Broj postova : 218 Join date : 25.12.2013 Lokacija : na obali mora
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 16:11
Cure,spremajte se,dolazi stvarnooo. [You must be registered and logged in to see this link.]
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 18:05
desigualm je napisao/la:
Cure,spremajte se,dolazi stvarnooo. [You must be registered and logged in to see this link.]
poštarici!!!
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; pet 01 svi 2015, 19:12; ukupno mijenjano 1 put.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 18:56
desigualm je napisao/la:
Veselim se zbog vas.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 19:13
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 19:58
A čemu veselje? Malo sam izvan događanja. Kud će on?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 22:31
Amra je napisao/la:
A čemu veselje? Malo sam izvan događanja. Kud će on?
Zadnja promjena: adan; pet 01 svi 2015, 22:40; ukupno mijenjano 1 put.
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 22:38
Priznajem, malkic sam ljubomorna. Bio u Bosni, dolazi u Crnu Goru. Kada će u Hrvatsku?
Ipak, veselim se zbog Crnogorki.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 01 svi 2015, 22:45
Pa šta će netko stvarno u Budvu?
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
miba Ezelovac
Broj postova : 729 Join date : 03.02.2015 Lokacija : u gradu na dve reke
Još kad ispadne da je i CU ponudio, pa obojica zaigraju. Joj, što bih im ja scenario složila! Sve bi se prašilo!
Mislim da im nije želio ništa govoriti, oprao ih radi napisa o ženidbi.
Evo prijevoda: Reporters have asked to Kenan İmirzalıoğlu about the alleged upcoming wedding with Sinem Kobal. This happened in one of the establishments in Cihangir. The actor has once again declared that "do not give interviews on the street. Stop following me. Do not ask about the news coming from you"
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 02 svi 2015, 11:41
S.N.O.B1 je napisao/la:
Je l' istina da će Smoradayi imati i četvrtu sezonu ?
Affet pucama koje gledaju ali morala sam popratiti Snobićevu kreativnost.
(Mislim, mogu se i sebi malo rugati. I ja gledam BadCezir. )
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 02 svi 2015, 11:45
bes ni je napisao/la:
from set
yjIbLzk_GyM[/youtube]
Adančice, priznaj da si ovo ti nešto sabotirala odozgora sa terase...
Leona Ezelovac
Broj postova : 750 Join date : 22.09.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 02 svi 2015, 12:02
S.N.O.B1 je napisao/la:
Je l' istina da će Smoradayi imati i četvrtu sezonu ?
A prica se da ce biti neke 4.sezone i da imati 6 ep..ja, licno, mislim da od toga nema nista..:) I ova 3. je previse..osim sto Mahimir super izgleda, nis' koristi..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 02 svi 2015, 12:21
I had the idea - Usually early Kenan always refuted if what is the written, is lie. Now is silent. Maybe it's true what they write about him and Kobal
Za umrijeti je od smijeha ovdje, kako se smije. I kako je Rizu izvukao...jednim potezom... duša!!!
Snobiću, jedva sam izdržala i ove tri. Samo radi Jablana. Ne vjerujem u nikakve priče o 4.sezoni. Priča se već privodi kraju. Ima još 5-6 epizoda. Iako, moram im priznati, finiširaju odlično, zadnje 4 epizode su super.
Bes ni, Babe je kazao novinarima , već davno, kako on ne želi davati nikakve izjave o svom privatnom životu. Sad im je lijepo kazao, ne želi da ga pitaju o vijestima koje su sami napisali.
Nema tu nikakve dileme. Ni nikakve istine u tim pričama.
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 03 svi 2015, 18:44
I repeat myself, but... She remained silent at this question. She had to refute, simply say "no" ...