Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 15:27
Super izgleda Bebe sa fanicom.
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 15:29
SUper, super :amra5:
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 19:12
Kenan :) je napisao/la:
Ne verujem da je zbog lajkova. Jednostavno, druze se, i mozda su neki stekli pogresan utisak o Kenu, da on to ne dozvoljava da se postavi, ali mozda je bas drugacije. Sta ga briga, ne smeta mu, to je ocigledno, i ne vidim razlog zasto bi.. :)
Mi smo pokušali dokučiti zašto prijatelj posta stare fotke s njim. Da Jablanu ne smeta, to je očigledno.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Kenan :) Ezelovac
Broj postova : 1006 Join date : 10.06.2013 Lokacija : Belgrade
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 19:29
Aha, pa postavlja jer nema nove, mozda naidje na neku staru pa postavi, cisto onako :) A i mama koji imamo fan stranice dobro dodje, uvek se obradujemo :)
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 13 oľu 2015, 20:30
Ne znam da li je bila ova slika, za mene je zaista fantastična, Bebe .
Opet pitanja oko serija i nagađanja da će se baviti režijom...
A meni se vidi, da je porshe izašao iz garaže, što je rijetko vidjeti zimi, a to bi moglo značiti da je Bebe u akciji ...
Ako sam dobro skužila prijevod, požalio se da je cijeli dan na setu , umoran odmah ide u krevet i nema vremena za društveni život.
Ovdje zaista izgleda umorno i dobhro!
Je li ovo friški snimak? Nekako su mi predugi ovi brhkovi...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 14 oľu 2015, 14:33
^Sad kad gledam ovaj snimak..i meni se čini da je starije.. Objavljeno pre 3 dana, ali ne mora da znači da je novo..i frizura mu je sad drugačija..
Znači, otpada teorija o Porsche-u...
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 14 oľu 2015, 18:59
Od kad je ovo? Dobar mu je kaputić... [You must be registered and logged in to see this image.]
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sub 14 oľu 2015, 23:21
Amra je napisao/la:
Od kad je ovo? Dobar mu je kaputić... [img][You must be registered and logged in to see this link.]
Slažem se, dobar kaputić.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 15 oľu 2015, 15:29
Tessa je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Od kad je ovo? Dobar mu je kaputić... [You must be registered and logged in to see this link.]
Slažem se, dobar kaputić.
Na ovakvom Bebeu sve stoji savršeno, naravno i ovaj kaputić, odlično mu pristaje.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
Izgleda da ipak nije Firuz, trebat će to malo istražiti, trebati... A mogle bi i gazdu malo preispitati...
Skratile bi si put...sad treba sve camii pregledati...
Oko Firuz age su sve velike zgrade...
Izgleda da ipak nije Firuz, trebat će to malo istražiti, trebati... A mogle bi i gazdu malo preispitati...
Yoh... lapsus lingue... nije Firuz, nego Molla Feneri džamija, u Cukur cuma Cd !!!
miba Ezelovac
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 15 oľu 2015, 22:12
Ko uskoro ide u Istanbul, može i da istraži ovu vest . Treba gazdu , da on to najbolje objasni.
Nego i u drugim novinama haberi o Jablanovoj kupovini, koliko sam razumela GT on će je renovirati i napraviti kao galeriju odnosno kulturni centar. Ovo će izgleda biti namenjeno umetnosti.
Yoh... lapsus lingue... nije Firuz, nego Molla Feneri džamija, u Cukur cuma Cd !!!
Ček malo, pa to je u našem susjedstvu...iza zavoja...tu smo svaki dan...kolko puta?
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 15 oľu 2015, 22:36
miba je napisao/la:
Ko uskoro ide u Istanbul, može i da istraži ovu vest . Treba gazdu , da on to najbolje objasni.
Nego i u drugim novinama haberi o Jablanovoj kupovini, koliko sam razumela GT on će je renovirati i napraviti kao galeriju odnosno kulturni centar. Ovo će izgleda biti namenjeno umetnosti.
On je kupio i već renovirao ovu kuću. Čini mi se da smo mi nju već vidjeli ovako renoviranu, u novinama. Sad se nešto događa oko nje. Kako pišu, ja nisam razumjela da se prodaje, nego da će u njoj napraviti kulturni centar.
Ček malo, pa to je u našem susjedstvu...iza zavoja...tu smo svaki dan...kolko puta?
Točno tako, iza zavoja... odnosno u produženju od njegovog hotela... radili su je dok smo bili tamo, sjećaš se???
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 15 oľu 2015, 23:06
Adan,moram ti odati duboko postovanje i divljenje za poznavanje cihangirskih ulica.Respect! U pravu si,kucica je nekih 70-80m od njegovih hotela,u ulici koja je paralelna sa ulicom antikvarijeta,tj.ispod nje.Sta planira,ne znam,vidjela sam satilik i to me povuklo da mislim da se prodaje. Sledeci put kad odem,posto sam lijenja za sve,zovem vas da mi govorite kuda da idem po kraju.Vidim da se ne bih izgubila,bolje poznajete Cihangir nego svoj grad,vjerujem.Jos jednom,svaka cast.
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''