| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 13:27 | |
| Alo.....brčine... _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 13:31 | |
| Kad bolje razmislim, DG je nosio barba da tre giorni... mi se sviđa, kako Bebeu to stoji!! Film se i tako snima 3-4 mjeseca, a onda ćemo malo potrpiti brkove, par dana, dok snime te scene . Ništa od bacanja!!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 13:36 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Bes ni,
Because this meeting may signal, that Jablan play DG, who wore a mustache, almost all his life.
And I want to see him shaved !! Drago mi je ako su njemu dali Gezmişa,ali......majko moja,tko će trpiti sav onaj jad i nepravdu koju je taj čovjek pretrpio! Iako,kako stvari stoje,a zlo se uvijek ponavlja,trebat će se i u nas ponovo boriti za ona civilizacijska dobra u kojima smo donedavno živili,a za koje se izborila samo jedna generacija starija od nas! Aslanim banim,kahramanim!....kahramaniz :didi8: Znači, preporučaš gledanje bez obzira na Bebea i brke? Možda štogod korisnog naučimo? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 13:37 | |
| - adan je napisao/la:
- Kad bolje razmislim, DG je nosio barba da tre giorni... mi se sviđa, kako Bebeu to stoji!!
Film se i tako snima 3-4 mjeseca, a onda ćemo malo potrpiti brkove, par dana, dok snime te scene .
Ništa od bacanja!!! Kak se ti brzo predomisliš! Par dlaka i....voila! Nekako si mislim da bi ih mogao ostaviti zauvijek? _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 13:42 | |
| - adan je napisao/la:
- Kad bolje razmislim, DG je nosio barba da tre giorni... mi se sviđa, kako Bebeu to stoji!!
Film se i tako snima 3-4 mjeseca, a onda ćemo malo potrpiti brkove, par dana, dok snime te scene .
Ništa od bacanja!!! Mo'š se samo vratit nazad u Carigrad na popravni ispit, I ovaj puta se bacit POD Cara,dok je još slobodan,a ne samo kibicirat malo sa strane! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 16:13 | |
- adan je napisao/la:
Ništa od bacanja!!! Mo'š se samo vratit nazad u Carigrad na popravni ispit, I ovaj puta se bacit POD Cara,dok je još slobodan,a ne samo kibicirat malo sa strane! http://m.gecce.com/magazin/foto-galeri/sinem-kobal-yuzugu-taktı#!p=1 Slažem se s tobom. Treba to malo agresivnije. Ako treba (a treba), kamuflaža i put Imirzalioglu app, ravno na vrata. Kad otvori, smislit će već nešto...došla očitat plinsku ili el. uru, očistit dimnjak...bilo što..evo, preokrenut madrac...to nude u Americi, što nebi u Turskoj(a može usput i njega)!. Kad ga tako strefi, neće on znat ni od kud je došo ni kud je pošo... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 21:18 | |
| - Amra je napisao/la:
- ASTERVANDER je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ništa od bacanja!!! Mo'š se samo vratit nazad u Carigrad na popravni ispit, I ovaj puta se bacit POD Cara,dok je još slobodan,a ne samo kibicirat malo sa strane! http://m.gecce.com/magazin/foto-galeri/sinem-kobal-yuzugu-taktı#!p=1 Slažem se s tobom. Treba to malo agresivnije. Ako treba (a treba), kamuflaža i put Imirzalioglu app, ravno na vrata. Kad otvori, smislit će već nešto...došla očitat plinsku ili el. uru, očistit dimnjak...bilo što..evo, preokrenut madrac...to nude u Americi, što nebi u Turskoj(a može usput i njega)!. Kad ga tako strefi, neće on znat ni od kud je došo ni kud je pošo... Aha.da ... malo pročistiti dimnjak... Samo da je prilike, strefilo bi njega, kad bi Adančica upregnula svoje metode . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 21:41 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
Ništa od bacanja!!! Mo'š se samo vratit nazad u Carigrad na popravni ispit, I ovaj puta se bacit POD Cara,dok je još slobodan,a ne samo kibicirat malo sa strane! http://m.gecce.com/magazin/foto-galeri/sinem-kobal-yuzugu-taktı#!p=1 Slažem se s tobom. Treba to malo agresivnije. Ako treba (a treba), kamuflaža i put Imirzalioglu app, ravno na vrata. Kad otvori, smislit će već nešto...došla očitat plinsku ili el. uru, očistit dimnjak...bilo što..evo, preokrenut madrac...to nude u Americi, što nebi u Turskoj(a može usput i njega)!. Kad ga tako strefi, neće on znat ni od kud je došo ni kud je pošo... Aha.da ... malo pročistiti dimnjak...
Samo da je prilike, strefilo bi njega, kad bi Adančica upregnula svoje metode . Sve me strah bi li ona stamena bedra sve to podnijela... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 22:41 | |
| Bedra...jel neko spomenio bedra!? _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 22:43 | |
- Bedra...jel neko spomenio bedra!?
Što je Astrice, oborila te bedra??? A tek da si digla pogled... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 17 svi 2015, 22:47 | |
| Muči,muči,one sjajne gačke iz Sarajeva su bile izdajničkije _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| |
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 19 svi 2015, 11:55 | |
| od jutros sam u transu, kad sam vidjela da dolazi u Budvu.... presrecna sam ..valjda ovi nasi novinari(cg.novinari) objave,ispitaju,napisu ponesto o tom dogadjaju koji dolazi | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 13:41 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 22:27 | |
| Novosti sa suđenja... Tužitelj traži 1-2 godine zatvorske kazne. Presuda u listopadu. Od 17 do 1- 2, očigledno su otpale neke optužbe...... ja mislim da će dobiti neki uvijet... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 22:56 | |
| A Riza 1-15 za navodno dilanje! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 23:31 | |
| To za Rizu baš čudno. A odmah, nakon saslušanja pušten ( uz jamčevinu?) mna slobodu. A za dilanje... hm... čudno...
A za Jablana, mislim da je otpala ona apsurdna optužba o omogućavanju korištenja i davanju prostora za uzgoj, ako se dobro sjećam. Za to je bila predviđena ona duga, 17 godina.
Ovako, za priznanje konzumacije 1-2.. a i to će vjerojatno biti uvjetno.
Ili, još bolje, još jedno fotoslikisanje sa Erdoganom i - papala maca. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 23:35 | |
| Gledam "Yazı turu"! Pa,šta,to spada u novosti! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 23:52 | |
- Gledam "Yazı turu"!
Pa,šta,to spada u novosti! ... novosti, novosti... Na kojoj si minutaži ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 20 svi 2015, 23:59 | |
| - adan je napisao/la:
- Gledam "Yazı turu"!
Pa,šta,to spada u novosti! ... novosti, novosti...
Na kojoj si minutaži ... gledam koje su minute...37.37s...podignem pogled s one linije vremenske...kad ono u kadru,u perspektivi.....aaaaaaa cila šuma Jablanova...Jablana. ..stabala....haha _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 21 svi 2015, 20:38 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 22 svi 2015, 20:20 | |
| Ovaj glumac ne voli u javnost govoriti o privatnom životu, ali sudeći po informacijama njihovih zajedničkih prijatelja svadba će biti u sedmom mjesecu, a Sinem već nosi prsten na ruci. Nedavno su je novinari uslikali kako ulazi u njihovu zajedničku kuću na Leventu. Kako pišu turski mediji, jedan od najpoznatijih glumaca u ovoj zemlji Kenan Imzirolu, nama poznatiji kao Ezel u julu bi trebao oženiti svoju kolegicu, glumicu Sinem Cobal. ja se iznenadih...izgleda nisam u toku | |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 22 svi 2015, 21:04 | |
| _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 22 svi 2015, 22:54 | |
| Poliže palac i u Yazi tura i u Karadayi, gde mu je bio slađi? | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sub 23 svi 2015, 17:52 | |