Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD čet 25 lip 2015, 23:43
The Queen je napisao/la:
S.N.O.B1 je napisao/la:
znači muka mi je od ove tube i njenih fanova, pa moj bojler je više sexy od nje. bezlična i ljigava fuj.
i moj
i ne zna glumiti...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
S.N.O.B1 Moderator
Broj postova : 2321 Join date : 17.05.2012 Age : 37
Zašto ja mislim da na njenim fotkama nema photoshopa , filtera i slično...??
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Novosti 3 CD pon 29 lip 2015, 22:48
adan je napisao/la:
Zašto ja mislim da na njenim fotkama nema photoshopa , filtera i slično...??
Ti to ozbiljno? Baš htjedoh napisati kako su naveliko upotrijebili nešto od toga...
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Novosti 3 CD uto 30 lip 2015, 00:34
Pa kad usporedim njene fotke kad je safataju na ulici i ove... osim malo podočnjaci, ponekad ona izgleda savršeno.. ten porculanski, bez bora...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Novosti 3 CD uto 30 lip 2015, 20:18
adan je napisao/la:
Pa kad usporedim njene fotke kad je safataju na ulici i ove... osim malo podočnjaci, ponekad ona izgleda savršeno.. ten porculanski, bez bora...
Točno. Ali, vidi se da su fotke i te kako dotjerivali...
Naslov: Re: Novosti 3 CD uto 30 lip 2015, 23:13
The Queen je napisao/la:
Na žalost jesu.
I ja se slažem s ovim "na žalost" jer je ona lijepa i tek male korekcije bile bi dovoljne.
ezel&eysan Ezelovac
Broj postova : 892 Join date : 02.02.2015
Naslov: Re: Novosti 3 CD uto 30 lip 2015, 23:14
The Queen je napisao/la:
Na žalost jesu.
Ni meni se ne dopada ovaj editorijal.
Kao što sam i za Cagin novi imidž rekla, izgledaju odlično oboje, ali meni to nisu oni. Ne liče mi na sebe.
Cansu je prelepa, ima savršene crte lica, kožu, ten, šta im je trebalo ovoliko photoshopa?!
_________________ Unutamiyorum... Biti Omer znači voleti Eysan... [You must be registered and logged in to see this image.]