A jest ga za vrat cimnuo [You must be registered and logged in to see this link.] pokloni mu se ovaj lik i što nije mislio
Merhaba Ree...
Zato tebe nema! Tehnika te izdala. Moj se oporavio samo sad se ne usudim ni pogledati Bebea...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
Re Alone Moderator
Broj postova : 2306 Join date : 21.05.2012 Lokacija : Montenegro
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 13 sij 2015, 21:36
Tu sam, tu sam.
Izgleda kad dođem nema novosti a kad me izda komp svega nečeg...
_________________ SE VINCERE IPSUM LONGE EST DIFFICILLIMUM.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 14 sij 2015, 17:41
Iz drugog ugla
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 16 sij 2015, 21:08
Kaže bivša koleginica da im je Kenan jedina nada da se izbore za kraće epizode... :didi8:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI ned 18 sij 2015, 12:52
NEMA NOVOSTI o domaćinu, ali zato znamo da mu je maca dobro, zdravo i na sigurnom!
^ ..jao, bre..ja se ježim od te njegove mačke.. Bem mu..kako nije nekog lepog, velikog, rasnog psa izabrao..a ne macu.. Lepa je snajka... :didi8:
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 20 sij 2015, 12:36
A sam
Njeguje se u zadnje vrijeme ta "la barba di tre giorni"
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 12 KI uto 20 sij 2015, 19:03
I zgodna ženskadija oko njega...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
I meni se sviđa sa tom dvodnevnom/trodnevnom bradom..i brkovi mi onda nekako podnošljiviji..
A i ja gledam tu ženskadiju oko njega..i nešto se mislim.. Ima tu baš zgodnih i simpatičnih devojaka, ženica..šta su već..pretpostavljam da ih zna od ranije, i da ta poznanstava datiraju od manekenskih dana.. I onda on naleti i izabere neku Ozge ili ..mislim, stvarno da se čovek zapita koji mu je vrag.. :aha4:
adan Admin
Naslov: Re: Novosti 12 KI sri 21 sij 2015, 18:21
Leona je napisao/la:
I meni se sviđa sa tom dvodnevnom/trodnevnom bradom..i brkovi mi onda nekako podnošljiviji..
A i ja gledam tu ženskadiju oko njega..i nešto se mislim.. Ima tu baš zgodnih i simpatičnih devojaka, ženica..šta su već..pretpostavljam da ih zna od ranije, i da ta poznanstava datiraju od manekenskih dana.. I onda on naleti i izabere neku Ozge ili ..mislim, stvarno da se čovek zapita koji mu je vrag.. :aha4:
Mislim da je Ozge bila druga priča, jer je došla iz okruženja, imali su previše zajedničkih prijatelja ( Riza, Sarp, šogorica Ozge, Sedef Avci, Berak - netko ih je spojio, a svi su navijali) i veza je bila od velikih očekivanja. Mislim i da je predugo trajala. Jedino se Muškić nije zaljubio, a ako jeste, brzo se odljubio. Gledajući je sada, njeno ponašanje , sreća da je tako. Osim ako joj ponašanje ne pripišemo PTSP od prekida. ( Ona sada ima vezu, ali je jadničak u vezi i sa Barbie, koja putuje svugdje sa njima, a na instagramu još uvijek ima Bebeove fotke)
je samo muški odušak, netko prema kome ne mora imati obavezu, trenutni hir. Netko kome ništa ne obećaješ, ne moraš ni lagati, ne polažeš račune, nije ti stalo. Vrckasta, zabavna, slobodnog mišljenja, taman. Jaran nije sklon mjenjanju ( ničega), pa je poslužila duže vrijeme, sa prekidima. Ne, nema ženske solidarnosti, sažaljenja itd. Ona je takva vrsta "dame". U svom "poslu" nije smjela sebi dozvoliti da se zaljubi.
Dobar dio ove ženskadije je u tridesetima, poudavale se, neke već i rastale, imaju djecu. Nadam se uvijek kad gledam te fotke, možda ima neka koja nije "balastna"
Iskreno, što bi mu falilo i s jednom razvedenom, a pametnom ženom?
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 12 KI pet 23 sij 2015, 18:45
Lako što ja ništa, al što vi treći dan za redom ništa...