| Novosti 3 CD | |
|
+8adan melodija S.N.O.B1 ASTERVANDER The Queen Tessa miba ezel&eysan 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 08 lip 2015, 17:41 | |
| - adan je napisao/la:
- Je li to promijenila kuću ili što?
Ma ko će ga znati, s njom i njenim projektima nikad načisto Tješi me samo to što je i sama potvrdila da projekat postoji ,a sad šta je ,s kim, gdje , valjda saznamo | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD čet 11 lip 2015, 14:07 | |
| Prema navodima tur. medija mogla bi s Halitom stati pred kamere treći put u seriji 03 Produkcije čiji početak se očekuje krajem ove ili početkom slj. godine na Kanalu D. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD čet 11 lip 2015, 17:12 | |
| Snima za L'Oreal danas u Kameru, Turska. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pet 12 lip 2015, 14:58 | |
| Ni Kivo ni Kenan ni Ibrahim nego Halit u konačnici izgleda. Hayirli olsun [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pet 12 lip 2015, 15:55 | |
| Radujemo se, je li? Meni svejedno, kad nije Jeblan, samo neka snima. Jedna sa fanom, mislim da je nova [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 13 lip 2015, 22:02 | |
| _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
| |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD sub 13 lip 2015, 23:22 | |
| - Amra je napisao/la:
- Da, izgleda Halit...
[You must be registered and logged in to see this link.] Bit ću iskrena i reći da uopće nisam oduševljena partnerom. On je meni drag i simpatičan, ali mi njih dvoje nisu nikakav par. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 00:18 | |
| Ni meni. Baš mi je žao. Eh što joj Muškić nije partner. | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 00:57 | |
| Izgleda Cansu nema pojma da ima seriju s Halitom [You must be registered and logged in to see this image.]Samo što sam se probulila. Nisam čitala novine. To od vas sad čujem.Il' su mediji još jednom fulali il'' ona ne smije još ništa reći pa nas loži | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 10:50 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 10:53 | |
| Što god bilo...bude, ne bude, meni ona nije loša s njim. U MY mi ništa nije leglo, ni uloga joj općenito, bilo mi je nekako izvještačeno ali nisam baš ni gledala samo bacila pogled. Ali...u filmu su mi njih dvoje kao par bili ok... [You must be registered and logged in to see this image.]Kod njih nikad ne znaš. Svašta se piše. Jučer čitala da je Serenay Sarikaya odlučila...odabrala za projekt s Halitom (navodno dvojba između Halita i Buraka) kad tamo yok...biti...Cansu i on zajedno i to kao gotova stvar. Ali...znamo kako kod njih stoje stvari s gotovm stvarima. _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 11:20 | |
| Dobro, demantovala je za Halita i hvala joj na tome ,inače bi ova trakavica potrajala. Sad možemo preći na drugu trakavicu Mediji danas pišu da je potpisala s Ay Yapimom i ja se zaista nadam da jeste. E sad koga imamo tu : Kenana, Cagataya, Kivanca, Buraka,Engina. Kenan pauzira, Cagatay vjerujem isto a i sumnjam da bi spojilio njih dvoje. Burak ima već dog. seriju i partnerka se zna. Ostaju Kivanc i Engin. Kivancova serija zakazana za početak 2016. Za Engina se ne zna. Pretpostavljam da će i on pauzirat malo nakon Kara Para Ask. (nadam se, nemam više želju da je vidim s njim ). Načitat ćemo se mi još kojekakvih vijesti i kombinacija do jeseni | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 11:25 | |
| Yoh, ja moram kazati svoje. Možda nije mjesto... Samo ne sa Enginom... .. ne mogu ga.. A sad nakon KPA, malo sam provirila, još manje1 Da, Jablan pauzira, ali se ne zna koliko! Možda samo odmor , malo duži... Neće seriju, ali ako se radi o filmu - sve je otvoreno!! :didi8: _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 14 lip 2015, 11:33 | |
| - S.N.O.B1 je napisao/la:
- Dobro, demantovala je za Halita i hvala joj na tome ,inače bi ova trakavica potrajala. Sad možemo preći na drugu trakavicu Mediji danas pišu da je potpisala s Ay Yapimom i ja se zaista nadam da jeste. E sad koga imamo tu : Kenana, Cagataya, Kivanca, Buraka,Engina. Kenan pauzira, Cagatay vjerujem isto a i sumnjam da bi spojilio njih dvoje. Burak ima već dog. seriju i partnerka se zna. Ostaju Kivanc i Engin. Kivancova serija zakazana za početak 2016. Za Engina se ne zna. Pretpostavljam da će i on pauzirat malo nakon Kara Para Ask. (nadam se, nemam više želju da je vidim s njim ).
Načitat ćemo se mi još kojekakvih vijesti i kombinacija do jeseni Evo, ja kao "stručnjak" za područje Cagatay mogu reći da Cagatay ne pauzira. Sad počinje snimati film, a neki dan je najavio nove projekte...odmah. Samo, bilo je i riječi o odlasku u Ameriku, a i piše se o nekoj potencijalnoj partnerici Amine Gulse, bivšoj misici, tabi ki... Ja bih radije Cansu iako je premlad za nju ali neka moderna priča...žena, udana, zaljubljuje se u 10 godina mlađeg muškarca....ili on u nju...kako već...pa uz ljubić, malo triler tematike...muž...dalo bi se, dalo... Ti bokca, ja već scenarij slažem. Bili bi savršeni, vjerujte mi... S.N.O.B1, vjerujem da si u pravu, malo je vjerojatno ali stvarno mislim da bi bili dobri... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 15:27 | |
| | |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 15:46 | |
| - Amra je napisao/la:
- Evo, ja kao "stručnjak" za područje Cagatay mogu reći da Cagatay ne pauzira. Sad počinje snimati film, a neki dan je najavio nove projekte...odmah.
Samo, bilo je i riječi o odlasku u Ameriku, a i piše se o nekoj potencijalnoj partnerici Amine Gulse, bivšoj misici, tabi ki... Ja bih radije Cansu iako je premlad za nju ali neka moderna priča...žena, udana, zaljubljuje se u 10 godina mlađeg muškarca....ili on u nju...kako već...pa uz ljubić, malo triler tematike...muž...dalo bi se, dalo... Ti bokca, ja već scenarij slažem. Bili bi savršeni, vjerujte mi... S.N.O.B1, vjerujem da si u pravu, malo je vjerojatno ali stvarno mislim da bi bili dobri... Evo, ja se slažem s tobom, bili bi savršeni. Ali...Caga je rekao da snima film, a posle toga će videti neke nove ponude, međutim ništa sigurno. Ne verujem da će odmah u novu seriju. Možda i bi da ne snima film, ali snima pa mora i da se odmara. Kenan sad bez brkova odlično izgleda i mnogo mi je krivo što ide na odmor. Ipak sam ja za njih dvoje najviše, pa neka se ponavljaju... Ali, Kivo je Kivo! Moj glas ide za njega i navijam za njih dvoje i dalje!!! _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 16:20 | |
| Snobiću, koji je ovaj? Pamir Pekin zvani Adam? _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 21:04 | |
| - ezel&eysan je napisao/la:
- Amra je napisao/la:
- Evo, ja kao "stručnjak" za područje Cagatay mogu reći da Cagatay ne pauzira. Sad počinje snimati film, a neki dan je najavio nove projekte...odmah.
Samo, bilo je i riječi o odlasku u Ameriku, a i piše se o nekoj potencijalnoj partnerici Amine Gulse, bivšoj misici, tabi ki... Ja bih radije Cansu iako je premlad za nju ali neka moderna priča...žena, udana, zaljubljuje se u 10 godina mlađeg muškarca....ili on u nju...kako već...pa uz ljubić, malo triler tematike...muž...dalo bi se, dalo... Ti bokca, ja već scenarij slažem. Bili bi savršeni, vjerujte mi... S.N.O.B1, vjerujem da si u pravu, malo je vjerojatno ali stvarno mislim da bi bili dobri... Evo, ja se slažem s tobom, bili bi savršeni.
Ali...Caga je rekao da snima film, a posle toga će videti neke nove ponude, međutim ništa sigurno. Ne verujem da će odmah u novu seriju. Možda i bi da ne snima film, ali snima pa mora i da se odmara.
Kenan sad bez brkova odlično izgleda i mnogo mi je krivo što ide na odmor. Ipak sam ja za njih dvoje najviše, pa neka se ponavljaju...
Ali, Kivo je Kivo! Moj glas ide za njega i navijam za njih dvoje i dalje!!!
Kako bez brkova? Šta se obrijao? Juuuuriiiimmmmm!!!! _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 21:10 | |
| _________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan...[You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
S.N.O.B1 Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 21:51 | |
| - adan je napisao/la:
- Snobiću, koji je ovaj? Pamir Pekin zvani Adam?
Trener joj. Ne znam kako se zove. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 15 lip 2015, 22:55 | |
| - adan je napisao/la:
- Snobiću, koji je ovaj? Pamir Pekin zvani Adam?
Mislim da to nije Pamir. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pet 19 lip 2015, 16:53 | |
| Nova na instagramu, 17.6. lokacija nepoznata. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
The Queen Eysan
Broj postova : 1230 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD ned 21 lip 2015, 23:27 | |
| | |
|
| |
Amra Moderator
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 22 lip 2015, 00:20 | |
| - The Queen je napisao/la:
- Glas za Kraljicu
[You must be registered and logged in to see this link.] ...jesam... _________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 22 lip 2015, 00:24 | |
| ... i ja sam za kraljicu | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 3 CD | |
| |