Ponekad ne mislim na tebe - U spomen na adan |
|
| Novosti 13 KI | |
|
+15HADI BE samani ASTERVANDER kikule81 Leona Istanbul ezel&eysan desigualm melodija dianakara1970 bes ni miba S.N.O.B1 Tessa Amra 19 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Istanbul Ezelovac
Broj postova : 251 Join date : 13.11.2013 Lokacija : OSIJEK-BEOGRAD
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 14:50 | |
| Da li je prava to zna samo on. Ako ne sada saznaće kasnije. Da li je najbolja do sada - priznajem da jeste. Ali joj i nije bila neka konkurencija. Fizički izgled ne komentiram, to je stvar ukusa. Nije mi ljepotica ali mi je slatka bez obzira na moje komentare. Kod nje mi samo fali malo više života i one neke karizme koju ona nema a Bebe ima. Ali da mora proći naše sito i rešeto mora, kao i sve ostale. _________________ Vjerujem u sretne završetke.
| |
| | | bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| | | | Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 18:10 | |
| Super ste girls!!! Znači, ipak se slažemo da je najbolja do sada. I ja se slažem da nije klasična ljepotica, već, kako Istanbul kaže, slatkica i slažem se. To je naravno stvar ukusa, ali da sam muško, sigurno bih si takvu slatkicu izabrala. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 19:26 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Super ste girls!!!
Znači, ipak se slažemo da je najbolja do sada. I ja se slažem da nije klasična ljepotica, već, kako Istanbul kaže, slatkica i slažem se. To je naravno stvar ukusa, ali da sam muško, sigurno bih si takvu slatkicu izabrala. jesi ti Tessić plavuša? Mislim,ne zbog onog.......nego su ti bliskije plavojke?Iako je ova kafena! Ja crna pa bih mu htjela crnu,lakše bi joj ga prepustila!!! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
| | | adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 19:38 | |
| Obožavam vas svih!! Naravno, slatka, nevulgarna, ako je njemu i dok je njemu, što god bila, ovaj put ga podržavamo. Kako smo svi zaključili, u dosadašnjoj slaboj konkurenciji , ona je morala pobijediti. Ali , to joj je tek prva bitka.. Naime, ja sam razmišljala i zaključila: do sada je birao Bebe, na sveopći sablazan. Ovaj put , mislim da je bio izabran, pa je za sada bolje. Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 19:50 | |
| - adan je napisao/la:
- Obožavam vas svih!!
Naravno, slatka, nevulgarna, ako je njemu i dok je njemu, što god bila, ovaj put ga podržavamo.
Kako smo svi zaključili, u dosadašnjoj slaboj konkurenciji , ona je morala pobijediti. Ali , to joj je tek prva bitka..
Naime, ja sam razmišljala i zaključila: do sada je birao Bebe, na sveopći sablazan. Ovaj put , mislim da je bio izabran, pa je za sada bolje.
Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! Ma pogriješila si...ja bih ga odmah dala tebi! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 20:02 | |
| - adan je napisao/la:
- Obožavam vas svih!!
Naravno, slatka, nevulgarna, ako je njemu i dok je njemu, što god bila, ovaj put ga podržavamo.
Kako smo svi zaključili, u dosadašnjoj slaboj konkurenciji , ona je morala pobijediti. Ali , to joj je tek prva bitka..
Naime, ja sam razmišljala i zaključila: do sada je birao Bebe, na sveopći sablazan. Ovaj put , mislim da je bio izabran, pa je za sada bolje.
Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! Joj,kako nam se Adancim muči i koprca dal da ga da ,dal da ga neda! AJA KAŽEM:JA GA NEDAM!!!! Od sad je zovem"nevidljiva"ne vidim je i gotovo! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
| | | Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 20:15 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Obožavam vas svih!!
Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! Joj,kako nam se Adancim muči i koprca dal da ga da ,dal da ga neda! AJA KAŽEM:JA GA NEDAM!!!! Od sad je zovem"nevidljiva"ne vidim je i gotovo! Ako sam dobro shvatila, Tessičici Sinem, ostalima Skrivena, tebi Nevidljiva. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 20:24 | |
| - Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Obožavam vas svih!!
Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! Ma pogriješila si...ja bih ga odmah dala tebi! Znaš što ovo znači???!!1 Kad ti ja darujem šekuladu.... [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 20:30 | |
| - ASTERVANDER je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Super ste girls!!!
Znači, ipak se slažemo da je najbolja do sada. I ja se slažem da nije klasična ljepotica, već, kako Istanbul kaže, slatkica i slažem se. To je naravno stvar ukusa, ali da sam muško, sigurno bih si takvu slatkicu izabrala. jesi ti Tessić plavuša? Mislim,ne zbog onog.......nego su ti bliskije plavojke?Iako je ova kafena! Ja crna pa bih mu htjela crnu,lakše bi joj ga prepustila!!! Astrice, kako si pogodila? Jesam, plavušica sam pa mi je nekako ona puno bliže. As a matter of fact, i ja sam trenutno tako kahfena. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 20:55 | |
| - adan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- adan je napisao/la:
- Obožavam vas svih!!
Ali, znamo sve da mi njega najradije nebi dale niti jednoj!! Šteta to dati jednoj!! Ma pogriješila si...ja bih ga odmah dala tebi! Znaš što ovo znači???!!1 Kad ti ja darujem šekuladu....
[You must be registered and logged in to see this link.] Mmmm Saherica. Sagol, ovo se kod mene doma izuzetno voli. Ako ne bude ovako vruće za vikend, mogla bih jednu pravu.... Navrati! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 21:26 | |
| I do not agree with you ... I want another pair [You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 21:46 | |
| Devojke, ništa ne razmem. SKrivena sa njim na selu? Šta, zaruke ili venčanje bilo? | |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 21:48 | |
| Jedna snajka Imirzalioglu otišla, ako je istina da mu se brat razvio.
A stigla nova, Kenanova. | |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 23:37 | |
| Melodijice, ne coprnjaj!! Kakve zaruke! Ništa se ne zna, gdje je fotkana... _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 23:39 | |
| - bes ni je napisao/la:
- I do not agree with you ... I want another pair
[You must be registered and logged in to see this link.] :veselč ica: Daj jednu bez brkova, ove nove sa plaže??!! _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| | | Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI sri 22 srp 2015, 23:48 | |
[img][You must be registered and logged in to see this link.] I agree, they make a beautiful couple, but obviously only on TV. Otherwise, they would have gotten together a long time ago. They have had enough time. :aha4: _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
| | | melodija Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 srp 2015, 00:05 | |
| Hvala Adančice. Skoro poverovala, naš Muškić nije više neženja. Nedamo ga tako lako. Neka se Skrivena malo pomuči. | |
| | | The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 srp 2015, 01:31 | |
[You must be registered and logged in to see this image.] Bes ni, you're my girl. We can dream, can't we? | |
| | | ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 srp 2015, 10:12 | |
[You must be registered and logged in to see this link.] Me too, but who asks us? _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
| | | bes ni Ezelovac
| | | | adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 13 KI čet 23 srp 2015, 23:33 | |
| Njena majka uredno objavila adresu nove kuće. Da ga lakše novinari fotoslikišu, kad bude šetao tuda!!
Majka u kući, stalna postava, ne vjerujem da se to njemu dopada, da se susreću.
Tako je osigurala dragoj kćerki, češći boravak na Cihangiru. _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
| Naslov: Re: Novosti 13 KI pet 24 srp 2015, 00:11 | |
| Dežuraš li nam,Adancim!? Nemoj da nam šta promakne! _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
| | | melodija Ezelovac
| | | | Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 13 KI ned 26 srp 2015, 17:26 | |
| I Adančica uživa u ljetnim radostima! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 13 KI | |
| |
| | | | Novosti 13 KI | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|