| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 28 tra 2015, 22:52 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- desigualm je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
Sve ga nešto fotkaju kako papi, a on jadan mršav kao ..kao... yooh, još ne znam... sav je mršav!!! Jako se veselim tvom izvještaju, jakooooo....
Nego, zar je stvarno toliko mršaviji nego na slikama? kažu da kamera deblja, ali baš toliko? Jako jako mršav. Baš jako. Mislim da osoba sklona kilama, kako sam ga ja doživljavala, ne može tek tako tako jako smršaviti. To ima veze sa dijabetesom, sigurna sam. Pa vidi se to i na fotkama sa rođendana, gdje sjedi sa Semom, ili kad odlazi doma. Jako mršav. Premršav. KIP robica mu je uvijek stajala napeto, bilo mu pokratko . Sad je komotno nosi. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 28 tra 2015, 23:00 | |
| - adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Sve ga nešto fotkaju kako papi, a on jadan mršav kao ..kao... yooh, još ne znam... sav je mršav!!! Jako se veselim tvom izvještaju, jakooooo....
Nego, zar je stvarno toliko mršaviji nego na slikama? kažu da kamera deblja, ali baš toliko? Jako jako mršav. Baš jako.
Mislim da osoba sklona kilama, kako sam ga ja doživljavala, ne može tek tako tako jako smršaviti. To ima veze sa dijabetesom, sigurna sam.
Pa vidi se to i na fotkama sa rođendana, gdje sjedi sa Semom, ili kad odlazi doma.
Jako mršav. Premršav. KIP robica mu je uvijek stajala napeto, bilo mu pokratko . Sad je komotno nosi. Misliš da je povezano sa zdravljem? Možda mora biti tako mršav zbog uloge? Jadničak. Treba ga uhraniti. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 28 tra 2015, 23:18 | |
| Ne vjerujem da je radi uloge. Nema baš veze.
Možda je prešao na insulin, regulirao tako šećer? To se događa, kad se pređe na insulin. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 28 tra 2015, 23:27 | |
| - adan je napisao/la:
- Ne vjerujem da je radi uloge. Nema baš veze.
Možda je prešao na insulin, regulirao tako šećer? To se događa, kad se pređe na insulin. Moguće. Jadničak. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 00:02 | |
| Yoh, da ... zaboravila sam na agregatno stanje. Moje. Ja ne znam, jadna mala i nezaštićena kako sam se održala na nogama. Odrvenila.. sve smireno odgledala, upila.. A onda , nakon 10 minuta reakcija.. vruće, fali zraka... nevjerica.. Sto puta sam pitala sestre: jeste li vidjele kako nam maše? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 00:05 | |
| - Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Nego, zar je stvarno toliko mršaviji nego na slikama? kažu da kamera deblja, ali baš toliko? Jako jako mršav. Baš jako.
Mislim da osoba sklona kilama, kako sam ga ja doživljavala, ne može tek tako tako jako smršaviti. To ima veze sa dijabetesom, sigurna sam.
Pa vidi se to i na fotkama sa rođendana, gdje sjedi sa Semom, ili kad odlazi doma.
Jako mršav. Premršav. KIP robica mu je uvijek stajala napeto, bilo mu pokratko . Sad je komotno nosi. Misliš da je povezano sa zdravljem? Možda mora biti tako mršav zbog uloge? Jadničak. Treba ga uhraniti. Javljam se na raport! Znate da sam se ja uvijek nudila uhraniti ga! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 00:14 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 00:15 | |
| [quote="Amra"][quote="Tessa"][quote="adan"][quote="Tessa"] - adan je napisao/la:
Javljam se na raport! Znate da sam se ja uvijek nudila uhraniti ga! Bojim se da bi ga ti svojim delicijama i previše uhranila. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 06:46 | |
| Mene pa ne mi e mnogu slab, visok e shto e normalo za visoki lugje da izgledaat poslabo, mozebi e poslab otkolku sto bese vo Ezel, o veruvam deka i togas izgledal taka, slabi dolgi noze, normalen trup :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8: :didi8:
A inaku i mene prv pat koga go vidov na Uzun Hikaye mi izgledase mnogu slab, no koga bev na set mi bese ok normalno :didi8: | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 11:45 | |
| Ja ću da se spalim. Poliću se benzinom i spaliti jer više ne mogu ovo izdržati. Toliko želim da ga vidim i pomirišem a nikako da mi se to desi. Neke od vas ga vide u Istanbulu, neke u Sarajevu a vidim neke će i u Budvi. Sve kruži oko Beograda i nikako da dođe i ovde. Ubiću se. Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 11:50 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Ja ću da se spalim. Poliću se benzinom i spaliti jer više ne mogu ovo izdržati. Toliko želim da ga vidim i pomirišem a nikako da mi se to desi. Neke od vas ga vide u Istanbulu, neke u Sarajevu a vidim neke će i u Budvi. Sve kruži oko Beograda i nikako da dođe i ovde. Ubiću se.
Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko. Yoh, draga. I ja sam nekoliko puta htjela ići baciti se sa petog kata, jer mi je bio na dohvat ruke, a ono ništa. Ali , uvijek sam vjerovala, jako vjerovala, uvijek sam željela , jako željela, negdje u duši znala : vidjet ću ga! Sada vjerujem u ovo: kad ga vidiš jednom, doći će i treći put!!! Tako i ti!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 11:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- Ja ću da se spalim. Poliću se benzinom i spaliti jer više ne mogu ovo izdržati. Toliko želim da ga vidim i pomirišem a nikako da mi se to desi. Neke od vas ga vide u Istanbulu, neke u Sarajevu a vidim neke će i u Budvi. Sve kruži oko Beograda i nikako da dođe i ovde. Ubiću se.
Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko.
Yoh, draga. I ja sam nekoliko puta htjela ići baciti se sa petog kata, jer mi je bio na dohvat ruke, a ono ništa.
Ali , uvijek sam vjerovala, jako vjerovala, uvijek sam željela , jako željela, negdje u duši znala : vidjet ću ga!
Sada vjerujem u ovo: kad ga vidiš jednom, doći će i treći put!!!
Tako i ti!! Živim u nadi da ću ga uspjeti vidjeti slijedeći put kad odem u Istanbul, makar mu napravila čeku pred vratima. Kada bude vidio moju sretnu facu zastaće pored mene. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 12:20 | |
- adan je napisao/la:
Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko.
Yoh, draga. I ja sam nekoliko puta htjela ići baciti se sa petog kata, jer mi je bio na dohvat ruke, a ono ništa.
Ali , uvijek sam vjerovala, jako vjerovala, uvijek sam željela , jako željela, negdje u duši znala : vidjet ću ga!
Sada vjerujem u ovo: kad ga vidiš jednom, doći će i treći put!!!
Tako i ti!! Živim u nadi da ću ga uspjeti vidjeti slijedeći put kad odem u Istanbul, makar mu napravila čeku pred vratima. Kada bude vidio moju sretnu facu zastaće pored mene. veruvaj, veruvaj i samo veruvaj, i taka ke bide.... ako tio treba srekja ti ja pustam mojata.... I da koga ima prv pat, sekogas ima i vtor, a posle vtoriot se e polesno | |
|
| |
HADI BE Zaslužni član
Broj postova : 43 Join date : 29.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 12:50 | |
| Adan, hvala što si podelila doživljaj sa nama! Pravi JABLAN-visok i tanan. | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 12:51 | |
Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko. Znam kako vam je!(ne,ne znate)Znam,znam! Iz istog razloga nisam isla u Sarajevo a ispalo je da je bilo puno slobodnoh mjesta u onoj sali.Mislila ici cekati u Mostar,mislim se;koja je sansa da ide u Mostar kad ono E ova Budva ima da sam tamo!!!Ako nista,Budva je prekrasan gradic!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 13:07 | |
| | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 13:22 | |
| Zivio balkanski sovet!Zivio! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 13:36 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 14:13 | |
| Vidis kako nije problem nac se s njime,treba samo znati kad i gdje! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 14:18 | |
| _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| |
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 20:44 | |
| [quote="Tessa"] - Amra je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Javljam se na raport! Znate da sam se ja uvijek nudila uhraniti ga! Bojim se da bi ga ti svojim delicijama i previše uhranila. Hvala ti draga na komplimentu ali pazila bih! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 20:49 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
Kako sad da idem u Budvu i tamo ga navatavam? Neću moći da mu priđem ni na 100 metara. Ubija me to što će biti toliko blizu a tako daleko. Znam kako vam je!(ne,ne znate)Znam,znam! Iz istog razloga nisam isla u Sarajevo a ispalo je da je bilo puno slobodnoh mjesta u onoj sali.Mislila ici cekati u Mostar,mislim se;koja je sansa da ide u Mostar kad ono E ova Budva ima da sam tamo!!!Ako nista,Budva je prekrasan gradic!!
I malen pa ga lakše _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
desigualm Ezelovac
Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 23:01 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 29 tra 2015, 23:32 | |
| Yoh, išlo se na jug, na put u Antaliju porsheom!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 13 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 13 KI | |
|