| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pon 20 srp 2015, 22:26 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
- Istanbul je napisao/la:
- S.N.O.B1 je napisao/la:
- Bravo Adančice. Rekla si sve ono što bi i ja.
Očito je ona vrsta žena matica a on najobičniji trut koji zna samo da praši. Možda joj pročisti one bubuljice nejebice koje joj vidim na licu. Kad već drugi nisu mogli. Ipak je on Kenan, master prašenja. ma jesi ti s njom pila kafu pa znaš kakva je ? Ja nisam, a ti vidim jesi?
Nabrijana si kao da je znaš u dušu. Opusti se djevoko/ženo. Ja sam mislila da ovdje mogu svi komentirati a da ih netko zbog svojih riječi ne naziva nabrijanima ili kako već. Čitala sam razne komentare o Skrivenoj pa ih nitko nije prozivao kao mene. OK, shvatila sam vašu poruku, neću vise ništa komentirati. Snobiću, što ti bi!!! Pa svi pišemo, lamprdamo, nagađamo, izmišjamo i smišljamo, patimo... Još jednom, ja ponavljam [You must be registered and logged in to see this image.]Evo, kavica za svih [You must be registered and logged in to see this image.]i hladno pivo... [You must be registered and logged in to see this image.], pa smo svi zajedno pili!! I dobre volje bili!! [You must be registered and logged in to see this image.]Ti kažeš: šerefe,
, kao što je Istanbul učinila. [You must be registered and logged in to see this image.]Istanbul i dalje komentira, piše, razmišlja i izmišlja, kao i svi mi! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pon 20 srp 2015, 23:06 | |
| - adan je napisao/la:
- Žene pomagajte. Jel Skrivena ona zubata koja se pojavljuje na samom početku tog njenog fenomenalnog djela zvanom Romantik Komedi, ona u vjenčanici? Ona mi ima tako neku neupečatljivu facu da je nikako ne mogu vidjeti kako treba. Ako je to ona sa kratkim čelom, prosto ne znam šta da kažem.
Da, SKrivena je upravo ta...
- Tessa je napisao/la:
- Gledam njene stare slike i stvarno mi se čini da je smanjivala nos. Što mislite?
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jedan od zahvata. Nosnice stanjene, napravljen veći luk.
Nije li ovo PVC usna???
[You must be registered and logged in to see this link.] Da, čini se da je imala zahvata. Doduše, nije pretjerala, ali puno znači i ta manja intervencija za simetriju lica. Za usta nisam sigurna. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pon 20 srp 2015, 23:15 | |
| Ma nije bitno i ako su usta PVC. Pa voli to Bebe, pokazao je... OA (nema njenog smajlića) i Nije on puno izbirljiv, i to je pokazao. | |
|
| |
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 13:04 | |
| | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 13:18 | |
| Bes ni, Kako sam i pretpostavljala, po jučerašnjoj foto Bebe je u selu. Brat je na Bajram bio u selu. Bebe je sigurno išao s njim, i tamo su ovih dana. Ali, kako je onda mogao večerati sa SKrivenom? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| |
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 13:55 | |
| - bes ni je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Bes ni,
Kako sam i pretpostavljala, po jučerašnjoj foto Bebe je u selu. Brat je na Bajram bio u selu. Bebe je sigurno išao s njim, i tamo su ovih dana.
Ali, kako je onda mogao večerati sa SKrivenom? And what about the photo in Bebek? Bebek je 53765492549504% stara foto, vidi se Jablanovoj frizuri!! Prekratka kosa. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 14:21 | |
| Ma ne samo po kosi. Jeste li vidjele kako su oboje obučeni? Ona zamotana u neku pašminu a on u dugim rukavima. Ne sjećam se da je skoro bilo toliko hladno. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
|
| |
samani Ezelovac
Broj postova : 189 Join date : 13.03.2013 Lokacija : Montenegro
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 14:49 | |
| Ko su ljudi na slici?ovoj iz rodnog mjesta | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI uto 21 srp 2015, 15:03 | |
| - Istanbul je napisao/la:
- Ma ne samo po kosi. Jeste li vidjele kako su oboje obučeni? Ona zamotana u neku pašminu a on u dugim rukavima. Ne sjećam se da je skoro bilo toliko hladno.
Aha, ti misliš na foto sa Nisantasi? Slažem se, pogotovo ako je za Bajram bio u selu.. Mi smo pričale o foto na Bebeku, gdje mu se vidi ono baš ultra kratka kosica... Dakle, nešto se ne slaže?! Ako bi Bebek sa takvom zuricom, bio friška foto, kako onda na ovoj od jučer ima ovakvu kosu?? Dakle.. foto se objavljuju kako god, ili prema potrebi! Samani, familija, rodbina, suseljani.. tko zna.. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| |
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 01:19 | |
| - The Queen je napisao/la:
- i ja bih malo laprd, laprd...al sve što mogu reći je LIGNJA!!!!
Podupirem :didi8: _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 01:21 | |
| Ni u selu se ne slika s njom!!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 01:25 | |
| Hanuma mora sa kayin anne motat sarmice...one yaprak....razvijat jufke za baklavu.Nema tu motat se po selu,ni u Istanbulu a kamol' u selu! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 05:37 | |
| | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 06:41 | |
| _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 12:11 | |
| Ne zna se , gdje je...ali... A vidi zuba ... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 12:31 | |
| | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:26 | |
| - bes ni je napisao/la:
- [You must be registered and logged in to see this link.]
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Znam da sam u manjini, ali baš mi je ona lijepa žena. Meni baš uz njega ide takva nježna plavuša. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Zadnja promjena: Tessa; sri 22 srp 2015, 13:29; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:28 | |
| A i mama je bila na selu, možda je bila s njom... [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:34 | |
| - Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Znam da sam u manjini, ali baš mi je ona lijepa žena. Meni baš uz njega ide takva nježna plavuša. Nisi u manjini. Od svih dosadašnjih, ako izuzmemo Zeynep, ona mi se najviše svidela za njega. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:39 | |
| _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:48 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Znam da sam u manjini, ali baš mi je ona lijepa žena. Meni baš uz njega ide takva nježna plavuša. Nisi u manjini.
Od svih dosadašnjih, ako izuzmemo Zeynep, ona mi se najviše svidela za njega. Kakva manjina? Čini mi se, svima nama, ali to ne znači da je ne možemo malo kritizirati! Kritiziramo i njega, a da nebi nju! Meni nije neka pretjerana ljepotica, ni ne mora biti. Nije ni on. Prihvatljiva, najbolja do sada, od znanih, meni osobno bolja od Zeynep. Isto mi je malo bezlična, _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 13:53 | |
| - adan je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
[img][You must be registered and logged in to see this link.] Znam da sam u manjini, ali baš mi je ona lijepa žena. Meni baš uz njega ide takva nježna plavuša. Nisi u manjini.
Od svih dosadašnjih, ako izuzmemo Zeynep, ona mi se najviše svidela za njega. Kakva manjina? Čini mi se, svima nama, ali to ne znači da je ne možemo malo kritizirati!
Kritiziramo i njega, a da nebi nju!
Meni nije neka pretjerana ljepotica, ni ne mora biti. Nije ni on.
Prihvatljiva, najbolja do sada, od znanih, meni osobno bolja od Zeynep. Isto mi je malo bezlična,
izgleda da sam ja sad nekako prešla u manjinu!!!!OLSUN!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 14:40 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- ezel&eysan je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- bes ni je napisao/la:
Od svih dosadašnjih, ako izuzmemo Zeynep, ona mi se najviše svidela za njega. Kakva manjina? Čini mi se, svima nama, ali to ne znači da je ne možemo malo kritizirati!
Kritiziramo i njega, a da nebi nju!
Meni nije neka pretjerana ljepotica, ni ne mora biti. Nije ni on.
Prihvatljiva, najbolja do sada, od znanih, meni osobno bolja od Zeynep. Isto mi je malo bezlična,
izgleda da sam ja sad nekako prešla u manjinu!!!!OLSUN!!! Manjina je postala većina. _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 13 KI | |
| |
|
| |
| Novosti 13 KI | |
|