 12 oľu 2015, 17:22
Postano prije 20 minuta. Iako..lik mi uopće nije jasan. Ok , volimo mi što on posta sličkice. Hvala mu na tome. Ali.. ovo doziranje starih fotki ( stara je , zar ne?)? Neobično. Što stoji iza toga?
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 12 oľu 2015, 17:51
adan je napisao/la:
Postano prije 20 minuta. Iako..lik mi uopće nije jasan. Ok , volimo mi što on posta sličkice. Hvala mu na tome. Ali.. ovo doziranje starih fotki ( stara je , zar ne?)? Neobično. Što stoji iza toga?
E, ovo mi nije jasno ...jel' Kenan otvorio profil na ig, ili misliš na ovog što ih je slikao?
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 12 oľu 2015, 18:06
ezel&eysan je napisao/la:
E, ovo mi nije jasno ...jel' Kenan otvorio profil na ig, ili misliš na ovog što ih je slikao?
Na ovoga što ih je slikao, naravno.
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 12 oľu 2015, 19:16
adan je napisao/la:
Ima običaj da postavi starije fotke, samo drugačija poza, ili krupniji kadar..ko bi ga znao zašto to radi.. Aj, Adančice..smisli neku teoriju.. :didi8:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI čet 12 oľu 2015, 21:35
Leona je napisao/la:
adan je napisao/la:
Stara, stara..ovakvu sličnu je već postavljao.. [You must be registered and logged in to see this link.]
Ima običaj da postavi starije fotke, samo drugačija poza, ili krupniji kadar..ko bi ga znao zašto to radi.. Aj, Adančice..smisli neku teoriju.. :didi8:
Još bi i teoriju o tome smislila, ali zašto mu Bebe to dozvoljava, još je veći misterij.
Koliko poznajemo Bebea, dakle jedini razlog zašto bi on tolerirao ovoliko svojih fotki na nečijem Instagramu, a k tome i dugo nakon nekog druženja: apsolutno isključujem reklamu - Bebe to ne treba, isključujem prijateljevu samoreklamu - Bebe to nebi tolerirao.
Dakle, mislim da bi on to dozvolio samo ako nekome s tim može pomoći. Razlog bi morao imati neku dobrotvornu svrhu, morao bi biti humanitaran.
A on se i dalje druži sa ovim likom, dakle on s dozvolom objavljuje te fotke.
Možda je to neki sistem, skupljaju lajkove, pa pomažu onom bolesnom prijatelju?
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 07:50
Ne verujem da je zbog lajkova. Jednostavno, druze se, i mozda su neki stekli pogresan utisak o Kenu, da on to ne dozvoljava da se postavi, ali mozda je bas drugacije. Sta ga briga, ne smeta mu, to je ocigledno, i ne vidim razlog zasto bi.. :)
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade