Ovo njegovo zabacivanje noge, cok sexy ... [You must be registered and logged in to see this image.]
Dooobar...mislim da je uživo sve to i bolje izgledalo..on crn, robica svetla..sav razdrljen i raskopčan..
_________________ ''Ne prestaje. Što god da učinim,ne uspeva mi. Ne prestaje. Ruke ne mogu zaustaviti. Tebi idu. Srce tebi ide. Ne prestajem te voleti.''
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 9 uto 23 lip 2015, 22:41
Muškić.. gu..leđa ... .. koji je to rad ku(kumene)kova ...
Prvo sam pomislila da će mi zatrebati GT ali onda sam skontala. Nego, priznaj da taj rad ku(kutebi)kova pratiš još od tog leta.
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
(Emir: Atila Ilhan tako je vjerovao u ljubav. Zar mi nismo...?)
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 9 uto 23 lip 2015, 23:39
Amra je napisao/la:
adan je napisao/la:
Muškić.. gu..leđa ... .. koji je to rad ku(kumene)kova ...
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 9 uto 23 lip 2015, 23:58
Joj, ova teze će ti postati zaštitni znak!
_________________ Ne znaš da voljeti te moram. Tvoje ime stalno mi je na pameti. Ti mi griješ dušu. Kad god pomislim na život, prvo izgovorim tvoje ime. Ne, drukčije ne može biti. Ne znaš da voljeti te moram.
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
Naslov: Re: Fotografije 9 sri 24 lip 2015, 00:01
Amra je napisao/la:
Jbt led,da stavimo krpu na glavu,blizu smo ovoga!
_________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
Naslov: Re: Fotografije 9 sri 24 lip 2015, 00:04
Teze je zakon.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Broj postova : 9847 Join date : 18.05.2012 Lokacija : Istiyorum....Istanbul, grad duše i života.
Naslov: Re: Fotografije 9 sri 24 lip 2015, 00:18
ASTERVANDER je napisao/la:
Amra je napisao/la:
Jbt led,da stavimo krpu na glavu,blizu smo ovoga!
Čitaš mi misli. Baš sam razmišljala kako ispod ovog mutanta između marame, kačketa, šitlterice, teze i nije neka baba...(ili u stvari jest ali smo onda i mi).
Jedan stari video, sada malo zanimljiviji, nakon što smo upoznale teren
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 9 pon 29 lip 2015, 21:15
adan je napisao/la:
Jedan stari video, sada malo zanimljiviji, nakon što smo upoznale teren
Čak su mi i stupići poznati... ...
Da, špigete, kao zaboravno dete. A koga zna, možda je od Skrivene dolepršao sav zanese pa u tom zanoszu ništa ne primećuje. Ljubav je čudna i svemoćna, a pogotovo skrivena.
_________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 9 pet 31 srp 2015, 19:03
Staro, ali...jesmo li imali i filmić ili samo fotke?
adan Admin
Naslov: Re: Fotografije 9 pet 31 srp 2015, 19:08
Buona sera ..
Nisam vidjela , ne sjećam se, ali pogledajte na kraju snimke, svi odlaze, samo se on zadržava i čeka damu.. rekli bi, kako ovaj poštuje žene...
_________________ Ponekad ne mislim na tebe
Amra Moderator
Naslov: Re: Fotografije 9 pet 31 srp 2015, 21:17
adan je napisao/la:
Buona sera ..
Nisam vidjela , ne sjećam se, ali pogledajte na kraju snimke, svi odlaze, samo se on zadržava i čeka damu.. rekli bi, kako ovaj poštuje žene...
Premazan... Poštuje on sebe, a ne žene.