| Novosti 14 | |
|
+11S.N.O.B1 Istanbul samani miba Tessa melodija kikule81 bes ni ezel&eysan Leona The Queen 15 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
bes ni Ezelovac
Broj postova : 3454 Join date : 22.06.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 18 kol 2015, 20:43 | |
| | |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 18 kol 2015, 21:23 | |
| Kad bi razumela šta pričaju. Je li pitan za prstne i brak???
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 18 kol 2015, 22:20 | |
| | |
|
| |
adan Admin
Broj postova : 12266 Join date : 17.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 18 kol 2015, 22:30 | |
| Pitao je novinare što rade tu. Nije želio odgovarati na pitanja. Kazao im je da će razgovarati kasnije. Bebe nam je lijepo pocrnio, ponašao se kultivirano, on to baš kako mu se prohtije, hirovito. ovo pomalo sliči na kraj glavnog ljetovanja. Ima li neke obaveze u Istanbulu ili će negdje na putovanje? Očigledno, nije bio u Istanbulu zadnje vrijeme, kako smo i pretpostavljali, inače bi ga , kao sinoć, ovako fotkali. I da, onaj twit, koji je Bes ni objavila, očigledno je bio izmišljotina. [You must be registered and logged in to see this image.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
melodija Ezelovac
Broj postova : 1175 Join date : 14.09.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 uto 18 kol 2015, 23:07 | |
| Kažu i da je hteo izbeći/proći neprimećeno, otišao na azijsku stranu/izlaz aerodroma, tako nešto. I tamo su ga sačekali, možda su ranije primetili n jegovo auto ili je bila dojava.
A vidi se na fotkama njegova oštra faca, ali ipak je bio suzdržan/kulturan.
Neka smo mi dobili ove fotke. | |
|
| |
Tessa Moderator
Broj postova : 2650 Join date : 25.05.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 00:23 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- Tessa je napisao/la:
- Nadam se da nije istina ovo da SK ima takvu ambicijoznu mamu koja ju pokušava poturiti nekom bogatašu. Meni je to fuj.
pa pogledni gi slikite na Mama i donesi sama zaklucok, jas mislam deka e takva izgledf ne vara za zal Idem pokušati naći mamim profil. Nisam ju pratila do sada. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 00:24 | |
| Konačno nove slike. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 08:17 | |
| Airport Sabiha Gokcen Istanbul 17/08/2015 [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 09:10 | |
| _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 09:41 | |
| - Tessa je napisao/la:
- Ufff, zgodan je. Izvrsno izgleda.
Jel' da!!!!! Neka ga opet u civilizaciju,jer mi se nikako nije sviđao ovaj post od njega! .... kako ide ona pjesmica...."lipo te je vidit,jošlipše pozdravit al' teško se od tebe rastavit.... _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sri 19 kol 2015, 22:17 | |
| Kažu, sletjeli su na Sabihu, željeli su izbjeći medije. Taktika im nije uspjela, novinari ih dočekali. Snalažljivi, redovito ih pročitaju. Davno nisu bili takvi. Bravo. Za nekoga. [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
ASTERVANDER Ezelovac
Broj postova : 665 Join date : 28.05.2013
| Naslov: Re: Novosti 14 čet 20 kol 2015, 00:15 | |
| - adan je napisao/la:
-
Kažu, sletjeli su na Sabihu, željeli su izbjeći medije. Taktika im nije uspjela, novinari ih dočekali. Snalažljivi, redovito ih pročitaju. Davno nisu bili takvi. Bravo. Za nekoga.
[You must be registered and logged in to see this link.] a ovaj ispod komentar na tekst je genijalan!!!...'Kenane dođi sebi' _________________ Buraya uzun bir yoldan geldim,daha uzun bir yolum var!
| |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| |
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 09:49 | |
| There were rumors that Sinem Kobal, moved into the apartment of Kenan Imirzalioglu ... The sources close to the couple claim that "Kenan wants to marry, offered it to Sinem. It seems marriage is scheduled for 2016." [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 10:26 | |
| It is not clear - in another article states that Sinem refused to move .. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
kikule81 Ezelovac
Broj postova : 1775 Join date : 30.10.2012
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 12:00 | |
| ist izvor razlicna informacija, toa se tie rekla kazala muabeti, se vselila ili go odbila, no vo edno se sigurni deka bi imalo svadba vo 2016. E sega edno ne mozam da razberam zosto site vednas se trudat da gi vencaat neka gi ostavat na kraj kraeva toa si e nivna rabota.
drugo sto go procitav na FB, ova e KI shto jas go zapoznav
"Serija je završila, ali on i dalje ostaje Karadayı. Kenan İmirzalıoğlu igrao je ulogu Mahira Kara - fer i pošteno. On i u stvarnosti odgovara toj slici, a sada sam uvjerena zbog priče o mojoj prijateljici. Zbog onog što se dogodilo u posljednjih tjedan dana u Cihangiru, moje poštovanje prema tom čovjeku je još veće. Moja prijateljica živi u Cihangira, a ujutro na putu dvojica na motociklu uočili su ju. Pokušavali su je otjerati, a zatim su prešli na verbalno zlostavljanje. Moja prijateljica je otišla u kafić i progonitelji su otišli za njome. U kafiću u to vrijeme Kenan İmirzalıoğlu doručkovao je. On je vidio panku na njezinom licu i odmah shvatio situaciju, usmeno je upozorio zlostavljače koji su se onda povukli .. nakon toga Kenan riječima utjehe obratio se djevojki. Kenan İmirzalıoğlu, s ovimhumanim činom dokazao je da hrabrost i dalje živi. Zahvaljujem mu u ime mojih prijatelja."
Izvor FB Karadayi | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 14:29 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 16:43 | |
| | |
|
| |
bes ni Ezelovac
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 21:38 | |
| Thay was at Burcin's sister's BD party.. I wonder what happened between Burcin and Cansu and why they broke up [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 22:41 | |
| Moramo priznati, NIKAD nismo vidjele Bebea ovako zadovoljnog i jako se radujem ako je baš zaljubljen. I treba da je ovako uzme za ruku i prošeta. Bili su na rođendanu Burcinkine sestre. Priznajem, malo mi je neobično, sve ovo do sada OA i KK, sve je bilo bez veze, neuvjerljivo i očigledno nije bilo to. Samo da podignu pogled, da se i ona opusti, da ne izgleda ovako poplašno pred kamerama. Ona je na kamere naučena. Bebe nam izgleda za . _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 23:21 | |
| - kikule81 je napisao/la:
- ist izvor razlicna informacija, toa se tie rekla kazala muabeti, se vselila ili go odbila, no vo edno se sigurni deka bi imalo svadba vo 2016. E sega edno ne mozam da razberam zosto site vednas se trudat da gi vencaat neka gi ostavat na kraj kraeva toa si e nivna rabota.
drugo sto go procitav na FB, ova e KI shto jas go zapoznav
"Serija je završila, ali on i dalje ostaje Karadayı. Kenan İmirzalıoğlu igrao je ulogu Mahira Kara - fer i pošteno. On i u stvarnosti odgovara toj slici, a sada sam uvjerena zbog priče o mojoj prijateljici. Zbog onog što se dogodilo u posljednjih tjedan dana u Cihangiru, moje poštovanje prema tom čovjeku je još veće. Moja prijateljica živi u Cihangira, a ujutro na putu dvojica na motociklu uočili su ju. Pokušavali su je otjerati, a zatim su prešli na verbalno zlostavljanje. Moja prijateljica je otišla u kafić i progonitelji su otišli za njome. U kafiću u to vrijeme Kenan İmirzalıoğlu doručkovao je. On je vidio panku na njezinom licu i odmah shvatio situaciju, usmeno je upozorio zlostavljače koji su se onda povukli .. nakon toga Kenan riječima utjehe obratio se djevojki. Kenan İmirzalıoğlu, s ovimhumanim činom dokazao je da hrabrost i dalje živi. Zahvaljujem mu u ime mojih prijatelja."
Izvor FB Karadayi Hvala ti što si ovu priču podijelila s nama. Osobno vjerujem da je istina svaka riječ jer ga je točno takvog i zamišljam. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 pet 21 kol 2015, 23:33 | |
| Adančice, slažem se sa svime što si napisala posebno onim dijelom da izgleda izvrsno. Javna pojavljivanja me ne čude previše. Moram priznati da sam očekivala zajednička pojavljivanja kada javnost dozna za njihovu vezu. Mislim da sam čitala da je i Zeynep skrivao neko vrijeme, dok ih novinari nisu otkrili. Sve u svemu, lijep par. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 22 kol 2015, 07:26 | |
| Evo jednog ranojutarnjeg očevida. Sinoć nisam spomenula Muškićev osmijeh.... Eh da, taj njegov osmjeh.. sinoć sam ga prešutila, ali jutro je razbistrilo misli. Da, naravno, prvi dojam je pojavili se, sretni, zaljubljeni, normalnog ponašanja. I sve bi to bilo haj, a da nismo prije 15 dana vidjeli nekog drugog Muškića. Narogušenog, ljutog jer ih fotkaju. Što se dogodilo u tako kratko vrijeme? Mislim da smo i mi, prije njega, shvatili da sa ovom ne može kao sa dosadašnjima, i ako želi ostati s njom, morat će malo olabaviti. Mislim da je bilo krvi, znoja i suza i da se izborila za neke ustupke, a na neke pristala. Trgovali su, nešto je dobila ali je njen pogled i dalje smjeran , poplašan i dirigiran. Vidimo njega koji dobro izgleda, ne zato što je zaljubljen i presretan, nego zato što je naprosto to naš Muškić. Vidimo lijep i skladan par, koji se ponaša normalno. A njegov osmijeh, da .. da .. pomalo zagonetan. To je osmijeh čovjeka kojem je nelagodno, sa pogledom dolje. Možda su takva pojavljivanja dio ustupaka, pa se on sramno smješka, jer nije u skladu sa njegovim željama. Možda su morali popraviti sliku u javnosti, koja se jako okrenula protiv njihove veze, svjesni koliko ovise o tom mišljenju. Posebno ona, koja čeka premijeru filma. Otprilike ovako: OK, idem sa tobom, nećemo ti škoditi karijeri, ali za tu priliku, nabacit ću osmijeh br.8. Teško je dokučiti sa čim ga je osvojila, ali nije baš ružna , lijepo se konačno namontirala. Vjerujem, kad su se barili, bila je nesputana, vesela kakvu je često vidimo sa prijateljicama. A sa njim mislim da pali smijeh i veselje. Zaljubljen jeste, očigledno mu je lijepo . Da nema tog , pomalo podrugljivog osmijeha, sve bi rekla - pokoren je. Ali nije... Edit:Usput zabilježeno: Ovdje je bio [You must be registered and logged in to see this link.]A ovdje lijepo objašnjavaju, kako se i ovaj put pokušao sakriti i biti neviđen, ali su ga novinari, zamislite, slučajno baš tu pronašli, pa je bio fin i pristojno pozirao, po prvi put. Bio je na rođendanu treće režiserke Karadayi, zajednička prijateljica sa SK. Samo su potkrijepili moj očevid!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
Zadnja promjena: adan; sub 22 kol 2015, 11:22; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
adan Admin
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 22 kol 2015, 10:08 | |
| Bes ni , danas treba pratiti.. najavljuju snimku sa aerodroma! I znadete, onaj pogled u nebo, uslijedio je nakon pitanja o braku! Ne znam zašto smo umislili da se on silno želi oženiti? On živi jedan sasvim drugačiji život od ostatka Turske... polako .. Ona pogubljena u vremenu i prostoru, kao OA ispod kišobrana!!! [You must be registered and logged in to see this link.] _________________ Ponekad ne mislim na tebe
| |
|
| |
Tessa Moderator
| Naslov: Re: Novosti 14 sub 22 kol 2015, 10:45 | |
| Ja mislim da njemu nikada nije ugodno pred novinarima posebno ako je s djevojkom. Njemu to uvijek ide na živce i znamo njegov stav o tome. Samo ovaj puta nije radio teatar i mislim da ga niti u budućnosti neće raditi jer ipak pokraj sebe nema anonimke tipa OA ili KK, odnoso, kako si Adančice rekla, to je vjerojatno kompromis na koji je morao pristati. I to je u redu. _________________ Cvijet nade cvjeta i u najdubljoj tamnici.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Novosti 14 | |
| |
|
| |
| Novosti 14 | |
|